Garmin Forerunner 35 Fitness Tracker Review

Den korte versjonen

Garmin Forerunner 35 er kanskje ikke den peneste sporingen på markedet, men den er full av funksjoner, inkludert en innebygd GPS og optisk pulsmåling. Det er et spesielt godt alternativ for løpere, med flere forskjellige utendørs kjøremoduser, inkludert tilpassede intervaller og en virtuell pacer. Ved RRP på £ 169.99 er Forerunner 35 utgått av andre alternativer, men den er allment tilgjengelig for under £ 140, og til den prisen er det det beste GPS-løpeklokket tilgjengelig.

Vurdering ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

£ 169.99, kjøp på garmin.com | Sjekk pris på amazon.co.uk

Ting vi liker

  • Forerunner 35 gjør det veldig enkelt å spore både hverdagsaktivitet og sport, dels fordi den ikke går overbord på funksjoner.
  • Løpere er godt tatt vare på, med flere forskjellige utendørs moduser, inkludert tilpasses intervall og løp / gange treningsøkter, og en virtuell pacer.
  • Hele dagen sporing er omfattende - trinn, kalorier og hjertefrekvens er alle overvåket 24/7 - og du får et estimat av din generelle kondisjon med hvilepuls og VO2 max målinger.
  • Batteriets levetid er imponerende 13 timer for GPS og 9 dager i klokke-modus, noe som betyr at lette brukere kommer til å komme gjennom en uke på en lading, og selv de ivrigste løpene trenger bare å koble den inn to ganger i uken.

Ting vi ikke likte

  • Forerunner 35s hverdagssporing er bra, men det er ikke sannsynlig at du vil bruke den hele tiden takket være dens blokkerte design - det er tydelig en sportsur.
  • Det vil ta en stund å låses på GPS ved starten av hvert løp - sannsynligvis 30-60 sekunder lenger enn andre trackers.
  • Det er ikke et stort spekter av sportsmoduser å velge mellom - det er ikke noe treningsopplæringsalternativ for eksempel - selv om du kan merke aktiviteter senere i Garmin Connect-appen.

ANBEFALT: De beste treningssporene

Garmin Forerunner 30 In-Depth

Bruke Garmin Forerunner 35 for kjøring

Forerunner 35 har sportsmodus for sykling og kardio treningsøkter, men kjører er brød og smør, og det gir en imponerende komplett pakke med tanke på at det er et budsjett GPS-klokke. Det er innendørs og utendørs kjøremodus å velge mellom, som hver kan tilpasses for å vise statistikken du vil ha, men bare opptil seks på tvers av to skjermer. Selv om skjermen ikke er stor, er den alltid på, og jeg hadde ingen problemer med å lese statistikken min mens du kjørte.

En stor styrke for Forerunner 35 for løpere er det mangfoldet av moduser som det tilbyr for utendørs løp. Du kan sette opp en intervalltrening for å følge på selve klokken, inkludert oppvarming og oppvarming og tilpassbare arbeids- / hvileperioder basert på tid eller avstand. Det er også en run / walk-modus, som er et uvurderlig alternativ for nybegynnere. For mer avanserte brukere tilbyr Forerunner 35 en virtuell pacer, slik at du kan angi et måltak for kjøringen din og se hvor nært du holder på med det på et øyeblikk. Alle tre modi er enkle å sette opp på klokka, som jeg finner viktig. Hvis jeg må bruke en app eller oppsettet blir til og med litt komplisert, er det langt mindre sannsynlig at jeg bruker disse modusene.

Ett grep jeg har med Forerunner 35 er at det syntes å ta lengre tid enn andre trackers for å finne en GPS-løsning ved starten av en runde - 30-60 sekunder lenger i gjennomsnitt. Det var ikke et stort problem - Forerunner 35 vil fortsatt generelt låse seg på GPS innen 90 sekunder til to minutter med å skyte den opp, men hvert minutt står utenfor teller, spesielt om vinteren. Du kan heller ikke bare starte en løpe og stole på et akselerometer for å estimere avstanden som dekkes mens Forerunner 35 fortsetter å jakte på GPS - du må vente på full signal før du lar deg gå.

ANBEFALT: De beste løpeklokker av 2018

Etter kjøringen synkroniseres infoen raskt til Garmin Connect-appen, som viser viktige statistikker som tid, avstand og gjennomsnittlig tempo, og gir også grafer av hjertefrekvens, tempo og kadens gjennom hele løpet.

Hvis du er en løper som ser etter en billig GPS-klokke, og du finner Forerunner 35 tilgjengelig for rundt £ 135 i stedet for RRP på £ 169.99, har jeg ingen nøle med å si at det er den beste trackeren du kan få til den prisen.

Bruke Garmin Forerunner 35 for sykling

Syklusmodusen på Forerunner 35 er den samme som med kjøring, bortsett fra at alternativet for en innendørs syklus er skjult i alternativmenyen for utendørs, noe som er litt rart fordi det er en helt egen sportsmodus med kjøring. Uansett, det er godt å ha det. Du får to skjermbilder med tre statistikker på hver, og du kan også sette opp en treningsintervall for å følge på klokken mens du kjører, noe som er spesielt nyttig for innendørs økter.

Skjermbildet på Forerunner 35 er en myk liten for å få en god titt på når du sykler utendørs, spesielt på urbane pendler når du stirrer på håndleddet i mer enn et halvt sekund, er uheldig, men på flere åpne veier kan du ta med alle detaljer du trenger. Som med kjøring, vises all informasjonen på turen din, inkludert et kart, i Garmin Connect-appen etterpå.

Bruke Garmin Forerunner 35 som aktivitetssporing

Garmin inkluderer omfattende daglig sporing på alle sine wearables, og Forerunner 35 registrerer stort sett alle aspekter av aktiviteten du ønsker å vite om. Det er trinn, kalorier (både aktive og hvile), aktive minutter over uken og 24/7-hjertefrekvenssporing. Du får til og med en graf på hjertefrekvensen de siste fire timene på selve klokken.

Du kan justere aktivitetsmålene dine og du får varsler når du fullfører dem hver dag. For de som frykter at jobben sin har gjort dem stillesiddende dyr, kan du også slå på flyttevarsler som vil buzz på deg hvis du har vært stille for lenge. Når du fjerner flyttelinjen, må du stå opp og vandre rundt i noen minutter - du kan ikke lure Forerunner 35 med et ryst av håndleddet.

Forerunner 35 er en ganske solid aktivitetssporing med en nøkkelfeil - du kommer nok ikke til å bruke den hele tiden. Det er ikke ubehagelig, men den plastikete, firkantede designen ser litt ut på plass hvis du ikke forplikter deg til en sportslig forsøk av noe slag.

Bruke Garmin Forerunner 35 som en hjertefrekvensmåler

Forerunner 35 sporer hjertefrekvensen kontinuerlig gjennom dagen og natten, og bruker den informasjonen til å gi et estimat på hvilepuls, noe som er et godt mål for din generelle kondisjon. Hvis hvilepulsen din kommer ned over tid, er det en pålitelig indikasjon på at du får fitter.

Under aktivitet vil Forerunner 35 gi din nåværende hjertefrekvens og hjertefrekvenssonen du er inne, sistnevnte er en nyttig måte å måle intensiteten på treningen din på. Etter noen utendørs løp får du et mål på din VO2 max på klokken basert på din hjertefrekvens og tempo under trening. Igjen, dette er et solid mål på treningen din - jo høyere er din VO2 max, fitter du er.

Jeg fant Forerunner 35s hjertefrekvenssporing å være imponerende nøyaktig under løp i forhold til en brystbøyleenhet, og det er absolutt anvendelig som treningshjelp. Hvis du takler en intervall-økt med sikte på å spike hjertefrekvensen i løpet av arbeidsperioder, kan du finne ut at Forerunner 35-lesingene lagrer litt, men du får et nyttig diagram over hjertefrekvensen under treningen etterpå i Garmin Koble til app.

ANBEFALT: Hjertefrekvensmonitorer for håndleddet, brystet, armen, ørene og hodet

Bruke Garmin Forerunner 35 som en sovespor

Forerunner 35-sporene sover automatisk, og om morgenen kan du sjekke appen for informasjon om natts søvn, inkludert hvor mye du flyttet mens du sov og hvor mye tid du brukte i dyp og lett søvn. Og det er behagelig nok å ha på kvelden uten å merke seg at det er der.

Men jeg hadde det samme problemet med Forerunner 35 som jeg har hatt med alle Garmin trackers, som er at når du er svakt inaktiv om kvelden, antar enhetene at du sover. Så å sitte i sengen å lese eller se på TV regnes som en søvnperiode, noe som skiller det totale antallet av timer som er brukt sover nok til å være ganske ubrukelig. Hvis du husker den tøffe tiden du sovnet og våknet opp, kan du få litt interessant info om bevegelsen din om natten, men hvis søysporing er en viktig funksjon for deg, gjør Fitbit trackers det langt bedre.

REKOMMENDERT: De beste søvnsporene

Bruke Garmin Forerunner 35 Som en smartwatch

Når du kobler den til smarttelefonen, viser Forerunner 35 grunnleggende varsler, men du må få telefonen til å gjøre noe med disse varslene. Det er standard tilbudet fra stort sett alle grunnleggende treningssporere i dag.

Garmin Connect App

Garmin Connect er nå min favoritt av alle programmene som er koblet til treningssporere, etter å ha vært litt rotet bare et år siden. Det er fordi det gjør en mesterlig jobb med å skille informasjon inn i to kategorier: ting du vil vite med en gang, og ting du kanskje vil grave inn når du har tilbøyeligheten.

ANBEFALT: Den beste helse og fitness Apps

Den første er alle vist på en fargerik hjemmeside som bruker kort til detaljer hvert eneste aspekt av dagen - aktiviteter, trinn, kalorier brent og så videre. Det er alt der, og alt ser fint ut. Deretter, hvis du ønsker det, klikker du på et hvilket som helst av disse kortene og får mer detaljert detalj på det, enten det er delene på en mil fra siste runde eller en graf på hvilepuls for den siste måneden.

Hvor ofte skal jeg betale det?

Med 13 timers juice når du bruker GPS, utvider Forerunner 35 alle sine rivaler når det gjelder batterilevetid. Forerunner 30 har bare åtte timers GPS og TomTom Spark 3 Cardio har ni. I watch-modus varer Forerunner 35 ni dager. Jeg fant at jeg trengte å lade den to ganger i uken når jeg brukte den til alle mine kjører, så vel som å sykle til jobb, men hvis du bare brukte den i tre runder i uka, ville det vare sju dager før du måtte bli plugget inn.

Hvor kan jeg ha på seg det uten folk som ler på meg?

Når du gjør sport. Se på det. Forerunner 35 er tydeligvis en sportsklokke, og det er rimelig å si at de fleste ikke vil være ivrige etter å ha det på kontoret eller glamorøse kveldshendelser. Hvis stil er et must for deg, kan Fitbit eller Misfit trackers være mer egnet, selv om de ikke stemmer overens med sportssporingsegenskapene til Forerunner 35.

Skal jeg vurdere å kjøpe noe annet?

Dette avhenger veldig mye av prisen du finner Forerunner 35 tilgjengelig for. Hvis du må stumpe opp NOK 169,99 RRP, passer TomTom Spark 3 Cardio ganske mye sammen med funksjonene til Forerunner 35 for £ 30 mindre. Men hvis du finner Forerunner 35 tilgjengelig for en lignende pris som Spark 3 Cardio, som du vanligvis kan på Amazon, så vil jeg si at det er et bedre alternativ på grunn av hvor enkelt det er å bruke og Garmin Connect-appen.

Det andre alternativet for bargain hunters å vurdere er Huawei Band Pro 2, som koster bare £ 79.99 (£ 59.99 på Amazon for tiden) og på en eller annen måte er ikke forferdelig. Det er veldig bra, faktisk. Det har ikke så god en skjerm, noe som gjør det vanskelig å se statistikken din under aktivitet, men Band Pro 2 gjør en forferdelig masse ting for sin relativt lave pris.

Det er et par andre alternativer fra Garmin å vurdere også. Hvis du vil ha en mer fullverdig løpeklokke, er Forerunner 235 et godt valg og kan vanligvis bli funnet for £ 180 - £ 200. Deretter er det den nylig utgitte Forerunner 30, som fjerner noen få funksjoner fra Forerunner 35. Forerunner 30 har en innebygd GPS og hjertefrekvenssporing, men det er en enhet jeg bare vil anbefale til løpere, fordi den ikke gjør det har dedikerte moduser for enhver annen sport. Selv for løpere mangler det litt i funksjoner sammenlignet med Forerunner 35, men hvis du ser det til £ 100 eller mindre, er det et annet godt kjøpsmulighet for nybegynnere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar