Kom deg i form eller bli spent: Hvor Fit er en Bull Rider?

Innholdsfortegnelse:

Kom deg i form eller bli spent: Hvor Fit er en Bull Rider? - øVELSER 2023
Kom deg i form eller bli spent: Hvor Fit er en Bull Rider? - øVELSER 2023
Anonim

For mange mennesker er det største motivet å overvinne når det gjelder trening, å finne motivasjonen til å gjøre det. Imidlertid er motivasjonen svært tydelig for profesjonelle oksytere som Reid Barker, 23. Hold deg i form, eller vær forberedt på å fly. Coach er alltid på utkikk etter interessante tilnærminger til trening som kan inspirere, så vi oppnådde Reid for å gi oss nedgangen på rodeo-treningen.

Hvorfor trenger du å være så egnet til å ri okser?

Det er en sport som er fysisk krevende, og hvis du er en pund eller to overvektige, kan det påvirke hjernen din, det kan påvirke måten hovedbalansen er fordelt på baksiden av oksen. Du kommer ikke til å utføre det beste du kan.

Hva fokuserer du på med treningen din?

Jeg prøver å gjøre alt. Jeg jobber vanligvis med kjernen min. Jeg gjør tre eller fire øvelser så fort jeg kan så lenge jeg kan gjøre dem, så gjentar jeg det hele om igjen. Jeg crunches, jeg gjør push-ups … alt som bygger, men jeg gjør det på et raskt tempo, for å bygge utholdenhet så vel som muskel. Jeg gjør omtrent to timer. Det er strenge. Hvis du vil være best, må du gjøre det som trengs.

Så kjernestyrke er nøkkelen?

Kjerne er den viktigste delen av rodeo, fordi måten en tyr vil manøvrere er det ikke det samme hver gang. Jeg kommer på minst 130 okser, og hver eneste tunge, hvert eneste hopp, vil være annerledes, så det vil ta en kjerne å holde kontroll, ikke av dyret, men i kontroll over deg selv, for å opprettholde balansen, til Hold deg på toppen og gå til den åtte sekundede fløyte.

ANBEFALT: Den beste hjemmekompetansen for din kjerne

Er det noe du kan sammenligne rodeo med?

Det er det egentlig ikke. Jeg vil si at det er så tøft og farlig som rugby, men det krever en finesse som kunstskøyter.

Hva spiser du for å støtte opplæringen din?

Vel, nå kan jeg ikke spise mye protein, jeg har en oks i forrige uke, rykk meg ned og pin meg rett under haken min, og det skjærer leppen min hele veien gjennom. Jeg trakk meg masker ut denne morgenen. Jeg må gjøre protein shakes. Mye karbohydrater samt frukt og grønnsaker.

Hvor ofte blir du skadet?

Det er et ord om tyrking: det er ikke hvis du blir skadet, det er når, og hvor ille. Når for meg er det mye oftere enn andre mennesker. Tilbake i desember på National Finals Rodeo, gikk en oks på skulderen min og brøt skulderbladet mitt i halvparten. Det tok meg i to måneder. Året før jeg hadde ansiktsrekonstruktiv kirurgi - et oksens horn slo meg rett i øynene og brøt socket min. Det tok meg ut en måned, og en måned til dagen etter det skjedde, brøt jeg brystet mitt. Brusk som holder ribbeina sammen foran, jeg brøt det glatt i halvparten.

Gitt risikoen, hvor mye trening gjør du med en tyr?

Jeg vil komme på en - Jeg vil ikke si en mer mild tyr - men de sniker seg ikke så hardt, så de trener bare okser. Så jeg får på de tyrene, og jeg kan øve. Omtrent en gang i uken vil jeg få på fem eller seks okser.

Populært emne