Få over frykten for å nærme kvinner i 3 bevegelser!

Har du øynene på en nydelig kvinne, men du er for redd for å nærme henne? Her er hvordan du kan erobre din frykt og endelig snakke med henne! Av Bennett O'Brien

Nærmer kvinner kan til og med virke som en skremmende oppgave. Tross alt, hvis du nærmer deg dem, er det potensial til å møte en veldig vanskelig og smertefull avvisning. Det kan være på en klubb, i en bar, i parken, eller til og med på nettet. Når du starter med å la tanken på avvisning ta over, er det hvor frykten starter, og det er hvordan ting blir stadig vanskeligere. [Les: 6 ting du kan si til en jente du liker]

Så hvordan kan gutta komme over frykten for å nærme seg kvinner?

Hva kan gjøres for å stille disse nervene når du ser en vakker jente, og du vil snakke med henne? Hvordan kan du holde frykten din fra å ødelegge sjansene dine med jenta du liker? Her er noen nyttige tips.

# 1 Sett situasjonen i perspektiv. Å ha det rette perspektivet i tankene når du nærmer deg kvinner, kan virkelig bidra til å roe deg ned. For eksempel, hvis du tenker â € œOh min Gud, er den jenta så varm. Hun vil aldri like meg! "Når du nærmer deg henne, vil dette nok bare gjøre deg mer nervøs.

En bedre tilnærming ville være å tenke noe i tråd med â € œHey, thereâ € ™ s en varm jente. Jeg er i en sosial situasjon, så kanskje hun vil snakke med noen som meg. "Gjør alt du kan gjøre for å minne deg på at denne ene jenta ikke er den endelige alle muligheten til kjærlighet eller lidenskap.

Jo mer avslappet du kan se situasjonen som, jo ​​lavere innsatsen, og jo mindre nervøs vil du føle deg om det. Påminn deg selv om at hun ikke er den eneste varme jenta i verden, og at hvis du slår ut med henne, vil du fortsatt ha en million andre muligheter til å nærme seg hette kvinner.

For å få et sunt perspektiv når du nærmer deg kvinnen du er interessert i, husk å huske på at en fiasko i en situasjon ikke betyr noe så mye i det lange løp. Dessuten kan jenta faktisk like deg, og du kan prøve igjen med mange andre varme jenter hvis hun ikke gjør det. [Les: 25 ting som gjør menn attraktive for kvinner]

# 2 Forbedre dine ferdigheter når du snakker med kvinner. Når du blir bedre på det, vil du ha mer selvtillit, og nærmer seg dem vil ikke være så vanskelig. Så, hvordan forbedrer du dine ferdigheter?

Øve på. Snakk med kvinner. Snakk med kvinner på bussen, snakk med kvinner på jobb, snakk med kvinner i parken. Kvinner som du er tiltrukket av er bare kvinner, og jo mer komfortabel du får å snakke med kvinner generelt, selv om du ikke er tiltrukket av dem, jo ​​mer sannsynlig vil du være å ha suksess når du snakker med kvinner du er interessert i.

Begynn liten og bygg opp. Hvis du nærmer deg en kvinne som du aldri har snakket med i livet ditt, og de to er fullstendig fremmede, er det viktig å starte små og bygge opp. For eksempel, rett utenfor flaggermuset, vil du ikke stille sine spørsmål som er for personlige.

Du kan ikke engang ønske å be om hennes navn med en gang. Tross alt, for henne er du en fremmed, og du vil ikke krype henne ut. Så i stedet kan du fokusere på nøytrale, ikke-invasive emner. Hvis du er på en klubb, kan du snakke med henne om musikken klubben spiller, eller drikken hun drikker. Hvis du er på gata, kan du snakke med henne om været eller hvor lenge det tar bussen å komme seg dit.

Så, når du snakker litt, kan du introdusere deg selv og spør henne om hennes navn. Hun vil nok føle seg mye mer komfortabel i denne situasjonen enn hvis du bare begynner å spørre hennes personlige detaljer med en gang.

Fokuser på temaer som hun liker. Fokusere på emner som hun liker, er en fin måte å holde samtalen flyter. Folk liker å snakke om emner som de liker eller er minst kjent med. Så, hvis jenta du snakker med nevner at hun liker dyr, hvorfor ikke spør henne om dyr? Noe som, "Har du kjæledyr?" Eller "Har du noen gang vært i dyrelivet i nærheten?" Ville være tilstrekkelig.

Samtalen er mye mer sannsynlig å fortsette hvis hun nyter det. Så hvis du har lyst til å snakke om noe du tror kan bore henne, vil du kanskje bytte til noe du tror hun vil like bedre. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# Komplimenter. Mange kvinner liker komplimenter. Kvinner går ofte gjennom mye trøbbel for å gjøre seg klar til å gå ut om natten. De legger på sminke, de tar vare på å planlegge sine antrekk, de retter håret for å få det akkurat. Alt dette arbeidet kan ta mye tid, noen ganger til og med timer.

Så, hvis du kan legge merke til innsatsen som de legger inn, og gi dem litt kreditt for det, kan dette fungere til din fordel. En kompliment så enkelt som "Det er en fin kjole," eller "Jeg liker håret ditt" kan gå langt for å få jenta til å føle seg sexy og verdsatt. Dette kan definitivt hjelpe din suksessrate med kvinner.

Men selv om komplimenter kan hjelpe, må du være sikker på at du ikke går over toppen, eller kompliment på feil tidspunkt. For eksempel, når du først begynner å snakke med jenta, vil du ikke si noe som: "Du har gode boobs." Det kan få henne til å føle seg objektiv og ubehagelig. [Les: 12 prinses sjarmerende egenskaper for å få en jente til å svømme]

# 3 Lær av folk som gjør det riktig. Lære fra folk som snakker med kvinner med suksess kan også være en fin måte å redusere frykten for å nærme seg jenter. Det kan være din venn, din kollega eller en person på TV. Å observere disse menneskene, og å hente tips fra dem, kan hjelpe deg med å se hvordan de gjør det. Du kan også be dem om å gi deg noen tips om hvordan du slutter å være så skremt.

Du kan også få poeng fra dine kvinnelige venner. Du kan kanskje spørre ting som "Hvordan liker kvinner å bli kontaktet?" Eller "Hva er noen ting å unngå under en samtale med en kvinne?"

Det kan være litt ubehagelig å spørre dine kvinnelige venner for slike tips, men de riktige vil mest sannsynlig ha det gøy å gi deg pekere.

[Les: 10 tips for å snakke med kvinner for å få henne til å svømme]

Å snakke med kvinner er en ferdighet, akkurat som andre sosiale ferdigheter. Det tar tid og litt øvelse å bli bedre på det. Men når du blir bedre, er fremtidige samtaler med damene sikkert å flyte jevnt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar