George North intervju: Wings for Life World Run

Innholdsfortegnelse:

George North intervju: Wings for Life World Run - øVELSER 2023
George North intervju: Wings for Life World Run - øVELSER 2023
Anonim

Wales-vingen George North, den første tenåringen fra hvor som helst i verden for å score ti Testforsøk, setter ned rugbyballen og får løpesko på Wings for Life World Run. MF snakket med Nord før løp for å diskutere hvordan han forbereder seg og hvor mye som bruker 4000 kalorier om dagen, bør hjelpe hans løp.

Hvordan går trening for Wings for Life World Run?

For øyeblikket når vi crunch tid i Premier League med Northampton, så det er viktig at jeg er i topptilstand uansett. Jeg har faktisk ikke startet mye spesifikk trening for løp ennå - men det er skjønnheten i det er det ikke? Løpet er ikke for en bestemt avstand, slik at du kan begynne å trene nærmere datoen.

Hvor mye vil du måtte endre treningsregimet for en langdistanse løp?

Det er forskjellig fra hvordan jeg normalt trener. I en rugby-kamp trenger du eksplosiv kraft og åpenbart for Wings For Life World Run som ikke vil være mye brukt! Jeg er heldig at jeg har et ganske anstendig grunnkursnivå, så jeg starter fra et bra sted - jeg vil ikke forandre seg mye, men kan kaste inn et par lengre løp nærmere løpedagen.

Vil du nærme ernæringen din annerledes i løpet av løp?

I dag er næring en så viktig del av en rugby-spiller liv at jeg faktisk ikke vil kunne gjøre det mange endringer i det jeg spiser før løp. Jeg bruker rundt 4.000 kalorier om dagen, så jeg burde forhåpentligvis ha nok energi til å gjøre minst 5 km.

Tror du at din tunge muskel tetthet kan telle mot deg i et avstandsløp?

Jeg gjetter det vil - du ser ikke at mange langdistanse olympiske mestere veier inn på over 100 kg! Når det er sagt, husker jeg James Cracknell som kjører London Marathon på rundt tre timer. Jeg er ikke sikker på at jeg skal gå hvor som helst i nærheten av den avstanden skjønt.

Hvor lenge regner du med at du kan vare før bilen fanger deg?

[Lapper] Jeg har ingen anelse! Det er det som er så bra med dette løp - uten sluttstrekk kunne jeg kjøre i to timer eller i 45 minutter. Jeg gjetter det vil være mye nærmere 45-minutters markering skjønt. Så et sted mellom 5 km og 10 km sannsynligvis.

Så du konsentrerer deg mer om hvor lenge du kan vare, i motsetning til å være en av de siste løpere i løpet eller til og med vinne den?

Vel, så lenge jeg kjemper, håper jeg å løpe for rundt en time, men jeg har en ganske konkurransedyktig holdning, slik at det kan endres når startpistolen går av. Hvis du ser meg på 20-milsmarkedet, ikke fortell treneren min!

Tror du trening for dette løpet kunne ha noen positive effekter på treningen din for rugby i fremtiden?

Som profesjonell spiller må vi holde oss selv øverst i vårt spill fysisk, slik at det ikke vil påvirke veldig mye. Men det er alltid godt å legge litt variasjon i trening, så det kan ikke være en dårlig ting.

George North vil delta i Wings for Life World Run 4. mai 2014. wingsforlifeworldrun.com

Følg George North på Twitter: @George_North

Populært emne