Galleri: Milla Jovovichs vakre babybilder

Innhold

Skuespillerinnen Milla har nylig født sitt andre barn Dashiel, og har delt masse masse søte bilder på sosiale medier. Ha en kort pause og bla gjennom Millas babyfotoalbum!

Veldig søt bilde av Dash, og vi elsker at Milla refererer til henne som enten Smushy Face eller a Fraggle ... "God morgen! Smushy Face bestemte seg for å åpne øynene hennes! #Ifoundafraggleinmybed #Dashiel"

Søsterlig kjærlighet: "De to mest spesielle små menneskene i mitt liv. #Heaven #sisters"

Katter med pappa: "Moments som vil vare for alltid i mitt sinn. Papa holder Dash aka 'Smushy Face' på hennes en ukes bursdag i går."

Gjøre venner med sin søster: "Alltid Gabo og hennes søsters søster Dashiel Edan. Dette er øyeblikkene hvor jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden for litt. #Countmyblessings #luckiestpersononearth"

Milla tar tak i en baby som er våken hele natten og sover ved frokosttid: "Omg, det er 930 og litt fru Dashiel Edan har bestemt seg for endelig å sove! Her er livet til søvnløse netter for mor og pappa! Glad påske, alle fra vår familie til din! Xo m #fourdaysold "

Little Dash blir kjent med Milla's hund: "Sweet Potato og Ms Dashiel Edan blir bedre kjent med hverandre!"

TINY FOT ALERT! Captioned bare "Dashiel Edan".

Millas første bilde av lille Dashiel: "Vi er så stolte av å kunngjøre fødselen til vår andre datter, Ms Dashiel Edan Jovovich-Anderson i dag! Hun er 7 kg. 10 oz. og 20 inches lang! Vi elsker deg Dash! "
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar