Få noen argument med partneren din sortert

Skal over retter, bleier og DIY? Vi viser deg hvordan du håndterer vanskelige argumenter. Og seier, selvsagt

Blekkbeholderen trenger tømming, men han ser på Newsnight. Pluss, oppvaskene trenger vask fra middag, men du, fortsatt gawping på Newsnight. Før du vurderer å starte WW3, sorter foreldrene dine problemer rolig for å få stemmen din hørt, ikke din sinne.

Snakk det ut

Ja, den gamle kastanje, men denne gangen, gjør det med en forskjell. «Ikke beskyld partneren din om ting han ikke har gjort eller har galt, i stedet snakk om hvordan du føler deg,» sier psykolog Gladean Mcmahon. "Si" Jeg føler "ikke" Du får meg til å føle "som det viser at du snakker om dine følelser, ikke å skylde på ham." Stol på oss, han er mer sannsynlig å høre og mindre sannsynlig å bli sint.

Angi en tidsbegrensning

Å argumentere for lenge kan bety at dere begge blir frustrert og ende opp med å gå rundt i sirkler. 'Angi en tidsgrense for å få en prat. Hvis det fortsatt er uoppløst etter 10 minutter, kom tilbake til convo på et senere tidspunkt når temperaturen er litt mindre oppvarmet, sier Gladeana.

Hold deg til poenget

'Diskutere og løse ett element om gangen. Du kan komme tilbake igjen en gang til for å håndtere det neste emnet, sier Gladeana. Før du setter deg ned for å snakke, tenk på det viktigste å løse - og hold deg til det.

Perfekt din tonehøyde

Hold tonen din stabil og hastigheten på stemmen din sakte i løpet av utvekslingen. «Den høyere tonehøyde du sniker på, eller jo raskere du går, vil poenget ditt gå tapt, og du blir anklaget for å være aggressiv eller argumentativ, som ikke kommer deg overalt, sier Gladeana. Dine naboer vil ikke være altfor fornøyd heller.

Skriv det ned

Hvis hjernen din svinger når du sitter, penn dine problemer. Skriv ned hvert punkt du vil lage i et punktum. Les det over og organisere tankene dine slik at du gir mening når du snakker om det, sier Gladeana. Og slett noen eksplosiver, obvs.

Så neste gang oppvaskmaskinen trenger tømming / baby trenger å bytte / middag trenger matlaging - du bør være rolig i stand til å gå tilbake til Paxman uskadd. Puh.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar