20 Game-Changing Ideer for Pre-Nuptial Photoshoot

Gressfelt, solnedganger, trær, kjører â € "oh, kjære herre â €" løpene. Aren er du ikke lei av alle disse overused prenuptial photoshoot ideer?

Planlegging bryllup er vanskelig nok. Å tenke på en kreativ fotoskjøring for dine bilder og â € œave dateâ € Â bilder gjør bare forberedelsene enda mer stressende. Å velge et tema kan være vanskelig, spesielt hvis kreativitet ikke er din forte. Nesten alle har utmattet de vanlige ideene for prenupfotoskudd.

Hvis du gjør et raskt søk på Internett, vil du se hundrevis, om ikke tusenvis av bilder av par som ligger på gresset, kysser foran solnedgangen, eller ser dypt inn i hverandres øyne på toppen av en klippe.

Vi sier ikke at de er flotte ideer, men vil du virkelig at bildene skal se ut som alle andre? Hvorfor ikke prøve noe nytt, eller krydre de gamle temaene for å gjøre ditt bryllupsfotografi avkjørt av enhver brud og brudgom?

Her er noen LovePanky-godkjente prenup-bildeideer

Gå imot normen ved å prøve ut ideer som ikke bare er kreative, men også unike og morsomme å gjøre!

# 1 Reisekamper. Dette er flott for par som reiser mye. Ville det ikke vært kjempebra å ta bilder på din neste eksotiske ferie? Det kan være dyrt for noen, men det er budsjettvennlige måter å trekke dette av. Ta med et veldig godt kamera og en venn som vet hvordan du tar gode bilder. Ta bevisene hjem, og la Photoshop gjøre resten for deg.

# 2 Interstellar romantikk. Vi måtte bare sette dette inn fordi det er så mange mulige utfall for en Interstellar-tema prenup shoot. Du kan velge et anti-tyngdekraft tema eller en skyting stjerne bakgrunn ved hjelp av grønne skjermer. Du kan bruke månen som bakteppe på et høyt skuddsted. Uansett hvilken retning du velger å gå, husk at det er en milliard måter å bruke galaksen på for bryllupsfotografering.

# 3 The foodies. Hvis du og din fiancé eller fiancé er ekte matvarer, kan du velge å skyte dine prenup-bilder på favorittrestauranter eller boder. Du kan ta bilder mens du spiser eller samtidig reminiscerer om en fantastisk dato du hadde på den plasseringen. Bare ikke ta bilder som viser maten i stedet for deg og din partner. Du ville ikke ha hashtag #foodstagram på bildene dine, ikke sant?

# 4 Når du først møtte. Prenup-bilder er så mye bedre når du og partneren din velger et tema som er knyttet til forholdet ditt. En av de beste ideene du kan bruke, er å gjøre fotografier på stedet der du først møtte. Selv om du møtte på t-banen, er det ingenting som hindrer deg fra å gjenopprette øyeblikket i et studio, eller hvis du klarer å få en tillatelse til skytingen.

# 5 Kjærlighetsforhold for tidene. Å bruke populære tegn fra historie eller bøker er en fin måte å vise frem kjærligheten til selve temaet. Dette er perfekt for par som elsker klassikerne eller de store kjærlighetsforholdene fra fortiden. Det er også morsomt å gjenskape innstillingene og kostymer. Bare prøv å styre bort fra dømte elskere som Romeo og Juliet.

# 6 Bilentusiaster. For de som liker bil racing eller er ivrige bilsamlere eller entusiaster, vil dette være det perfekte temaet for deg. De fleste gutta vil elske denne ideen, men sørg for at din dame kjærlighet er også en fan, eller i det minste behagelig for det. Dette kan være dyrt hvis du bestemmer deg for å leie et utvalg av biler. Det er derfor det er best hvis du ber om favoriserer fra vennene dine for å la deg låne bilene sine for skytingen.

# 7 Film magi. Du blir gift, så selvfølgelig har du en favorittfilm som et par! Bruk det som inspirasjon og reenact dine favorittscener under skytingen. Enten det er en skrekkfilm eller en svart-hvitt film, vil du fortsatt elske resultatene, spesielt hvis du likte å skyte hele greia.

# 8 Naturens skjønnhet. Ja, jeg vet at jeg baserte hagen tema tidlig, men hør meg ut. Jeg snakker ikke om å ta et bilde mens du går gjennom løvverket på byparken. Jeg snakker om å faktisk gå der ute og leter etter de mest uberørt naturlige stedene hvor du kan klikke på noen få luftfotografier og brede bilder og fange naturen når som helst, samtidig som du forverrer den kjærligheten du er i ferd med å feire på din bryllupsdag.

