Fremtidig Royal Baby Alert! Er dette hva prins Harry og Cressida Bonas 'barn vil se ut?

Innhold

Blond, ruddy-cheeked og med de største blå øynene vi har sett siden Frank Sinatra - er dette hva den neste kongelige babyen vil se ut?

Ifølge grafikkdesigneren Paul Dobson, kan denne lille toten være en annen i tråd for tronen hvis prins Harry og Cressida Bonas noen gang bestemmer seg for å ha barn.Med et potensielt engasjement på kortene, kan det ikke være for lenge før babyen Prince George har en liten lekekamre til sjefen rundt og driller dronningens corgis med. Nesene kan til og med kunne dele en barnepike hvis Harry får et trekk på ...Mr Dobson ble bestilt av findmeagift.co.uk for å komme opp med et datamaskingenerert bilde av Harrissida (vi coining denne kjendisportmanteauen akkurat nå) fremtidige baby.

Denne frekk, lunken har sikkert sin fars jordbær-blonde låser, rettferdige øyenbryn og hudfarge - selv om det ikke ser ut til at han ikke har arvet de berømte kongelige ører.Kunstneren sa, "Paret har vært rapportert siden mai 2012 da de ble satt opp av Harrys fetter Princess Eugenie. "Ifølge flere kilder er paret satt til å bli gift i år, da det virker som Cressida har tømt Prince Harry. Nå som det ser ut som prins Harry ikke lenger ønsker å bli sett på som playboy prinsen, kan 2014 være året vi ser et annet kongelig bryllup?Hvor spennende! Hva tror du, M & B-ers - vil du kjøpe en lue bare i tilfelle?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar