George Foreman: Min store munn presset meg inn i boksing

Innholdsfortegnelse:

George Foreman: Min store munn presset meg inn i boksing - øVELSER 2023
George Foreman: Min store munn presset meg inn i boksing - øVELSER 2023
Anonim

Hvem gjorde deg tøft?

Det spiller ingen rolle hvor du er tatt opp, hvis du har en mor som prøver å heve syv barn, blir det grovt. Jeg begynte å henge rundt Houston-gatene med feil folk og komme inn i en hel masse problemer med å rane folk og slåss. Jeg lærte hvor lett det er å ende opp på feil side av veien.

Hvem inspirerte deg til boksen?

Jeg var i et program for arbeidsløse barn kalt Job Corps, og noen av oss satt rundt og lyttet til en boksekamp på radioen mellom Cassius Clay og Floyd Patterson. Etterpå sa alle: "Hei George, du plukker alltid på folk, du tror du er så tøff, hvorfor blir du ikke en bokser?" Jeg fortalte dem, "Jeg skal vise deg!" Det var min initiering. Min store munn presset meg inn i den.

Hvem trente deg?

En fyr kalt Charles Broadus. Jeg fortalte ham at jeg ønsket å være en bokser, og han så på meg og sa: "Vel, du er stor nok, og du er stygg nok, kom deg ned til treningsstudioet." Jeg gjorde ikke fare for godt først , men jeg bodde med den. Han fortalte meg at hvis jeg sluttet å kjempe i gatene og pleide å oppføre meg, kunne jeg være en olympisk gullmedalje.

ANBEFALT: Punching-bag treningsøkter for treningsstudioet

På spillene slo jeg en russisk fyr i finalen. Det var høyden til den kalde krigen og supermaktene, og de spooked oss om hvilke flotte eksemplarer russerne var. Jeg husker å være fylt med hva du kan kalle en patriotisk frykt. Gjør meg slått ham ganske hardt, ja herre.

Hvem var den vanskeligste puncheren du noensinne har møtt?

Jeg tilbrakte dager i treningsstudioet med Sonny Liston, og jeg var smart nok til å holde seg ute av veien for hans slag. Jeg kunne føle kraften selv når han savnet. Han var den sterkeste fyren - de andre gutta folk snakker om, de var ikke engang andre til ham.

Hva var din beste kamp?

Jeg har aldri hatt en kamp på den tiden, men den jeg ser på med mest glede var mot en fyr som heter Ron Lyle. Jeg kjempet ham rett etter at han mistet tittelen til Muhammad Ali, og han dumpet meg på lerret. Jeg husker å ligge der og tenkte: "Hvilke unnskyldninger kan jeg komme med nå?" Jeg visste at jeg ikke hadde noe annet valg enn å stå opp og fortsette å kjempe til jeg vant. Han droppet meg mer enn en gang, men jeg ga aldri opp å komme seg opp, så jeg var mer stolt av den seieren enn noen annen.

Hva er det beste med boksing?

Boksing er bestefar av alle idretter, den første vår forfedre indulged i. Alle andre idretter er bare en mer sivilisert versjon av det, og uten boksing ville det ikke engang være ping pong! Det er som Scotch: du kan vanne det ned, men hvis du vil ha den virkelige ting, må du gå til kilden. Det vil alltid være noe hjørne, noen smug, noe grop hvor menn vil kjempe, og de vil gjøre noen regler.

Hva var det som å bli født på nytt?

Jeg hadde nettopp mistet en kamp til en fyr ved navn Jimmy Young. Jeg gikk inn i garderoben for å kjøle seg ned. Jeg satt der og tenkte: "Du trenger ikke å bekymre deg; du er fortsatt rik, du kan gå på pensjon og dø. "Da ble setningen fortsatt å gjenta:" Du kan dø … du kan dø … "Jeg kunne ikke få det ut av hodet mitt. Før du vet det, ga beina mine ut på meg. Jeg sa, "Hei, jeg er klar til å dø!" Og så var jeg borte, inn i dette dype, mørke stedet - over mitt hode, under meg, rundt meg var det en skumring av ingenting, alt svart, og jeg var død .

Selv som jeg forteller deg nå, kan jeg huske lukten som går med døden. Jeg begynte å kjempe for livet mitt, forsøkte å gjøre en avtale og sa: "Jeg kan gi penger til veldedighet, gjøre ting for kreft," og denne stemmen svarte: "Jeg vil ikke ha pengene dine, jeg vil ha deg." Og bare Slik ble jeg reddet, som å bli plukket fra havet. Jeg sprang opp naken og ropte: "Halleluja, jeg er ren!" Mine trenere måtte tappe meg uten klær og haste meg til sykehus.

Hva er ditt beste tips for å punche noen?

Hvis du befinner deg i en situasjon, husk at du ikke alltid kan vente på å bli angrepet. At innbruddstyven eller mugger er sannsynligvis redd for at du skal kjempe tilbake, han vil ikke ha det, så tilfredsstill den frykten i ham. Noen må lande den første slag i en kamp, og det kan like godt være deg.

ANBEFALT: Hvordan slå som en MMA Fighter

George Foreman har jobbet med Simply Prestige Events. For fremtidige hendelser, se simplyprestigeevents.com

ANBEFALT: Sugar Ray Leonard Intervju

Populært emne