Gertie Good Goose Review

Et øyeblikk:

Gjøre plass til Gertie Good Goose - en av de mest søte tennene på markedet. Vår mor elsket Gerties søte utseende, og hvor lett han skulle finne i bilseter eller barnevogn. Vær advart - du kan ikke sterilisere eller rengjøre Gertie med alkoholbaserte kluter som hans farger vil løpe.

Hva de sier:

"Gertie Good Goose kom til livet som The Original Toy Corp. Anerkjente behovet for 100% trygge, helt naturlige babylegetøy. Gertie har vært faglig størrelse for å passe perfekt i babyens hender og for å berolige ømte tannkjøtt. Barnas tannfase kan være en lang, og potensielt vanskelig, tid til å klare. Gertie kan låne føttene, halefjærene og bekkenet til babyen din for smertelindring og ofte giggles. Gertie har en nydelig quack (mer av en squeak) som din baby snart vil identifisere som sin spesielle leketøys magiske lyd. Hun er myk til berøring, har en liten vanilje duft, og har kontrastfarger for et raskt og enkelt visuell fokus. Gertie er myk og lett, og de enkle konturene gjør henne utrolig enkelt for babyen din å forstå og manipulere fritt. Vær forsiktig med Gertie; Andre babyer vil forsøke å stikke henne fra sin stolte lille eier. "

Testet av mamma Charlotte Sibson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg tror Gertie holdes lett av små hender, enten ved nakke eller føtter, og er visuelt tiltalende for babyer. Gertie har et ansikt, som alltid appellerer til min lille, og gir lyder - en bonus for enhver baby! Det ser annerledes ut enn andre tenner på markedet, og er stort nok til å enkelt finne i et barnestol eller bilsete.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Vi har hatt Gertie i omtrent en uke, og datteren min elsket henne med en gang! Hun giggles og gurlges med Gertie hele tiden. Fordi Gertie har ansikt og øyne, ser hun ut til å koble sammen med det mye mer enn generisk formede tenner, og hun når aktivt for henne hele tiden. Det er perfekt for henne å holde i sine små hender - hovedsakelig rundt Gerties hals, og hun elsker en god chomp på Gerties nebber og føtter. Den lille squeak Gertie gjør virkelig får min lille jente oppmerksomhet. Hun har slitt med tennesmerter de siste dagene, og dette ser virkelig ut til å hjelpe henne!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg liker at Gertie har litt squeak, noe som er veldig bra for å tiltrekke deg den lille oppmerksomheten. Datteren min elsker å spille skjul med Gertie, så det virker som både en teeter og et leketøy i en. Åpen er utmerket for tennene og babyer kan passe Gerties føtter i munnen for å hjelpe med tennesmerter fra tennene også.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Instruksjonene er å tørke Gertie med en fuktig klut og ikke senke i vann eller tørke med en alkoholbasert tørk, da det vil føre til at vegetabilskmaling løper. Jeg foretrekker å kunne tørke Gertie med en sterilisert tørk, da leker ofte blir tømt på gulv mens vi er ute og om, og jeg liker å sørge for at hun tygge leker er rene.

Testet av mamma Amy Attfield for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja! Gertie er flott for babyer å leke med og tygge. Den er liten nok til å passe inn i min lille gutt barnesekk og holder ham underholdt for en stund. Den er veldig slitesterk og enkel å rengjøre med en sterilisert tørke, og er ergonomisk korrekt, så det er lett for min sønn å hente og holde.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Gertie gjør livet mitt lettere som sønnen min elsker å sette alt i munnen på grunn av tennene, og det legger meg i ro og vet at Gertie er 100% trygg for at han skal tygge uten å bekymre seg for å gnave gjennom leketøyet. At det er laget av alle naturlige materialer, gjør meg veldig glad, da jeg vet at noe plast kan være farlig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge Gertie over andre produkter på grunn av de naturlige materialene som brukes til å gjøre det, samt å vite at det er 100% trygt for min sønn å tygge. Vanilje duften er også veldig tiltalende i stedet for den vanlige gummiaktige duften noen andre teethers kan ha. Min sønn gis sin Sophie the Giraffe, men jeg tror det er mer på grunn av det faktum han har hatt siden fødselen, og vi fikk bare Gertie et par uker siden.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis det var en ting jeg kunne forandre, ville det være at Gertie hadde noen ekstra områder å tygge, da min sønn bare tygger nebbet eller føttene. Hvis vingene ble satt bort fra kroppen, eller hvis føttene ble skilt, ville det gi babyer de ekstra mulighetene for flere tyggbare og knirkende områder, og dermed holde dem underholdt lenger.

