15 Søte og veldig morsomme spill å leke med kjæresten din

Enten å bryte isen, bli kjent med hverandre bedre, eller bare passere tiden, er disse spillene å leke med kjæresten din bare perfekt for en god tid.

Kanskje du er ute på en blind date, eller du vil bare passere tiden med din betydelige andre. Mens du alltid kan snakke om tilfeldige ting, flappe med telefonene dine, eller bare se folk passere, er det alltid en morsom og spennende ting du kan gjøre for å passere tiden - prøv disse spillene å leke med kjæresten din!

Det er gratis, det er morsomt, og det er en fin måte å ikke bare bli bedre kjent med hverandre, men også å forlenge båndet ditt. Med den riktige holdningen og entusiasmen kan spill å leke med kjæresten din brukes nesten hvor som helst, og dermed eliminere klosset av småprat og trykket på å fylle stillheten med ord.

Noen ganger kan disse spillene være akkurat det du trenger for å få mest mulig ut av forholdet ditt - og du trenger ikke engang å ha sex. Så la spillene begynne!

Morsomme spill å leke med kjæresten din

Prøv disse morsomme, kreative spillene når du har nedetid med din fyr. [Les: Veldig uhyggelig teksting spill å leke med mannen din hele natten lang]

# 1 Ingen ord. Et perfekt førsteklasses spill du kan spille med en fyr, er å starte med to fulle glass drinker, enten alkoholholdige eller ikke. Deretter begynner en person ved å spørre "ja-eller-nei" spørsmål om den andre. For eksempel kan du spørre, "Trodde jeg var attraktiv det øyeblikket jeg gikk i rommet?" Den andre vil da svare ved å nippe på drikke. En slurk betyr "ja", og to søppel betyr "nei." Du blir sving etter at svareren er ferdig med drikke. Du kan være like seriøs, morsom eller plage som du vil. [Les: 60 perfekte kom-til-kjenn-du spørsmål som bare stemmer for dette spillet]

# 2 To sannheter og et løgn. Dette er et annet å bli kjent med. Du begynner med å fortelle datoen din eller din fyr to sannheter om deg og en løgn. Din partner må da finne ut hvilken som er løgnen blant de tre tingene du sa. Du blir sving og i ferd med å finne ut så mye * saftige * ting om hverandre.

# 3 har aldri hatt noen gang. Dette er et annet spennende spill som du kan spille med mannen din, enten du er ute for drinker eller på søndagsbrunch. Dette spillet krever at hver av dere har drinker * eller til og med liten fingermat *. Du blir sving ved å si, "Aldri har jeg noen gang gjort ..." og du sier noen tilfeldig aktivitet som du aldri har opplevd. Hvis partneren din nipper eller spiser fra sin drikke, betyr det at han allerede har gjort den tingen du nevnte. Trikset er å tenke på noe du vet at partneren din allerede har gjort, og derfor må han fullføre sin drikke eller mat først. [Les: 36 tilfeldige, morsomme spørsmål for frie gutter og jenter]

# 4 True eller False. En annen versjon av det forrige spillet er "True or False", som også er raskere. En av dere vil fortelle den andre litt personlig informasjon, og den andre må gjette om det er sant eller falskt. Dette er en fin måte å bryte isen på en første date, eller få et stabilt forhold til å sitte enda mer.

# 5 Sticker Stalker. Dette er et morsomt spill som du og mannen din vil ha en blast med. "Sticker Stalker" er et sneaky spill som krever stealth og smidighet mens du hemmelighet stikker Post-it eller klistremerker på folk, enten i supermarkedet, i parken eller på kontoret. Utfordringen er å holde ting til så mange som du kan uten å merke seg. Personen som får mest mulig klistremerke på folk vinner.

# 6 Sing Song Ping Pong. Kanalen din indre Pitch Perfect Barden Bella med dette spillet. Det spiller ingen rolle om du er en flott sanger eller veldig off-key. Du eller din fyr kan starte spillet ved å synge en linje fra en sang, og den andre burde raskt kunne hente det siste ordet og starte en ny sang med det siste ordet, og spillet fortsetter. Personen som ikke kan komme med en sang, taper spillet. [Les: 10 forholdsspill for par å føle seg mer tilkoblet og elsket]

# 7 Spirit Animal. I dette spillet må hver av dere ha papir, penn og noen fargematerialer. Du bør hver visualisere auraen til den andre, og deretter tegne deres åndedyr. Du bør da gjøre det samme for deg selv. Da, når dere begge er ferdige, viser arbeidet ditt til hverandre og forklar hvorfor du trakk det du trakk. Dette er en fin måte å lære noe nytt om hverandre.

# 8 Scavenger Hunt. Mens mer utførlig, kan en veldrevet jaktenjakt være veldig morsomt og spennende. En av dere vil være spillmesteren med ansvar for å sette opp scavenger-jakten. Spillmesteren forbereder en liten gave for hver løst ledetråd, samt en annen anelse til neste plassering. Dette er et rent, men likevel romantisk spill du kan spille på Valentinsdag eller på jubileum.

# 9 21 spørsmål. Fordi du er et flott par, kan du ta det klassiske spillet "20 spørsmål" opp et hakk. Du gjør det andre gjettet om noe i en avtalt kategori, og partneren din må begynne å stille opp til 21 spørsmål for å gjette hva det er. [Les: 4x 21 søte og frie spørsmål for å spørre en fyr og lokke ham]

# 10 Truth or Dare. Selvfølgelig er dette et kjent spill som må være på denne listen over spill å leke med kjæresten din. Det kan være veldig R-vurdert eller sunt, avhengig av hvordan du spiller det.Du blir bare til å spørre hverandre, "Sannhet eller våge?" Og hvis partneren din sier "sannhet", spør du ham et spørsmål. Hvis han svarer "tørk", må du imidlertid tenke opp smarte og vanskelige måter å gi ham en ordre eller en våge. Det kan være noe goofy, ekkelt, sexy eller noe du aldri har gjort før. [Les: Spilltid! 40 sur sannhet eller tør ideer for en morsom kveld]

# 11 Double Date Charades. Dette klassiske spillet spilles best med et annet par, som en dobbel date. Server appetittvekkere og kanskje noen cocktailer eller vin, og se hvilken partner eller team som er bedre. Dette er også en fin måte å tilbringe tid med andre par eller andre mennesker i stedet for bare med hverandre.

# 12 Board Game Night. Hver helg eller som en måte å slappe av hver kveld, kan du og din partner spille brettspill. Du kan velge eller bli enige om hvilket brettspill: sjakk, Monopol, Scrabble, Word Factory, listen er uendelig. Deretter kan du holde tabs på hvem som vinner, og den som har flest vinner hver uke kan få en spesiell belønning. [Les: 10 skitne drikkespill for frie gutter og jenter]

# 13 Twister. En annen ikke-brainer parets spill er Twister. Det er gøy og lar deg både slappe av på en mye mer fysisk måte, bortsett fra at det ikke er noe sex involvert. Finn ut hvem som er mer fleksibel og bendy - og hvem vet, du kan til og med ende opp med å ploppe på gulvet sammen i latter.

# 14 Rock, papir, saks. Stakk på en kjedelig pendling sammen eller venter i kø på det overvurderte cronut-stedet? Du kan spille dette enkle barndomsspillet. Det er gøy, enkelt, og du trenger ikke noe verktøy eller utstyr, annet enn hendene dine. Så skjør bort tiden og ha det gøy. Du kan til og med gjøre det mer spennende ved å satse på hvem som vinner og gir en belønning til vinneren. [Les: 30 flørtende morsomme spørsmål å spørre kjæresten din]

# 15 Staring Game. Dette kan være barnslig i denne listen over spill å leke med kjæresten din, men "Staring Game" er et morsomt spill å spille på et hvilket som helst stadium av forholdet ditt. Det er en fin måte å bli kjent med hverandre fysisk, bli overrasket over fargen på partnerenes øyne, legg merke til den ensomme spenningen på nesen, eller bare se på hverandre uten forstyrrelser, med unntak av de tøffe ansikter du både lager og ler som er sikker på å følge.

[Les: 10 frie spill å leke med fyren din i sengen]

Disse spillene å leke med kjæresten din er ment å først og fremst ha det gøy og passere tiden. De er også gode for å få vite mer om partneren din eller bare for å legge til litt leken farge på forholdet ditt. Tross alt, hvem vil ikke ha en sunn moro og spill en gang imellom?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar