Gemma Atkinson intervju

Innholdsfortegnelse:

Gemma Atkinson intervju - UNDERHOLDNING 2023
Gemma Atkinson intervju - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Når begynte du å ta fitness alvorlig?

Fitness har alltid vært en del av livet mitt. Jeg pleide å løpe for Manchester jenters atletikk team gjør 100m og 4x400m. Min drøm var å være en idrettsutøver, men da ble jeg kastet i Hollyoaks og trening tok et baksetet. Da jeg forlot showet, hadde jeg mer tid til å trene, og siden har jeg fått bedre form.

Har du det vanskelig å passe trening rundt filmplaner?

Jeg gjør minst en times trening seks dager i uken, uansett hva. Det er flott å føle kroppen trygg, men helsemessige fordeler er viktigst: Jeg har mer energi og fokus på dagen, jeg lærer skript lettere, og jeg sover bedre. Jeg begynte nylig å løfte vekter og etter fire eller fem måneder kan jeg ikke forestille seg trening uten dem.

Noen kvinner liker ikke ideen om styrketrening. Hva fikk deg til å komme inn i det?

Kjæresten min er en personlig trener. Da han først foreslo løfte vekter sa jeg, "Det kommer ikke til å skje. Jeg vil ikke se ut som en fyr! »Han lo og forklarte at det ikke var noe å bekymre seg for fordi kvinner ikke har testosteronnivåene menn gjør. Det betyr at det ikke er noen måte at vi fysisk kan få det store, med mindre vi tar gale kosttilskudd. Noen kvinner ser ikke ut til å innse hvor god trening er for å brenne fett og hvor tilfredsstillende det er å føle seg sterk. Jeg elsker å gå inn i treningsstudioet, rett på veiavsnittet og ha alle gutta ser over som om å si, "Oh, her går vi, hun skal gjøre en prat av seg selv" og overrasker dem.

Du trener også Muay Thai. Hva tiltok deg til det?

Som barn ble jeg besatt av filmene Kickboxer og Bloodsport, og jeg ønsket å gjøre kickboxing, men moren min ville ikke la meg fordi hun hadde hørt horrorhistorier. Hun skulle la meg gjøre rett boksing, men jeg sa: 'Nei, jeg vil være Jean-Claude van Damme. Det må være kickboxing. "Hun var overbærende jeg kunne ikke og registrert meg på den lokale hockey klubben. Så Muay Thai måtte vente til jeg var for gammel til moren min for å få et ord! I fem år har jeg gjort to økter i uken på Bolton Thai Boxing i nærheten av mitt hjem i Bury. Det er ikke bare bra for selvforsvar - det gir meg også en god motor. Jeg vet at alle idrettsutøvere trener hardt, men jeg synes det er noe spesielt med den thailandske bokseminalen. Det er smertefullt og grusomt, men det er det som gjør det så givende.

Har du hatt en Muay Thai bout?

Jeg har sparred, men har aldri hatt en ordentlig kamp. Jeg snakket om å gjøre en for en veldedighet ting, men jeg var under kontrakt med BBC for Casualty på den tiden, og det er ingen måte de ville ha gitt meg. Jeg dro til Thailand for å se på kamper og trene der, og det er på et helt annet nivå. Fyren ga meg en vektet hoppetau og sa, "30 minutter, vær varm opp." En 30-blodig-minutters oppvarming! Det endte opp med å være en to-timers økt, og dagen etter at jeg var syk fordi jeg helt hadde brent meg ut.

Har du noen gang tenkt på å lage en actionfilm?

Jeg filmerer noe i LA [den kommende filmen Fembot] som krever kickboxing, noe som er fantastisk. Det er flott å gjøre en rolle der trening er en del av forberedelsen. Jeg elsket å se Ronda Rousey i The Expendables 3, og jeg har nettopp hørt at de gjør en helt kvinnelig versjon - sammen med henne for å sparke noen dårlig fyr, ville det være utrolig.

Tren som en jente

Atkinson kombinerer kroppsvekt og frivektsøvelser med sin Muay Thai-trening for å holde seg i kampform

Dumbbell militær press

Image
Image
"Å gjøre dette med dumbbells i stedet for en barbell sikrer at begge armer gjør det samme arbeid," sier Atkinson. «Fordi du gjør det står opp med føttene dine sammen, er det tøft på kjernen din også. '

Dumbbell Press-up

Image
Image
«Det er mye vanskeligere for kvinner å gjøre riktige press-ups, men jeg var fast bestemt på å lære og nå kan jeg knuse dem,» sier Atkinson. "Det beste er at du kan gjøre dem helt hvor som helst. Og å gjøre dem på dumbbells skaper ustabilitet - flott for din abs. '

Vektet lunge

Image
Image

Sterke ben og god balanse er nøkkelen for Muay Thai og lunges er perfekte for å jobbe med begge, sier Atkinson. "Bruk av vekter gjør det vanskeligere - bare husk å holde ryggen rett for å unngå å stresse ryggen."

Populært emne