Få henne til å falle for deg med disse 10 skumle bevegelsene

Innholdsfortegnelse:

Få henne til å falle for deg med disse 10 skumle bevegelsene
Få henne til å falle for deg med disse 10 skumle bevegelsene
Anonim

Du trenger ikke å være super glatt å ha en date med jenta til drømmene dine. Men hvis du trenger hjelp, her er noen trekk du kan prøve.

Du har hørt om pickup-artister, ikke sant? Her på LovePanky, taler vi ikke negativ psykologisk manipulasjon for å komme inn i kvinners bukser. Vi vil imidlertid ikke være helt imot å bruke noen ufarlige sinnsmerter for å hjelpe deg med å få drømmen din, uten å måtte lyve eller få en kvinne til å føle seg forferdelig i prosessen.

Å være den perfekte fyren, er noen ganger ikke nok til å lande deg til drømmets jente. Det kommer en tid når en mann må stole på ukonvensjonelle midler for å tiltrekke seg en jente som de liker. Når den tiden kommer, må du være forberedt på å gjøre de merkeligste tingene, selv om de ikke gir mening!

Hva tiltrekker jentene mest?

Jenter er tiltrukket av forskjellige typer gutter avhengig av deres tidligere erfaringer, hvor de vokste opp, hvordan de ble reist og hvordan de samhandler med sine venner. På grunn av dette vet du aldri om en jente vil like en fyr, hvis den kun er basert på hans utseende.

Generelt er jenter kjent for å bli tiltrukket av lange menn med atletiske kropper og skulpturerte ansiktsegenskaper. Sannheten er at forestillinger bare er de første basene for kvinner. De er faktisk ikke avhengige av det når de velger en partner. Personlighet teller alt for mye.

Kvinner vil være i et forhold til noen som de er seksuelt tiltrukket av, men likevel kompatible med personlighetskunnskap. Uansett hvor mye du primp deg selv eller hvor mye du sparer på bankkontoen din, kommer den endelige dommen når en kvinne oppdager hvor godt du møter hverandre, og om du har muligheten til å gjøre hverandre lykkelig. [Les: 25 ting som gjør menn attraktive for kvinner]

Hvordan kan du lage en jente som deg?

Parring ritualer for mennesker har utviklet seg gjennom tidene. I denne moderne tidsalder er ikke domstolskapet forvist til en enestående form for uttrykk. Menn kan tiltrekke seg kvinner på ulike måter, avhengig av hennes personlighet.

Noen kvinner liker det når menn forfølge dem tradisjonelt, selv om det er rettssaker. Noen kvinner liker litt aggressive menn, som tar initiativ ved å spørre dem når de møtes først. Avhengig av omstendighetene din, vil kvinner trekke sin konklusjon fra måten du nærmer deg.

Når førstinntrykket er ute av veien, må du jobbe litt vanskeligere ved å være i samsvar med dine følelser. Bare fordi en jente liker deg rett ut, betyr det ikke at hun vil føle den måten for alltid. Du må fortsette å gjøre hva du gjør, for at en jente kan like deg. Du kan ikke bare stoppe henne, bare fordi hun var enig i en dato.

Bortsett fra det må du alltid være presentabel. Selv om du ikke ser ut som en kjendis, vil en kvinne sette pris på enhver innsats du gjør for å se bra ut. Fysiske utseende til side, du har fortsatt å streve hardt for å være en god person. Vi er moralsk forpliktet til å være snill mot hverandre. Måten du behandler andre mennesker, vil gjenspeile måten en kvinne oppfatter som en partner på.

Hvis alt annet feiler, hva mer kan du gjøre?

Noen kvinner kan fortsatt være bekymret for å se en mann, selv om han legger sin beste fot frem på en dato. Det er ikke at disse kvinnene er vanskelige å tilfredsstille. De dekker bare sine baser, før de følelsesmessig investerer seg i noen de nesten ikke vet.

Hvis du ønsker å hoppe på prosessen, kan du bruke noen lurte tips som kan øke sjansene for å få en jente til å like deg. Vi sier ikke at du bør manipulere kvinner til å like deg, men du kan fortsatt utnytte hvordan deres sinn og kropp jobber for å vinne dem. Her er hvordan du kan gjøre det:

# 1 Gjennom deres luktesans. Kvinner, som alle mennesker, har varierte reaksjoner på de forskjellige luktene som omgir dem. Hvis du lukter offensiv, er din flørtende fremgang så god som død. Hvis du lukter bra, tjener du noen få poeng. Investering i en god flaske cologne er ikke ditt eneste alternativ. Forskning tyder på at kvinner tiltrekkes menn som lukter som sandeltre, lakris og vanilje. Neste gang du går ut for å kjøpe en signatur duft, ta disse duftene i betraktning.

# 2 Bruk øyekontakt. Studier har funnet ut at folk er mer tiltrukket av hverandre når de fanger hverandres øyne. Det er derfor de fleste dating råd artikler tyder på at du gjør øye kontakt, når du ser en potensiell partner i det offentlige. Når du er på en dato, ikke ta øynene av partneren din når du snakker med dem. De kan føle seg vanskelig i begynnelsen, men de vil snart innse at du bare er hengiven og virkelig interessert. [Les: 12 prinses sjarmerende egenskaper for å få henne til å svømme]

# 3 Bruk berøringsstyrken. Ikke håndter din dato eller grope dem når sjansen presenterer seg selv. Det beste du kan gjøre er å berøre armen mens du snakker eller støtter ryggen når du går mot restauranten. Når du føler deg komfortabel nok med hverandre, be om tillatelse til å holde hånden din. Hud på hudkontakt gir tiltrengningskraft. Bare legg hendene dine på steder du ikke skal.

# 4 Bruk positive ord. Prøv å redusere bruken av ordene "ingen", "ikke" og "ikke". Under en samtale har en person en tendens til å skinne innblikk i personens intensjoner og personlighet gjennom ordene de bruker.Unngå å snakke om negative situasjoner også, siden dette kan drepe stemningen.

# 5 Smilende. Når samtalen blir til noe morsomt og hyggelig, ikke glem å smile. Ikke vær redd for å le og ha det gøy. Folk har en tendens til å bli tiltrukket av de som har lykkelige predisposisjoner. Du er uansett jenta med drømmene dine. Du har allerede en grunn til å smile!

# 6 Bilder av babyer eller babydyr. Dette er et langt skudd, men selv en kvinne som ikke vil ha barn, vil fortsatt føle seg en følelse av følelser, når de ser et bilde av en søt baby eller til og med et barnedyr. Hvis du ikke er direkte relatert til en søt baby eller du ikke kjenner noen med et søtt kjæledyr for øyeblikket, kan du fortsatt vise dem et bilde du trodde var søtt.

Bortsett fra at de føler seg varm og fuzzy inne, vil datoen din ta det som et tegn på at du elsker barn og dyr. Vær oppmerksom på at du må lette dette inn i samtalen, og ikke bare trekke ut et tilfeldig bilde når som helst. Du vil bare ende opp med å se skumle og rare. [Les: 50 søte og sexy ting, gutter gjør at jentene elsker]

# 7 mat. Kontroller at datoen din er fornøyd med menyen på datoen din. Gjør henne trygg på å spise i tilfelle hun er for sjenert til å bestille for mye. Ta en spasertur før middag slik at de kan jobbe opp med en appetitt. Kvinner som er sated av mat er mer sannsynlig å ha positive følelser som kan reflektere over deres disposisjon overfor deg. Husk at sultne mennesker er irritable mennesker. [Les: 9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr]

# 8 Latter. Vi kan ikke stresse dette nok. Hvis du ikke har de nødvendige egenskapene for å få en jente til å falle hodet over deg, må du sørge for at du i det minste har en sans for humor. Ikke vær redd for å fortelle henne en morsom historie. Vær så vittig som mulig. Du kan til og med fortelle henne en corny joke bare for å lette stemningen. Når du får en jente til å le, er du så god som i. Bare vær sikker på at du ikke gjør noen støtende vitser. De er definitivt ikke morsomme. [Les: Hvordan være den morsomme fyren kvinner elsker]

# 9 Høyintensitetsdatoer. Ta deg med på en rulletur eller en go-kart racing spor, hvis hun er oppe for det. Adrenalinhøyden kan fremkalle følelser av tiltrekning, spesielt når to personer opplever øyeblikket sammen. Det er samme teori som gjelder for sex. Bare vær sikker på at jenta din ønsker å gå på en dato slik før du selv prøver det. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle datidéer du kan prøve]

# 10 Kompliment henne. Dette kan virke ost og corny, men det er effektivt. Når en jente hører et ekte kompliment fra en fyr, vil hun reagere positivt på den. Den reaksjonen vil føre henne til å utvikle positive følelser om deg også. Oftere enn ikke, kan disse følelsene utvikle seg til tiltrekning. Det er et lite skritt fremover, men det er et trinn som teller.

Å lage en jente som deg, burde ikke være vanskelig, spesielt hvis du virkelig er interessert i henne. Tross alt, jenter vil bare føle seg spesielle. Og du kan gjøre det ved å være gjennomtenkt og kjærlig, men det gjør ikke vondt for å prøve disse tipsene vi nevnte.

[Les: Topp 9 grunner du blir avvist av jenta du vil ha]

Det beste tilfellet er at du fanger en kvinnes hjerte. Det verste fallet er at hun bare ikke føler på samme måte. Når sistnevnte skjer, fortsett og finn noen som er verdige din tid og krefter. Men jeg tviler på at det ville skje når du vet hvordan du tiltrekker en jente med disse prøvde og utprøvde lurefulle måtene.

Populært emne