Testet mamma Gina Ward for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet hovedsakelig på grunn av sin høye kvalitet på materialer og finish. Produktet har en taktil følelse, og lukter behagelig med grønnsaksbaserte malinger som gir trygghet for sikkerhet. Den glatte overflaten er enkel å holde ren med en rask tørk, pluss, det ser veldig søt ut!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er et kvalitetsprodukt som jeg føler meg trygg på å la min lille jente kjeve bort når hun er tann. Det er mange forskjellige størrelse biter å tygge på, og det har et tiltalende utseende med en liten squeak når den trykkes, noe som betyr at babyen min umiddelbart ble tiltrukket av Gertie og ikke tapte interessen enkelt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Utseendet til denne tannlegen ser mye mer tiltalende ut enn de andre markedsledere.Dens ergonomiske design fører til en naturlig brukervennlighet, og den oransje regningen og føttene hjelper babyen å enkelt finne de beste, mest tyggbare biter! Stand-out-funksjonene er de helt naturlige materialene som brukes til å gjøre det, og den vegetabilske maling som, gitt den er designet for å ligge i babyens munn, sterkt beroliger meg som en mamma.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være vanskelig å forbedre designen, da enkelheten er en av de mest attraktive funksjonene. Det ville vært fint å ha et ankerpunkt et sted på kroppen, så jeg kunne feste den til min barnevogn, som et dummy-stilklipp. Dette vil hindre at det blir tapt på den skitne gulvet når det kommer ut eller om det går seg vill.

Testet av mamma Alexandria Sideso-Felix for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil og har anbefalt produktet til andre mødre, og virkelig tro det virker underverk. Å være en første mamma, jeg ser ofte til andre for råd om hvordan du hjelper med tannpine. Etter å ha mottatt dette leketøy, gir jeg nå råd til mødre på to og tre om hva som er det beste leketøyet som skal brukes til å tenke ubehag på grunn av suksess med sønnen min.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har livet mitt lettere som fra det øyeblikket jeg mottok det, ble min sønn forelsket i Gertie. Det har bidratt til å redusere og lindre noen tannkjøtt ubehag hvor andre leker ikke gjorde det. Min sønn er i stand til å håndtere leketøyet med den ene hånden og bruke det han ønsker uten noen problemer, med kombinasjonen av myk og hard plast som gjør at han kan bruke de forskjellige teksturer som en form for lettelse fra kløende tannkjøtt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge produktet over andre på markedet, da jeg ikke har hatt så stor suksess med andre som jeg har hatt med Gertie. Etter å ha brukt penger på ganske mange teething leker, har jeg funnet noe som min sønn bruker mer og kan nyte å spille med så mye som Gertie. Den enkle utformingen og brukervennligheten gjør dette leketøy til et verdifullt kjøp.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville elske mer variasjon i farge, men enkelheten i design kan egentlig ikke bli ugyldig. Gertie kan muligens inkludere vinger eller armer laget av samme materiale som nebb og føtter, noe som vil legge til flere elementer til produktet som kan bli verdsatt av babyer eller småbarn.

Testet av mamma Sonal Salim for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Sikkert! Gertie er et vennlig design som er enkelt i sine funksjoner og ser ut og føles helt trygt for en baby å bruke. Min baby tok ikke til de vanlige tennene ringene og harde plastlegetøy for tannkjøtt, men så snart jeg ga ham Gertie, satte han bekken rett inn i munnen og var veldig glad for å tygge på det!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Gertie the Goose beroliger babyen min når tannkjøttet er kløe, og når han trenger å lindre tannpine. Han så ut til å ikke ha lyst på andre teething leker for lenge, men Gertie er en vennlig utseende som tiltrekker barnets oppmerksomhet veldig bra. Når babyen min har problemer med gums, og som mor er det lite jeg kan gjøre for å hjelpe fysisk, synes Gertie å komme til redning! Jeg ga nesten opp med andre tenner og trodde at det ikke passet babyen min, men heldigvis har han tatt til Gertie, og det leter etter at han føler seg komfortabel med å bruke den.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har brukt hardt plastdrikke leker, gelringer som kan kjøles ned i kjøleskapet og leker laget av myke tekstiler som tannleger, men ingen syntes å holde barnets oppmerksomhet. Gertie er imidlertid veldig myk og glatt å ta på, og på grunn av sin enkle design, behøvde min baby ikke hjelp til å finne ut hvordan hun skulle bruke henne. At Gertie ikke har noen separate deler gjør henne lettere å holde, og umulig å trekke fra hverandre ved et uhell. Gertie har også blitt laget med miljøvennlige materialer og grønnsakerfarging, og ingen av disse vil skade en baby. Dette er en svært viktig funksjon for ethvert barn som bruker produktet, og for meg gjør det det til en vinner!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Selv om emballasjen sier at hun har en liten vanilje duft, kunne jeg ikke lukte det helt. I stedet har Gertie en gummiaktig lukt til henne, som noen ganger overfører på hendene dine. Kanskje vanilje duften kan være sterkere, eller det kan være en nøytral duft. Det ville også være bra om Gertie kom i andre kontrastfargede farger, som blå og hvit eller grønn og hvit, slik at barn kan velge mellom farger som kan være mer tiltalende for dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar