Få en seks-pakke om fire uker

Innholdsfortegnelse:

Få en seks-pakke om fire uker - øVELSER 2023
Få en seks-pakke om fire uker - øVELSER 2023
Anonim

Kan du virkelig få en seks-pakke i en måned? Ja, hvis du bruker en fornuftig trenings- og ernæringsplan, sier Chris Walton, direktør for personlig trening i Londons Embody Fitness og spesialist i kroppstransformasjoner. Her er hans råd.

Hvor raskt du kan avsløre seks-pakken din, avhenger stort sett av hvor engasjert du er - og hvor forberedt du er på å ignorere standardrådene. NHS, for eksempel, anbefaler å slippe ikke mer enn 1 kg i uken for sunt vekttap. Ikke bare er det basert på dårlige forutsetninger, det er også helt uambitiøst. Først antar det at øvelsen ikke er en del av planen. Hvorfor? Fordi den andre antakelsen er at vekttap oppnås ved å begrense kalorier. Det er til tross for at bevis som tyder på å miste vekt ikke er så enkelt som en kalorier i / ut-likning.

Dessuten handler det ikke om å miste vekt på å få en seks-pakke, det handler om å brenne fett. Og å miste 1kg pluss fett per uke er ikke bare mulig, det er den virkelige måten å avsløre abs. På Embody Fitness ser vi rutinemessig at kunder mister 10 kg fett i åtte uker. Dette gjøres via porsjonskontroll og ved hjelp av kosthold for å regulere hormonene som styrer blodsukker og appetitt. Vi trener også våre kunder på en måte som stimulerer muskelvekst, samt skaper en metabolsk forstyrrelse som holder stoffskiftet - kroppens fettforbrenningsmekanisme - høy i opptil 36 timer etter trening (se nedenfor).

Faktisk kan du spise mer takket være metabolismeendringen som kommer fra å bygge nye muskelvev. Dette vil støtte ytterligere magert vevvekst samt sikre at kroppen ikke føler seg "sultet" og holder fast på fett.

Mange mennesker går carb-fri når de prøver å miste fett. Dette er en feil - kroppen reagerer dårlig på en lavkarbo diett etter to eller tre uker. For det første reduserer skjoldbruskkjertelen produksjonen av cellene som er ansvarlige for metabolisme, og for det andre er det en økning i produksjonen av hormonet kortisol. I tillegg til å lagre fett rundt magen, bryter dette ned muskelvev og forårsaker insulinresistens, som alle staver dårlige nyheter for fett tap.

Så, ja, det er helt mulig å se abs i fire uker. Hvis du er overvektig, vil det ta lengre tid, men de umiddelbare endringene skal være dramatisk nok til å holde deg i gang til en seks-pack begynner å ta form.

Metabolism Disturbers

Start treningsøktene dine med supersets som legger kroppen din i fettforbrenningsmodus i 36 timer.

Image
Image

1A Deadlift Fungerer baksiden av underkroppen.

1B Benkpress Fungerer foran på overkroppen.

Image
Image

2A squat Fungerer på forsiden av underkroppen.

2B Chin-up Fungerer baksiden av underkroppen.

Les videre for en trening fra eksperter på Menns Fitness - pluss tips for stor abs i fire uker.

Populært emne