Få £ 20 for dine gamle løpesko med resirkuler kjørekampanjen

Få £ 20 for dine gamle løpesko med resirkuler kjørekampanjen - øVELSER 2023
Få £ 20 for dine gamle løpesko med resirkuler kjørekampanjen - øVELSER 2023
Anonim

Det kan være veldig vanskelig å si farvel til et par løpesko. Etter å ha dekket hundrevis av miles i et par, sette PBs og takle raser over hele landet, eller til og med verden, vil det være så mange gode minner knyttet til dem som kaster dem i kassen, kan føle at de er ulovlig forkastet dine betrodde vingemenn.

Du kan lindre smerten ved å si farvel, men ved å resirkulere skoene dine. Handle dem inn som en del av Runner's Need Recycle My Run-kampanjen, og dine kjære kicks vil enten bli sendt til en av over 85 land som re-wearable fottøy eller, hvis du virkelig har kjørt dem i bakken, oppdelt i råvarer som skal gjenbrukes i produksjonsprosessen. Du får også en £ 20 kupong mot nye sko å gå sammen med den varme gløden av å vite at du ikke har vært sløsing.

I fjorens Recycle My Run-kampanje så vi 1,5 tonn gamle løpesko resirkulert. Det er mange sko, men kampanjen håper å samle enda mer i år. Det burde ikke være vanskelig å topp fjorårets tally når du vurderer at hvert år i Storbritannia blir 300 millioner par løpesko kastet ut, og de fleste går til deponi.

The Recycle My Run-kampanjen ble lansert søndag 8. oktober på Royal Parks Foundation Half Marathon med et samlingspunkt på Runner's Need-standen i rasebyen i Hyde Park.

REKOMMENDERT: De beste britiske løpshendelsene for 2017

For resten av måneden vil du kunne resirkulere skoene dine på noen av de 37 Runner's Need-butikkene rundt om i landet i en måned - perfekt timing hvis du landet en stemmeseddel i London Marathon, og du ønsker å få en ny par for trening.

For mer informasjon om Recycle My Run-kampanjen, gå til nettstedet Runners Need eller popp inn i hvilken som helst butikk og spør.

Hvis du er på utkikk etter et nytt par sko, vil vi være tilbakemelding om ikke å peke deg i retning av vår runde opp de beste løpeskoene i 2017, hvor du finner det perfekte paret for deg nei Uansett hvilken type løper du er - det være seg maraton-kjærlig speedster eller parkrun plodder.

Populært emne