Få en strand kropp

Det kan være vanskelig å se sommeren kommer. Klandre det britiske været. Selv om vinteren endelig har bleknet, er den fortsatt kald nok til at du kan skjule seg under lag med klær og opprettholde ringene av oppvarmingsflabben rundt magen. Så, plutselig, sommeren er her og det er på tide å komme seg ned til stranden og ta av deg din skjorte. Det er ærlig, et skremmende prospekt fordi det ekstra dekket du bærer, kommer til å gjøre at du ser ut som en hval. Det du trenger er en raskvirkende, tidsbesparende, muskelpumpende, magebremsende treningsplan som vil piske deg i strandklar form uten å ta opp for mye av din travle dag. Det er akkurat det vi har for deg. 

Her er planen

Det som følger er en superintensiv tre-ukers treningsøkt og spiseplan. Hver andre dag skal du gjøre en kort treningsøkt som bruker minimalt utstyr (så ingen kø på treningsstudioet) og bør ikke ta deg mer enn 20 minutter å fullføre, pluss oppvarmings- og oppvarmingsperioder. På dagene i mellom kan du hvile og gjenopprette. Ikke tenk imidlertid at en kort økt betyr en enkel en. For denne planen har vi utviklet noen fiendish 'Monster Moves' - flere øvelser kombinert i en enkelt enhet, gjort uten hvile. Å utføre bare en gjentagelse av en av disse Monster Moves kan ta opptil 15 sekunder og involvere nesten alle muskler i kroppen din. Resultatet er at du stresser massevis av muskelfibre og gjør ditt hjerte jobber hardt for å pumpe blod rundt kroppen din. Dette vil fakkel kalorier og øke stoffskiftet, slik at du fortsetter å brenne fett selv etter treningen er ferdig.

Hvordan gjøre det

Det er bare seks øvelser i hele treningsplanen, men de er store og komplekse, slik at de først praktiseres, og legger stor vekt på skjemaets guider, for å få tak i dem før du trener. Begynn med å varme opp med lett kardioarbeid og dynamiske strekker. Så gjør den første Monster Move, opprettholde et jevnt tempo og gjør så mange representanter som du kan før du trenger å hvile. Hvis du finner at du gjør færre enn fem reps før du brenner ut, juster du vekten du bruker og senker tempoet. Hvile i to minutter før du går videre til Monster Move 2. Gjør så mange representanter som du kan uten å miste skjemaet, og hvil deretter i ytterligere to minutter før du går tilbake til Monster Move 1. Mål å holde opp dette mønsteret i 20 minutter. Slutt med noen få minutter med kardio, for eksempel å løpe, for å kjøle seg ned.

timing

Fem minutter å varme opp, 20 minutter gjør Monster Moves, deretter fem minutter å varme opp.

Dager

Gjør en økt hver andre dag, vekslende mellom treningsøktene A, B og C. Resten på dagene i mellom. 

Vekt

Velg en vekt som du kan håndtere komfortabelt og ta på lyssiden først. Målet å øke vekten litt etter hvert som du utvikler seg. 

Varme opp

Gjør et par minutter med lette kardio etterfulgt av noen buer, lunges og presser for å få musklene til å fungere. 

tempo

Opprettholde et levende, jevnt tempo uten å gå på kompromiss med god form. Sakte ned hvis du føler at du brenner ut for tidlig. 

Hvile

Resten i to minutter mellom Monster Moves. 

reps

Gjør så mange representanter for hver Monster Move som du med rimelighet kan klare før du mister form. Sikt på mellom fem og ti representanter for hver.

Du må også følge våre tips om strandkrok og ta en titt på vår guide til strandstil.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar