Game of Thrones treningsplan

Vinteren kan komme for innbyggerne i Westeros, men du har det motsatte problemet - sommeren er på vei, og dressing som mennene på veggen er ikke et alternativ. Heldigvis er det en løsning for hånden - ved å trene som en av Night's Watch, kan du bygge en kropp som er funksjonell, sterk og klar for noe. Velg ditt våpen, og kom deg til det.

Våpen: Sverd

Nesten alle har en - fra Joffrey's Hearteater til Stannis Lightbringer. Kampstiler varierer fra Braavos 'stikk og parrying til Westoros-stil hack-and-slash, men det viktigste er - du må være sterk til å svinge en.

Treningsversjonen: Clubbell

Dette er ditt hemmelige våpen i håndleddstyrking, underarmeforsterkende beredskap for en svärdfight - få dem her. Bevegelsen du vil ha, er "skjoldkasting" - hold clubbellen loddrett foran deg, ta med en rundt hodet ditt - som om du parryer en overheadhakk - og tilbake på plass. Gjenta for 10 reps - hvis du ikke har vunnet svärdfesten da, er du i trøbbel.

Våpen: rustning

Åpenbart, noen mennesker bryder seg ikke med dette - Khal Drogo, for eksempel, var mer av en skjorte-og-skinn stilkamp. Men Gregor 'The Mountain' Clegane, spilte denne sesongen av Verdens sterkeste mann konkurrent Hafþór Júlíus "Thor" Björnsson, bærer en dress så tung at ingen normal mann kan bære den. "Badass.

Treningsversjonen: Vektet Vest

Disse vil legge til tøhet til nesten hvilken som helst bevegelse du bryr deg om å nevne - men for ekte castle-storming seighet er den veide trappeløpet billetten. Finn en anstendig trappoppgang - ikke i undergrunnen, politiet liker ikke vektede vester - og løper opp. Gå ned, gjenta deretter. Sikt for fem "sett", avhengig av størrelsen på slottet ditt.

Våpen: Bow

Studier gjort på skjelettene til middelalderske buemenn avslører at de var, i et ord, jacked - og med god grunn. Engelsk lengeben har vanligvis en "trekk" på 40 kg - ikke en lapp på den mongolske hestebøerstandarden på 80 kg - noe som gjør en 12 ganger i minuttet tilsvarer et veldig tungt sett med enarmede rader. Viktig å få rett, med mindre du vil risikere skremmer deg selv ved en begravelse.

Treningsversjonen: Resistance Band

Du trenger bare ett trekk her: The Archer's Draw. Hold den ene enden av et motstandsbånd i en hånd, ta armen ut rett, og trekk den andre enden tilbake over brystet - som en bowman, i utgangspunktet. Lavere under kontroll - og i motsetning til en ekte bowman, sørg for at du jobber begge sider.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar