Gay Dating Apps som vil koble deg med en perfekt elsker for livet

Så langt som dating går, er nettsteder og apps definitivt veien å gå i dag. Hvis du leter etter den spesielle personen, kan du prøve disse homofile datingappene.

Dating i denne alderen av teknologi er mye forskjellig fra det som var før - spesielt for personer som er homofile. De har så mange flere måter å koble til med noen enn noen gang før. Og den beste måten å gjøre det på er gjennom homofil dating apps.

Mens mange datingapps og nettsteder har funksjoner for homofile mennesker, er ikke alle av dem fullt funksjonelle for den spesifikke hensikten. Hvis du er homofil og ser etter noen å elske for resten av livet ditt, har vi appene for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det.

Hvordan koble bedre til noen online

Den harde tingen om online dating er at det er vanskelig å ha den spesielle kjemi med noen. Egentlig alt du får er et par bilder og litt nervøs samtale. Av den grunn må du kanskje vite hvordan du skal utdype den forbindelsen.

For det første, vær bare deg selv. Det er vanskelig å koble til noen når du ikke er ekte. Du vet ikke om du har gnist. Du bør også prøve ditt beste for å stille dypere spørsmål. Hvis du lærer noen kjerneverdier rett utenfor flaggermuset, vil det hjelpe deg å vite hvor godt du to ville passe sammen. [Les: 30 effektive tips for å hjelpe deg med å vinne på online dating]

Gay dating apps som kan hjelpe deg med å finne den

Hvis du bare leter etter en romp i arkene, er dette ikke for deg. Men hvis du ønsker å finne noen til å tilbringe livet ditt, har du kommet til rett sted. Det er det vi er her for. Disse er de beste homofile datingappene på markedet for å hjelpe deg med å finne den.

# 1 Mench'd. Denne dataprogrammet er en som er spesialisert på langsiktige relasjoner. De annonserer til de som bare ser etter noe seriøst. Og for deg betyr det bare menn som vil kunne forplikte seg til deg.

Det vil kutte ut alle bullshitene og hjelpe deg med å finne drømmenes mann. Du kommer til å dele din typiske bio og litt mer informasjon om livet ditt. Hvis du er ærlig, vil du koble deg sammen med flotte gutter alle på jakt etter en forpliktelse. [Les: 15 klare tegn han vil ha noe ekte med deg]

# 2 OK Cupid. Jeg er sikker på at du har hørt om denne dataprogrammet og nettstedet. Selv om det ikke er utelukkende for homofile mennesker, fungerer det bra for dem uansett. Du har alle dine grunnleggende behov møtt på OK Cupid når det gjelder å få en mann.

Chat-funksjonen lar deg også samhandle med noen du finner interessant så snart du vil. Folk som tar deg tid til å fylle ut all informasjonen denne appen er, er sikker på å være nede for noe seriøst.

# 3 Zoosk. Dette er en annen app som ikke er spesifikt for homofile menn alene. Det er faktisk for alle. Imidlertid synes homofile menn å ha mye hell når det kommer til denne datingappen.

Fordi det er veldig detaljert og har så mange muligheter for å vise singler, finner mange mennesker bare de de leter etter. Den bekvemmeligheten og variasjonen du får ved hjelp av denne appen gjør det flott for å finne en langsiktig elsker. [Les: Hvordan ha et langsiktig forhold som varer]

# 4 Elite Singles. En av de beste gay dating apps er definitivt denne. Selv om det ikke er spesielt spesifikt for homofile, annonserer det seg som "et snitt over resten" - og med god grunn. De bruker en spesiell algoritme som er justert og tweaked regelmessig for å sikre at de gir deg bare de aller beste kampene.

Denne appen er kjent spesielt for å matche de som leter etter bare et seriøst forhold. De fleste av medlemmene er 30 + år og ser etter å finne sin eneste sanne kjærlighet.

# 6 Hornet. Denne gratis appen er flott for å finne homofile singler i ditt område. Den har 7 millioner brukere, og det betyr at du har mange menn å surfe gjennom. Å være en av de eneste gay dating apps for å tilby et gratis utforske alternativ, kan du finne menn uansett hvor du planlegger å reise. [Les: 9 grunner reiser er den perfekte kompatibilitetstesten]

# 7 Scruff. Hvis du er noen som er på farten mye og vil ha det bredeste antallet menn du kan få, så er dette appen for deg. Ikke bare kan du velge mellom flere forskjellige "typer" av menn du liker, du kan også se dem alle fra hele verden.

Hva som gjør dette til en av de bedre homofile datingappene er at du virkelig kan tilpasse søkeresultatene for å møte dine spesifikke behov. Liker du jocks? Filtrer bare av dem. Liker du bare bjørner? Deretter kan du velge å velge bare de matchene.

# 8 Mister X. Dette er en app som refererer til seg selv som en betrodd "wingman" alltid ved din side. Med sin Mr. Right-funksjon er det hele tiden på jakt etter andre menn som passer de kriteriene du liker.

I utgangspunktet samler det dataene til mennene du snakker med ofte, eller kobler seg til og viser deg andre som dem. Så når en mann av din smak er i nærheten, vil denne appen kjenne den og vise deg. [Les: Hvordan finne en ved å endre perspektivet ditt]

# 9 Boy Ahoy. Her er en annen av de homofile datingappene som lar deg koble til homofile menn over hele verden. Det begrenser ikke bare deg til omgivelsene dine. Og det betyr at sjansene dine for å møte noen spesielle er enda høyere.

Uansett om du reiser eller bare leter etter noen i nærheten, vil denne appen ha deg dekket. Du kan til og med se de som har sjekket ut deg og din profil.

Gay dating apps å unngå hvis du vil ha et ekte forhold

# 1 Grindr. Hvis du er ute i den virtuelle datingsverdenen, har du hørt om denne appen en eller to ganger. Grindr ble laget for å være en dating app som vil hjelpe deg med å møte folk raskt. Men det har siden forvandlet til noe som egentlig ikke er en hookup-app.

Mennene på denne appen er ikke i det for lang tid. De foretrekker å møte opp og hekte seg. Ta deretter rumpa til de vil ha det neste stykket mannens candy. Hvis du vil ha ekte kjærlighet, er denne appen ikke det beste alternativet. [Les: 13 irriterende online dating problemer]

# 2 Jack'd. Mye som Grindr, menn på denne datingappen ser etter mer av et uformelt seksuelt møte enn et ekte forhold. Denne dataprogrammet fungerer mye som andre som Grindr og Tinder, selv om mennene mest sannsynlig vil sende deg en god tid. Unngå det hvis du vil ha noe ekte.

# 3 Tinder. Dette er en av de homofile datingappene som du må være forsiktig med. Det kan fungere til tider, men andre ganger brukes det til flere hook ups enn noe annet. Alt avhenger av mannen i den andre enden.

Hvis du sveiper rett, må du sørge for at du gjør det fordi du liker det de har i deres bio. Vær forsiktig med noen menn som posterer hovedsakelig skjorteløse bilder. Det staver ikke akkurat engasjement.

 [Les: Online dating woes - Vanlige Tinder horror historier]

Hvis du leter etter kjærlighet som en homofil mann og ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan du prøve en av disse homofile datingappene. De er din beste innsats for å koble til noen som ønsker et ekte forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar