Få en kropp som Channing Tatum med treningsrutinen han brukte for å slåss

Innholdsfortegnelse:

Få en kropp som Channing Tatum med treningsrutinen han brukte for å slåss - øVELSER 2023
Få en kropp som Channing Tatum med treningsrutinen han brukte for å slåss - øVELSER 2023
Anonim

"Det virker alltid som en god ide til du faktisk må gå ut på scenen i en thong. Så kommer du deg dit og du tenker, "Hva gjør jeg? Hvorfor ville jeg gjøre dette? Dette er en forferdelig ide. 'Hver eneste gang.' "

Å være en Hollywood-ledende mann er folks drømjobb, men i en film om mannlige strippere betyr at du på et tidspunkt må vise hele verden hva eslet ditt ser ut i en liten triangel av stoff som er bedre egnet til å tømme tennene dine enn dekker din beskjedenhet.

Så da Channing Tatum landet hovedrollen i 2012 komedie-drama Magiske mike, en historie om en ung mannlig stripper løst basert på sin egen erfaring som en 18 år gammel i Tampa, Florida, visste han nøyaktig hva han skulle gjøre. Få hans røv ut for jentene. Og han gjorde det. Og de elsket ham for det.

Siden da har Tatum stjernespillet i oppfølgingen - Magic Mike XXL - som betydde at han måtte komme inn i fenomenal form igjen for å få sitt kit av foran kameraet.

Men det var ikke første gang han satte sin kropp på linjen for en hovedrolle. Tilbake i 2009 jobbet han med William J Harris, en New York-basert personlig trener som hjalp den fremtredende filmstjernen i form for Fighting. Slik gjorde de det.

"Channing var i anstendig form da jeg begynte å jobbe med ham, men som mange gutter liker han å spise fastmat og synke et par drinker," sier William J Harris, den personlig trener i New York som har hjulpet opp og kommer filmstjerne kommer i form for Fighting.

Bulking opp, var imidlertid ikke på dagsordenen. "Channing behøvde ikke å bli større," sier Harris. "Faktisk ville vi at han skulle kaste litt vekt for å få ham til å se seg bedre, mer som en fighter. Programmet jeg har utviklet, hjelper ham med å skifte 13,6 kg i de tre ukene før filmen startet. "

Men rocking opp til settet ser ut som en waif ville ikke fungere heller. "Han trengte å ha styrke, fleksibilitet og utholdenhet, så jeg kom opp med en rutine av repeturtall og callisthenic kroppsvektsøvelser, for eksempel hopping jacks, burpees, press-ups, pull-ups og squats, for å hjelpe ham med å bygge det. Jeg kastet også inn noen klassiske sammensatte trekk med barbells og kettlebells. "

Tatum fikk tre øvelser for å utføre hver sesjon og måtte fullføre så mange runder som mulig innen 20 minutter. "Utarbeider med høy intensitet holder hjertet pumpe og brenner mer kalorier," sier Harris. "For de viktigste barbellløftene, som dødløfter, militærpresser, knebøy og ren og jerks, fant vi vekten. Channing kunne løfte raskt og komfortabelt ti ganger, samtidig som den opprettholde perfekt form."

"Vi forandret det vi gjorde hver sesjon for å holde sinnet engasjert og hans kropp gjetter," sier Harris. "Jeg satte ham gjennom en tre-dagers, en-dagers rutine og holdt treningsøktene til bare 30 minutter. Hvis du holder intensiteten høy, trenger du ikke å trene lenger enn det. "

Hvis du er mer opptatt av å sette på muskler enn å brenne fett, legg til mer vekt på disse løftene og fokus på å fullføre fire runder i økten, i stedet for så mange som du kan om 20 minutter.

Dag en

Varme opp - Fem minutters jogge.

Hoved trening - 20 minutter å gjøre så mange runder som mulig på 100 tau hopper, 10 pull-ups og fem rene og jerks.

Ro deg ned - Fem minutters lys jogge og strekke.

Dag to

Varme opp - Fem minutter å hoppe over.

Hoved trening - 20 minutter å gjøre så mange runder som mulig med 20 burpees, 15 hengende beinheiser og 20 kroppsvektsklubber.

Ro deg ned - Fem minutter med hopp og strekking.

Dag tre

Varme opp - Fem minutter med hoppe.

Hoved trening - 20 minutter å gjøre så mange runder som mulig på 400m sprints, 10 kettlebell svinger og 10 press-ups.

Ro deg ned - Fem minutters lys jogge og strekke.

Dag fire

Hviledag før du starter rutinen igjen. For å unngå å bli kjedelig i løpet av de følgende ukene, bland opp øvelsene fra ulike økter eller ta med noen av de ekstra som er oppført nedenfor, men la minst en dags hvile mellom øvelser som fungerer på samme muskelgrupper.

Andre øvelser å gjøre:

25 burpees 75 trykk-ups 50 sit-ups 25 boks hopp 5 deadlifts 50 gående lunges 20 jumping jacks 5 militærpress 10 benkpress

Tatums diett

Harris var også ansvarlig for Tatums diett. "På samme måte som trening handler om intensitet, handler det om kvalitet," sier Harris. "Så vi byttet de usunne ingrediensene i maten. Channing liker for sunne seg - vi ga ham magert kalkun i stedet for biff, for eksempel, og byttet takeaway pizza for hjemmelaget wholewheat som toppet med organiske grønnsaker. Foredlede og frosne matvarer, salt, sukker og alkohol var alle no-nos. "

Frokost: Omelett med veg, helvete toast og en oransje.

Snack: Apple og usaltede nøtter.

Lunsj: Grillede kyllingbryst, spinat og søtpotet.

Snack: Høstost og blandede nøtter.

Middag: Tyrkia burger med blandet veg.

Snack: Yoghurt og en håndfull mandler.

Hvis du vil legge til alvorlig masse, la la Hugh Jackman i X-Men Origins: Wolverine, har en gander på denne eksklusive Wolverine-treningen vi fikk fra sin trener Michael Ryan.

Denne artikkelen oppsto først i Menns Fitness i juni 2009

Populært emne