Spill av troner kommer

Innholdsfortegnelse:

Spill av troner kommer - UNDERHOLDNING 2023
Spill av troner kommer - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Hvis du ikke har sett på Game of Thrones ennå, hva har du sett på? Ikke oppdatert på GOT er nok til å få noen til å føle seg syk hver gang de ser en vannkjøler - det er alt folk snakker om. Og det handler om å starte igjen, med denne premieren av den sjette sesongen av den største ustoppelige behemoten på tv. Skulle du trenge en startpakke, GOT gir, i overflod: ekstrem vold, sex, begge store og små drager, pelsjakker, mange sverd og folk som ikke vet noe.

Den kommende sesongen lover mer av det samme, med noen få hemmeligheter og triks opp i ermet - mest (og infuriatingly) det antatte svaret på om en bestemt elsket karakter er død eller ikke. Bortsett fra det er det sannsynligvis best å ikke gå inn i detaljer og rykter, da du kan være en av de galakser som ikke har sett noe av det ennå.

Som forfatter George RR Martin har det ennå ikke klart å churn ut de endelige bøkene i sin bestselgende serie, har TV-showet endelig overtatt den skrevne versjonen - så vi er virkelig på ukjente bakken her. Det som kan garanteres, er at dette vil føre til at du får et impulsivt og dyrt eBay-kjøp av en gigantisk pels. Og med mindre du vil svømme i det, kan du prøve disse GOT-Redende treningsstudio beveger seg.

Sommer kommer

Å betale jernprisen er en overraskende god måte å bygge en bedre kropp på. Velg ditt våpen og ha på det.

Våpen: Sverd

Nesten alle har en - fra Joffrey's Hearteater til Stannis Lightbringer. Kampstiler varierer fra Braavosi-tråkkene og parrying til Westeros-stil hack-and-slash, men det viktigste er at du må være sterk til å svinge en.

Treningsversjonen: Clubbell Dette er ditt hemmelige våpen i håndleddforsterkning, underarmeforsterkende svärdfettberedskap. Bevegelsen du vil ha, er "skjoldstøtet": Hold clubbellet vertikalt foran deg, ta det med deg rundt hodet - som om du parryer en overheadhakk - og tilbake på plass. Gjenta for ti representanter. Hvis du ikke har vunnet slaget da, er du i trøbbel.

ANBEFALT: En sverdkampklasse i London

Våpen: rustning

Åpenbart, noen mennesker bryder seg ikke med dette - Khal Drogo, for eksempel, var mer av en skjorte-og-skinnkamp. Men Gregor "The Mountain" Clegane, spilt av verdens sterkeste mannkonkurrent Hafþór Júlíus Björnsson, bærer en dress så tung at "ingen normal mann kunne bære den". Badass.

Treningsversjonen: Vektet vest Disse vil legge til tøhet til nesten hvilken som helst bevegelse du bryr deg om å nevne - men for ekte slott-stormende brutalitet er den veide trappkjøringen billetten. Finn en anstendig trappoppgang (ikke i undergrunnen, politiet liker ikke vektede vester) og løper opp. Gå ned, gjenta deretter. Mål for fem sett, avhengig av størrelsen på slottet ditt.

Våpen: Bow

Studier gjort på skjelettene til middelalderske buemenn avslører at de var, i et ord, jacked - og med god grunn. Engelsk lengeben har vanligvis en "pull" på 40kg, noe som gjør fyring en 12 ganger i minuttet tilsvarer et veldig tungt sett med enarmede rader. Viktig for å få rett, med mindre du vil risikere deg for en begravelse som Robb Starks onkel Edmure Tully.

Treningsversjonen: Motstandsbånd Du trenger bare ett trekk her: bueskytterens tegning. Hold den ene enden av et motstandsbånd i en hånd, ta armen ut rett, og trekk den andre enden tilbake over brystet - som en bowman, i utgangspunktet. Lavere under kontroll og, i motsetning til en ekte bue, sørg for at du jobber begge sider.

Game of Thrones sesong starter på Sky Atlantic den 25. april

Populært emne