Få en Justin Bieber-Style Six-Pack (i fire enkle trinn)

Innholdsfortegnelse:

Få en Justin Bieber-Style Six-Pack (i fire enkle trinn) - øVELSER 2023
Få en Justin Bieber-Style Six-Pack (i fire enkle trinn) - øVELSER 2023
Anonim

Belieber eller uhøflig, på et tidspunkt må du sannsynligvis innse at Justin Bieber, AKA som fyren trodde du var en jente første gang du hørte ham synge, er faktisk mer jacked enn deg. Ja, noen ganger er kjendiser airbrushed for annonsekampanjer; nei, de kan ikke gjøre det for hele sin sosiale media-tilstedeværelse. Så, men snortingly avvisende du var da at Calvin Klein-annonsen kom ut, det viser seg at den lille fyren faktisk har en seks-pakke. Her er hva en halv dag med trål gjennom sine sosiale medier innlegg lært oss.

Konsistensarbeid

Bieber har trent i årevis med styrketrener til stjernene Patrick Nilsson, tilsynelatende ved hjelp av en fem-dagers deling og trening abs tre dager i uken. Er dette den mest tidseffektive tilnærmingen? Det er argumenterbart, men han er ubestridelig å sette arbeidet inn. Fordel: Biebertron.

Du kan alltid trene noe

Da JB fikk en ødelagt fot, kom videoen frem av ham på trening på krykker. Det tar engasjement, men det er også en objektleksjon i gevinster. Hvis du skader et lem, gjør du noe annet med alle de andre. Studier på utøvere bærer dette ut, og det er enda bevis på at du ved å trene en lem kan stoppe de andre fra atrophying når de er skadet.

Sit-Ups er døde

Så langt vi vet, har Beebs aldri en gang ligget på et treningsgulv for å gjøre et sett med crunches. Han vil Men bry deg ut en L-sit, hvilke moderne trenere vil fortelle deg, er en overlegen måte å konditionere kjernen på, med utgangspunkt i isometrisk styrke gjennom obliqueene, så vel som de mer tradisjonelle rectus abdominis.

Brenn hver T-skjorte du eier

Hvordan vil du holde deg motivert? Eller for å si det på en annen måte: Hvis du vet at du kommer til å stikke ned til Nuffield Health i ingenting, men en snapback og lastebukser, så er du egentlig kommer til å nå for vanilje kremer klokka 11? Kom igjen, sønn.

Populært emne