Gary Cahill avslører fotballspillere som dominerer i treningsstudioet

Innholdsfortegnelse:

Gary Cahill avslører fotballspillere som dominerer i treningsstudioet - øVELSER 2023
Gary Cahill avslører fotballspillere som dominerer i treningsstudioet - øVELSER 2023
Anonim

Forsvarere har en hovedoppgave på fotballbanen - for å stoppe opposisjonens scoring. Men når du vurderer de ulike spillerne de møter hver uke, blir de varierende kravene til deres posisjon tydelige. Det tar en svært godt avrundet forsvarer for å takle trusselen fra både Neymar og Andy Carroll, for eksempel.

Det betyr at førsteklasses forsvarere må dekke hver base med treningsrutinen, med vektopplæring, gjenopprettingsarbeid og et sunt kosthold, som alle supplerer tiden på treningsbanen.

Gary Cahill har en velfungerende tilnærming til hans generelle kondisjon som har holdt ham i form for å vinne hvert stort trofé, det er mulig å vinne med Chelsea og tjene mer enn 50 England-caps. Kort sagt, vi kan alle lære noe eller to om å holde seg i form fra Cahill, så Bobby Moore Fund for Cancer Research UK (FAs veldedighetspartner) spurte ham hvordan han gjør det og delte svarene sine utelukkende med Trener.

Hva er din typiske treningsrutine?

I treningsstudioet jobber jeg vanligvis med mye kjernearbeid og overkroppsarbeid. De er de viktigste tingene for min posisjon. Jeg gjør litt benarbeid, men ikke så mye på grunn av arbeidsbelastningen vi gjør i trening. For kjernen min gjør jeg sit-ups og planker, og jeg bruker den veide kabelmaskinen som bidrar til å jobbe bagasjen din. For øvre kroppsarbeid jobber jeg benkpresser, overhead presser, biceps krøller og mange dips.

Trener du på treningsstudioet med lagkameratene dine?

På klubben gjør vi en strømssesjon hvis vi kan passe den inn som en gruppe. Noen klubber gir det til enkeltpersoner, så hvis du føler at det ikke er nødvendig eller ikke er en del av spillet ditt, trenger du ikke, men vi gjør en gruppegymnastikk-sesong og også noen sprints også.

ANBEFALT: Tren som Harry Kane med sine 6 toppfotballborer

Hva er utvinningstipsene dine? Bruker du en skumrulle eller kompresjonsutstyr?

Jeg liker å gjøre bassengarbeid etter at jeg har spilt. Alle er forskjellige - noen gjør skumruller og noen gjør isbader. Jeg liker å gjøre isbadet og jeg liker å være i bassenget fordi jeg finner det som hjelper kroppen min til å komme seg.

Hvem er de sterkeste spillerne i treningsstudioet?

Keeperne dominerer treningsstudioet. De er kraftverk. Massiv!

Hva er dine gyldne regler for et sunt kosthold?

Bare for å spise godt - det høres lett, men det kan være vanskelig fordi vi brenner av mye. Hvis jeg ikke trente og jeg spiste det jeg spiser nå, ville jeg nok være massiv fordi jeg spiser et helvete med mye mat. Men det er fordi vi trener mye, så vi må brenne på riktig måte.

Det viktigste er å forstå kostholdet ditt. Vi er heldige i den forbindelse fordi vi har mat laget for oss, og vi er opplært til å forstå det. Du får opplæring om maten din. Det er nøkkelen. Hvis du har en tung treningsdag, spiser du mer. Hvis det er en lett dag, spis forskjellige matvarer. Så det handler egentlig om å utdanne deg selv om mat.

Hva er din vanskeligste treningsøkt med England?

Jeg kunne ikke si noen bestemt økt, men den mest intense treningen har en tendens til å være dagen etter at vi møtes, så to dager før et spill. Vi har en dag med utvinning og da kampen dagen etter.

Hva er din hyggeligste treningsøkt?

Sannsynligvis de som i dag hvor vi spilte et tre-målspill. Alt er litt lyst og mindre alvorlig, og alle har en latter og en vits. Når vi forbereder og trener for en kamp, er alle mentalt fokusert og slått på, men det er tider når du kan ha en latter og vi tar den muligheten. Det er veldig morsomt.

Gary Cahill støtter Bobby Moore Fund International, der England spiller Brasil tirsdag 14. november. Bobby Moore Fund er FAs offisielle veldedighetspartner. For mer informasjon om hvordan du kan støtte Cancer Research UKs livreddende tarmkreftforskning, besøk bobbymoorefund.org

Populært emne