# 9 Under havet. Det er samme konsept som # 8, men det er mye mer spennende fordi du kommer til å ta bilder på en av de mest underopplevde stedene i verden - under havet. Ingen plager å velge dette som et sted, men det er rimelige fotografer som ville være begeistret på sjansen til å ta bilder av elskere under det krystallblå vannet. Du trenger ikke å gå til Mariana Trench. Du kan ta bilder så dypt som fem meter i vannet, og de vil fortsatt se fantastisk ut.

# 10 Cosplay skip. Selv om du ikke er en fan av anime, tegneserier eller tegneserier, er cosplay-temaer fortsatt gode valg for ditt prenup photoshoot-tema. De har så mange vakre og fantastiske konsepter å velge mellom, det ville ikke engang ha betydning hvis du ikke vet hvordan du uttaler navnet på tegnene dine. Bare velg en som ringer til deg, og jobber med den.

# 11 Bokmaskene. Dette temaet er perfekt for ivrige lesere og intellektuelle. Du kan spørre det lokale biblioteket for alternativer, eller til og med bestille en liten bokhandel for å la deg ta bilder innendørs.Du kan til og med ordne bøkene for å skape fantastiske innstillinger, men sørg for at du legger dem tilbake ved hjelp av det kodede systemet som bokhandel eller bibliotek bruker. [Les: Hvordan date en bokorm som du er i en romansk roman]

# 12 Romantisk fornøyelsespark. Få med dette programmet fordi forlystelsesparker er ikke like vanlige som de vi nevnte ovenfor. Ikke mange bruker dette temaet fordi det er dyrt å leie en fornøyelsespark. Det er sannsynligvis fordi de ikke gjør det på den gammeldags måten: Vis opp med et kamera og se godt ut i bildene for hvor mye en billett per person er involvert.

# 13 Turistattraksjoner. Turiststeder kalles det fordi de ser fantastisk ut. Bare se på fotografen Murad Osmann og hans partner, Nataly Zakharova - alle bildene ser ut som kjempegods på forskjellige turiststeder!

# 14 Hobbyistene. Hvis du og partneren din deler en lidenskap, kan du bruke den til dine prenup-bilder. Forsterk wow-faktoren ved å bruke større rekvisitter, gjør skytingen på berømte steder som viser dine interesser, og sørg for at du begge har det gøy mens du gjør det.

# 15 Reis til hverandre. Det ville være fint å lage en historie med dine prenup-bilder. Hvorfor ikke ta bilder som viser hvordan du og din partner endte opp sammen? Hvis du ikke er i det, hva skjer med å bare lage en historie som viser deg og partneren din på vei mot hverandre, noe som kulminerer i ett sett med bilder hvor du gjenforenes med hverandre?

# 16 Kjærlighetstog / buss / førerhus. Tog, busser og drosjer kan være søte baktepper for din prenup photoshoot. Ikke bare er det billig, men ikke mange par har prøvd dette konseptet for sine pre-bryllupsskudd. Du kan få de nødvendige tillatelsene fra rådhuset eller du kan gå til buss- og togselskapene for tillatelse til å ta bilder på sine terminaler.

# 17 Musikkduett. Musikkentusiaster har så mange alternativer og konsepter å velge mellom. De kan ta bilder på rekordbutikker, konserter, konserter, opptaksstudier eller musikkhaller. Du kan til og med velge et tema basert på favorittbandet ditt eller din favorittsang. [Les: 7 måter å lage dating en musikkentusiaster mer moro]

# 18 klasse par. Husk filmen, 13 Går på 30? Den delen der Jenna og Matty gjorde fotografier for redesignet av bladet, er høyskole tema. Du kan bruke det samme temaet for fotografier ved å gjenskape prom, årboks bilder, og til og med en pep rally. Det kan ikke ha noen betydning for deg og din kjære, spesielt hvis du møtte etter videregående skole, men det er en søt måte å forsterke bildene dine på.

# 19 Sportselskere. Dette er perfekt for par som elsker samme eller rivaliserende sportslag. Farger og rekvisitter er enkle å finne, og du kan til og med ta bilder på et spill. Hvis du har råd til det eller koble det opp, prøv å ta bildene på en kjent stadion eller arena. Dette kan være et veldig kult tema for noen, selv om de ikke er sportselskere.

# 20 Noe personlig. Det er lett å finne en liten personlig ting om hverandre som du kan glamorisere i fotografier. Det kan være din felles kjærlighet til katter, din konstante går rundt i nabolaget eller dine sentsamtaler på taket. Hvert nydelig minne kan være et tema alene. Du må bare velge den som er perfekt for dere begge.

[Les: Barn bryllup og andre merkelige turer ned midtgangen]

Ved siden av dine bryllupsbilder er prenup-bilder de nest mest bemerkelsesverdige bildene i albumet ditt som et par. Enten du er i glamour, ute, eller unike hobbyer, innlemme den i din prenup photoshoot som du har tiden av livet ditt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar