Gaz Beadle fra Geordie Shore Interview

Innholdsfortegnelse:

Gaz Beadle fra Geordie Shore Interview - øVELSER 2023
Gaz Beadle fra Geordie Shore Interview - øVELSER 2023
Anonim

Føler du press for å holde deg i form mens du filmer?

Det er det vanskeligste. Jeg har ikke trent, jeg kan bare ligge i sengen og ikke gå til treningsstudio i det hele tatt, men jeg må huske at jeg er på fjernsyn foran millioner av mennesker. I Cancun var den eneste gangen vi kunne gå på gym 9.00. Vi gikk til sengs rundt 4 am hver kveld for 38 netter på rad og sto opp hver morgen, nede på et protein shake og slo på treningsstudioet.

ANBEFALT: Protein Shake Oppskrifter

Er du og de andre Geordie Shore-gutta konkurransedyktige på treningsstudioet?

Scott [Timlin] og James [Tindale] er mer konkurransedyktige fordi de har lignende bygg. Jeg er 79kg og mager, men de er begge rundt 88kg, slik at de alltid kommer opp i argumenter om hvem som går hardest i treningsstudioet. Når det er sagt, vil det alltid være konkurranseevne når vi strutter rundt med toppene våre, og hvis det er et fotografering, blir det bare verre.

Hva motiverte deg til å starte jevnlig å gå på treningsstudioet?

Jeg har en død, rask metabolisme, så hvis jeg ikke går på treningsstudioet, går jeg ned i vekt - jeg kan få fem McDonalds om dagen, og jeg vil fortsatt gå ned i vekt. Jeg var ganske tynn da jeg var yngre, så jeg begynte å gå på treningsstudioet hver kveld med vennene mine, så begynte jeg å oppta proteininntaket mitt og begynte å bli større. Å se at forandringen i kroppsformen fikk meg til å hekta og jeg har trent hardt siden da.

ANBEFALT: Hvordan ektomorfer kan bygge muskel

Hva innebærer dine typiske treningsøkter?

Jeg må gjøre vekter for å holde muskelvolumet på, men jeg gjør også litt høy intensitetskardio som sprint på en stigning. Vanligvis skal jeg gjøre bryst og triceps en dag, deretter skuldre og rygg, deretter ben, og da har jeg to dager. Jeg har det bra når jeg er i treningsstudioet, det tøffeste er å passe det rundt i min travle timeplan.

Hvorfor startet du ditt eget supplement comnpany og hvem er det rettet mot?

Jeg ønsket å designe noe som passer inn i min livsstil. VIDAR Ernæring er for personer som ikke har tid, eller ikke vil, tilegne seg hele livet til treningsstudioet. Kosttilskuddene brenner fett for å sikre at du får mest mulig ut av hver treningsøkt, mens deres energiforsterkere bør gi den lille sparkstarten du trenger å faktisk komme deg til treningsstudioet.

Hvilke kosttilskudd tar du deg selv?

Jeg har VIDAR After-Shock detox om morgenen, og jeg tar også masseopptjenere; en om morgenen og en etter at jeg har trent.

Er det en atletisk kropp øverst på listen når det gjelder å velge dine partnere?

Det kommer an på. Jeg har sett noen jenter som jeg egentlig har gått på gym og trent med, og andre som ikke har satt foten på et treningsstudio hele livet. Hvis du vil at fuglen din skal gå på treningsstudioet, kan du kanskje kjøpe henne noen kosttilskudd som et hint. Det er en indirekte måte å si, "se barn, noen sjanse for at du slår på treningsstudioet eller hva?"

Noen dating tips?

Gjør noe utenom det vanlige og annerledes, for eksempel å sykle eller gjøre en annen utendørs aktivitet. Vær morsom og spontan, og fuglen vil like det mye mer enn å prøve å være ost og romantisk, spesielt hvis det fortsatt er tidlige dager.

Ytterligere informasjon om Gazs suppleringsområde er tilgjengelig på vidarnutrition.com

Populært emne