Få en 007 kropp på 20 minutter

Bortsett fra hans missilavfyring Aston Martins og skarpe tuxedoer, er det to ting som alltid vil gjøre James Bond til den kjente britiske onde gutten. Forførende sjarm og robust atletiskisme. Vi kan ikke plutselig få deg jenta, men vi kan få deg kroppen (som sannsynligvis vil hjelpe deg med å få jenta). Fra kran-klatring i full kroppseksplosivitet til storvåpen badedraktbasert selvtillit, trenger du alt. Vi snakket med Chris Hall, grunnlegger av Hall Training Systems, for å finne ut hvilke øvelser som vil gi deg 007-nivå fysikalitet.

1. Trekk opp

Hvorfor Pull-ups utvikler rygg- og grepsstyrke, slik at du er klar til å klatre på en løftestang eller dra på en helikopter. Hvis du finner vanskeligheter vanskelig (håndflatene vender vekk fra deg), begynn med noen hakker (palmer vendt mot deg) og bygg opp derfra. Når du kan slå ut 20 kontrollerte reps på rad, legger du på et vektbelte eller senker deg sakte. Du vil være klar til å jage en mann opp stillas på kort tid.

Teknikk tips Å krysse føttene bak deg vil engasjere dine glutes for å oppnå en mer effektiv bevegelse.

2. Garhammer Raise

Hvorfor De nedre bukene pleide å være det vanskeligste området å utvikle når man skulpturert en seks-pakke. Inntil nå. Garhammers er kongen av å bygge lavere abs makt og økende kjernestyrke, noe som er viktig for å rømme den dreneringsrøret du er koblet til, og imponere alle på stranden.

Teknikk tips Unngå å rocke ved å gjøre bevegelsen sakte. Kontroll er nøkkelen.

3. Box Jump

Hvorfor Box hopp utvikler eksplosiv benkraft, viktig for de fleste av Bonds jagescener. Du vil bli glad for at du gjorde det neste gang du finner deg selv sprint over noen takoppsatser - eller hvis du bare trenger å løpe opp rulletrappen for å omgå folkemengden på pendelen din.

Teknikk tips Squat så lavt som mulig før du hopper for fullt å engasjere bena dine.

4. Split squat

Hvorfor Det kan ikke være verdens mest sexyøvelse, men styrker og kondisjonstrener har stolt på det i årevis for å forbedre benkraften. Hvis du planlegger å utvikle et seriøst spark, som alle feltagenter burde, ville du bedre bli splittet.

Teknikk tips Spen kjernen din for å unngå å lene seg til siden når du utfører bevegelsen.

5. Deadlift

Hvorfor Du blir ikke sterk uten dødløfting. Døftheiser jobber med nedre rygg og ben, og forbedrer din evne til å plukke opp tunge ting fra gulvet. En absolutt nødvendighet for tydelig å trekke kroppene du nettopp har slått ut over skulderen din ... eller plukker opp dagligvarer og bærer dem til kjøleskapet ditt.

Teknikk tips Det er viktig å lære riktig dødløfteskjema før du begynner å løfte tungt. Start uten vekter i baren til teknikken din er perfekt.

6. Dip

Hvorfor Enten du trenger å løfte deg ut av en lavine eller klatre ut av et evighetsbasseng, vil de kraftige triceps du utvikler ved dipping sikkert hjelpe.

Teknikk tips Kryss føttene bak deg for å engasjere dine glutes og oppnå en mer effektiv bevegelse.

7. Trykk på

Hvorfor Gjør disse hvis du er fanget under rubble og må presse den til side. Eller hvis du bare vil ha et bryst som ser bra ut i en tett skjorte. Uansett gir disse deg funksjonell styrke.

Teknikk tips Hold kroppen din i en rett linje ved å spenne gluten og kjerne for å holde bekkenet sterkt.

8. Rope Climb

Hvorfor Selv om du ikke planlegger å bli oppstått av en klippekant, er tauet klatre en utrolig nyttig øvelse for å utvikle grepsstyrke og overkroppskraft.

Teknikk tips Det er et tau. Bare kom deg opp.

9. Stående Barbell Biceps Curl

Hvorfor Å se mannlig i en dress, åpenbart (og for å hjelpe deg med å holde pistolen din stabil).

Teknikk tips Engasjere kjernen og unngå å gni tilbake ved å kaste brystet fremover for å komponere når armene blir trette. Senk vekten hvis du må fokusere brenningen på de biceps.

Lås opp din indre agent med denne kretsen

Gjør de nødvendige reps for hvert trekk, og deretter gå videre til neste øvelse. Resten hvis du trenger det, men husk Bond jobber mot klokken, som opererer under ekstremt trykk. Målet ditt er å gjenta kretsen så mange ganger om 20 minutter som mulig. Den gjennomsnittlige personen vil nok klare det to ganger. Hvis du har lyst på deg selv en MI6-agent, bør du enkelt oppnå fire repetisjoner ...

  1. 10 deadlifts på 60% av din one-rep max
  2. 20 trykk-ups
  3. 10 boks hopp
  4. Klatre en gang opp og ned et tau (ikke tau? Gjør 10 pull-ups ELLER 10 håndklehåndtak, hvis opptrekkene er for harde)
  5. 30 kroppsvekt split squats (15 hver side)
  6. 15 dips
  7. 10 garhammer ben løft
  8. 15 barbell biceps krøller

Hit den kretsen et par ganger i uken, og du vil snart nyte en blanding av muskelvekst og forbedret utholdenhet. Denne kretsen veksler overkropps- og underkroppsøvelser, som gjør underverk for ditt hjerte ved å tvinge det til å jobbe hardere enn det ville i en vanlig treningsrutine. For mer informasjon om hvordan Daniel Craig kommer i Bond form, klikk her.

Takk til Chris Hall, grunnlegger av Hall Training Systems (personaltraineroxford.com), for kretsen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar