Bli involvert med sportsrelief ved å takle GO TRI Gym Challenge

Innhold

Vi skal gå rett fram og anta at du allerede har lastet ned appen Sportstøtte for å kunne delta i Billion Steps Challenge, men det er langt fra den eneste måten du kan bli aktiv i mars for å skaffe penger til veldedighet.

British Triathlon håper å mobilisere alle, ikke bare multisports-samfunnet, for å skaffe penger til Sport Relief ved å takle treningsutfordringen GO TRI. Vær sikker på at dette ikke involverer noe som så mye arbeid som å fullføre en ekte triathlon, og absolutt unngår å ta en dukkert i en isete kropp med åpen vann - faktisk trenger du ikke å svømme i det hele tatt, hvis du ikke vil til.

Som du forventer, er det tre deler til utfordringen - en 500m rad eller svømmetur, en 7,5km tur på en innendørs sykkel, og 1,5km løp eller gå på tredemølle. Du kan gjøre disse back-to-back i en økt, eller fullføre dem over noen få besøk til ditt lokale treningsstudio.

Se relatert Storbritannias beste triathlons å komme inn i 2018 De beste treningsutfordringeneNyte utfordringer å ta på med treningsstudioet ditt

Pass på at du noterer dine tider for hvert aspekt av utfordringen, og laster dem deretter opp til GO TRIs nettsted. Du kan gjøre tiden din offentlig for å se hvordan du rangerer mot eliteutøvere og kjendiser som også har tatt utfordringen, eller holder den privat hvis du foretrekker det. Hvis du håper å vises høyt på topplaten, kan du forberede deg på utfordringen ved å bruke de korte treningsprogrammene som er tilgjengelige på Sport Relief-appen.

Hvis du ikke har et treningsmedlemskap, kan du få et gratis gjestekort å bruke på DW Fitness First gyms mellom mandag 12. og søndag 25. mars. Gå til GO TRI Sport Relief-delen av Fitness First-nettstedet mellom datoene for å få passet ditt. Hvis du bor i Newport i Wales, kan du også rocke opp til The Gym Group-avdelingen og fortelle dem at du gjør utfordringen, og de vil ønske deg velkommen med åpne armer.

Hvordan henter dette penger til Sport Relief, vi hører deg spørre? Godt spørsmål. Vel, når du har fullført din utfordring, eller faktisk før da, eller ærlig, selv om du ikke har tenkt å gjøre utfordringen, kan du gå til den britiske triatlon-fundraising siden og donere til Sport Relief.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar