Gareth Bale's Guide to Training i Frysekaldet

Innholdsfortegnelse:

Gareth Bale's Guide to Training i Frysekaldet - øVELSER 2023
Gareth Bale's Guide to Training i Frysekaldet - øVELSER 2023
Anonim

Gareth, du må klare med å gå mellom treningen i Spania med Real Madrid og trene med Wales landslag i mye kaldere klima. Finner du været påvirker måten du trener på?

Jeg trener alltid til mitt maksimale potensial - uansett vær. Varmen i Spania kan være hard, og det betyr at du naturlig trer raskere, men det påvirker aldri mengden innsats jeg legger i en treningsøkt. Når jeg lander i Wales, er jeg hjemme - jeg vokste opp med å spille i et kaldere klima, så jeg liker å tenke jeg justerer ganske bra.

Er det trinn du tar for å trene mer effektivt når det fryser ute?

Det kan være vanskelig å finne motivasjonen hvis det er fryktelig ute. Men det blir mye lettere hvis du har det riktige settet - du vil ha noe som holder den kalde luften ut og den varme luften i.

Hva ser du etter i klær for å støtte trening i kaldere temperaturer?

Rett klær kan gjøre en stor forskjell. Hvis du har på seg noe som holder varmen i og fortsatt er pustende og lett, gjør det lett å trene om vinteren. Hvis du bruker materiale som ikke puster, blir du enda kaldere enn hvis du står stille i fem minutter. Jeg har Adidas Climaheat under min kampjersey fordi det virker for å holde kroppen varmere lenger.

Image
Image

Snakk oss gjennom din gjennomsnittlige treningsøkt …

Vi har alltid en kort oppvarming med fotballen, slik at musklene våre er klare til å gå inn i en intens fotball-sesong. Deretter kan vi spille en enklere besittelsesmatch eller oppgradere til en full 45-minutters 11 v 11 trenings kamp. Den komplette treningsøkten varer normalt mellom en time og 90 minutter. Så gjør jeg litt strekking eller jobbe med fysiologene for å sikre at jeg er i best mulig form.

Hvilke treningstips vil du gi alle som ønsker å forbli aktive i vinter?

Bruk klimamotstandsutstyr, hold deg aktiv og trene maksimalt. Den vanskeligste delen kommer ut der, men hvis du trener hardt, vil du ikke være kald for veldig lenge! På slutten av dagen vet jeg at for å spille på mitt maksimum i helgen, må jeg trene til mitt maksimum i løpet av uken. Hvis du bare gir 50% i trening, vil du ikke være egnet nok til å spille på 100% i kamper.

Hva er din favoritt ting om trening om vinteren?

Regnet … Det minner meg om Cardiff!

Bale er sett på den nye Adidas Climaheat FW15 serien, tilgjengelig fra adidas.co.uk

Populært emne