Få en naturlig høy med Tuck Jump

Når var siste gang du hoppet så høyt som mulig? For de fleste er svaret sannsynligvis "lenge siden", eller "et merkelig spørsmål." Det er heller ikke bra nok, så det er på tide å kaste bort alle bekymringer og hodet for himmelen med tuck-hoppet.

Tuck hopp vil øke kraften i underkroppen din, så vel som din smidighet, noe som betyr at du vil bli bedre til å hoppe. De er også en effektiv måte å øke hjertefrekvensen på, og du vil brenne kalorier på rekordtid, alt uten å måtte forlate ditt forreste rom.

Hvordan å gjøre en Tuck Jump

Begynn med å stå med føttene litt mindre enn skulderbredde fra hverandre. Slå litt ned i en fjerdedel, og eksploder deretter i luften. Hold ryggen rett igjennom, og hold kneet opp mot brystet så mye som mulig før du lander så mykt som mulig.

Ved landing kan du enten pause før du hopper igjen, eller når du har blitt mer dygtig på bevegelsen, går du rett inn i et annet sprangspring. Sistnevnte er tøft, og det er viktig å sikre at du ikke lener seg mot knærne i stedet for å bringe dem opp til brystet.

Du kan svinge armene for å øke din fart. Sikt å begge hoppe høyere og få knærne nærmere brystet ditt som du blir mer erfarne med øvelsen.

Tuck hopp er et utmerket tillegg til en HIIT krets, da de vil sikkert holde hjertet pumpe for hvilken tidsperiode du har tildelt med dine intervaller. Det er viktig å bli oppvarmet før tuck-hopping skjønt, da en kald kropp ikke vil sette pris på eksplosive bevegelser.

Målet med å hoppe så høyt som mulig betyr at det kreves forsiktighet ved landing for å unngå å legge leddene under for mye stress. Ikke gjør tuck hopp på steinete eller ujevne overflater, og stopp hvis du føler smerte i knær eller ankler.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar