George Groves intervju

George Groves intervju - øVELSER 2023
George Groves intervju - øVELSER 2023
Anonim

George groves har dratt noen ideer om sparring retreats i utlandet, velger i stedet å bli i eget treningsstudio for southpaw, styrke og kraft trening.

Mens motstanderen Douglin, som har vunnet 17 av sine 20 kamper, er sikker på å slå Groves på sin egen turf, er Groves sikker på at nye endringer i treningen og hånd-øye-koordinasjonen vil være nok til å få ham til å vinne.

Med alle som spekulerer på dine fremtidige match ups, gjør det det vanskeligere å fokusere på den kommende kampen med Douglin?

Nei egentlig ikke. Jeg mener at du alltid er i denne posisjonen som en bokser der folk snakker om kampene lenger nedover linjen. Dette er en kamp, og som alle kamper, er det en må vinne. Jeg kan ikke miste dette ellers vil jeg miste min obligatoriske stilling, så mitt fokus må alltid være absolutt. Det er en kamp vi valgte å ha fordi jeg ønsket å få noen runder tilbake til World Cup-utfordringen. Jeg har fullt fokus på Douglin, han er en fysisk fyr og en god fighter med flytende stil. Jeg kan ikke vente med å komme seg ut der.

Hva tror du Douglins svakheter er, og hvordan skal du kapitalisere dem?

Jeg har alltid vært trygg på southpaws og jeg har aldri mistet for en lefty. Det gir problemer for mange fighters som ikke er vant til stilen. Deres motstandere kan forlate gapende hull som forlater dem for utsatt, men jeg er ganske komfortabel mot dem. Bortsett fra det faktum at de tread på din fronttå og noen ganger støter du på hodene med dem, sørger du ikke mot sørpotter.

Har det vært store endringer i treningsmetodene dine?

Jeg vil heller trene i treningsstudioet på denne tiden av året, vurderer det er kaldere og mørkere tidligere. Det er bedre enn å være ute på gatene som kjører. Vi trengte ikke å reise utenlands. Noen ganger skal vi ha et sted varmt for noen sparring, men vi har hatt gode økter på treningsstudioet her og jeg har noen sparringspartnere som flyr inn. Det har vært fint å trene hjemme faktisk, spesielt i de siste 5- 6 uker hvor jeg virkelig har knuckled ned. Jeg har min medisinsk team i nærheten, og alt jeg trenger er dekket hjemme, så det er fint.

Image
Image

Er det noen aspekt av din ut av ringopplæringen du finner mest effektive?

Min styrke trener Dan Laurence har sannsynligvis den vanskeligste jobben, fordi hans programmer kan ta 3 måneder å fullføre og noen ganger må jeg fortelle ham å skrape det fordi jeg har en boksingskamp som kommer opp i 6 uker. Han må hugge og forandre trening, så han kombinerer styrkefaser og kraftfaser, så vel som noen virkelige skjerpende innovasjonsfaser. Noen ganger er jeg utenomgående dekk og så inne gjør jeg knebøy og dødløfter.

Du er fremme Far Cry 4, så er videospill noe du gjør for å slappe av etter en hard dagstrening?

Ja definitivt! Jeg skjuler Xbox One under ringen i treningsstudioet, så jeg kan få det til å spille spill, vi er ferdige. Jeg har en anstendig oppsett i treningsstudioet, en sofa, stor TV og en mengde spill. Jeg ødela absolutt Far Cry 3 så hoppet på sjansen til å bli involvert med den fjerde. Jeg kan ikke vente å ri en av de elefantene!

Tror du på de raske refleksene som trengs når du spiller dataspill, oversettes til ringen i det hele tatt eller omvendt?

Ja, det er noen super talentfulle spillere der ute som ler på meg, men jeg ler sammen med dem på nettet fordi de ikke kunne gjøre det jeg gjør i ringen. Videospill kan bedre forbedre hånd-øye koordinasjon, men deres viktigste positive effekt er å hjelpe meg å slappe av etter en hard dagstrening.

George Groves opptrådte på en fotografering for å feire lanseringen av Far Cry 4, den åpne verdenskuespilleren videospill fra Ubisoft, tilgjengelig fra 18. November på PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 og Windows PC

Populært emne