Kongelige babyer gjennom tidene: De tidlige bildene av den kongelige familien

Innhold

Nå har vi alle sett det bildet av lille prins George som ble holdt av Kate Middleton mens hun stirret adoringly på henne og prins Williams hund, Lupo. Men hvor kommer hans kongelige utseende fra?

Vi har sporet ned noen andre britiske kongelige babyer for å sammenligne sine knuste kinn til åtte måneder gamle George. Resultatet? M & B Towers er nå helt forelsket i kongelige babyer! Betyr dette at det er på tide for prins Harry å gå videre?

Prins William

Hvor bedårende er dette snapet til arvingen til tronen, tatt i 1983? Vi kan se hvor lille George får sitt blonde blonde hår fra. (Getty)

Prins William

Her er ung Will igjen, denne gangen rett før sin andre bursdag, bli tatt for en spasertur rundt Regents Park i London. Se på det alvorlige lille ansiktet! (Rex)

Prins Harry

Dette bildet av en måneder gammel Harry som blir båret av kongelig barnepike Barbara Barnes, får oss til å smelte litt. (Rex)

Prins Charles

Prins Charles skaper et kyss på sin baby søster Prinsesse Anne. (Rex)

Prins Charles, prinsesse Diana og deres sønner

Dronningen viste dette bildet av sønnen Charles, svigermor Diana og to barnebarn William og Harry under hennes juledag fra 1985. Vi elsker Prince Harrys mistenkelige sideøye! (Rex)

Zara Phillips

Dronningens barnebarn Zara var bare noen få uker gammel da hennes mor, prinsesse Anne, sto sammen med henne for dette flotte familiebildet. (Getty)

Prince George

Der er han! Prince George blir vist av sine stolte foreldre, hertugen og hertuginnen av Cambridge, som bare er en dag gammel. (Getty)

Kate middleton

Her er lille Kate Middleton utforske Lake District på en familieferie i alderen tre og en halv. (Rex)

Prins William, Prince George og Kate Middleton

Det nyeste medlemmet av den kongelige familien er fanget i et veldig naturlig øyeblikk, og ser på kjæledyrhund Lupo med fullkommen tilbedelse. (Getty)
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar