25 morsomt hva hvis spørsmål som vil gjøre deg til partiets liv

Vi har alle spilt 21 spørsmål, ikke sant? Vel, la oss kaste det opp i hakk med disse morsomme, hva hvis spørsmål som vennene dine vil elske!

Jeg har nylig skrevet en lignende funksjon om spørsmål for å spørre en fyr du er interessert i. Forskjellen? Disse er morsomme. Vel, jeg mener, i det minste tror jeg det - og jeg håper du tenker det samme om disse morsomme hva hvis spørsmål.

Da jeg var ung, spilte vi "ville du heller", og spørsmålene var alltid utlandsk, morsomme hva om spørsmål du aldri ville kunne drømme med, med mindre du var åtte og hengende med kusinen din, vet du? Det var en bedre tid, sikkert. Men hør, jeg kan fortsatt være morsom ... Det kommer bare i spurts nå. Du er heldig fordi jeg lagret alle mine morsomme øyeblikk hele uken for å kunne skrive denne funksjonen for deg i dag. Føler du deg ære? Nei? Åh, okay.

Disse morsomme hva hvis spørsmål kan bli spurt rundt et bål eller i noen sosial sammenkomst. Kanskje bare en på en når du og din venn venter på en buss å ankomme. Disse spørsmålene belyser stemningen og får tid til å gå litt raskere. [Les: Hvordan sjarmere og få noen til å like deg]

Hvorfor bør du spørre disse morsomme hva hvis spørsmål

Vel, jeg mener at hvis jeg ikke allerede hadde forklart det så elegant og vakkert som jeg allerede har over, er disse spørsmålene bokstavelig talt bare morsomme. De kan brukes til å bli kjent med en annen person, men ærlig talt er disse ikke egentlig de slags spørsmål. Dette er typen spørsmål som vil gi noen kreativitet i deg og dine jevnaldrende, og de vil tvinge deg til å tenke utenfor boksen. Hva kan være mer moro?

25 morsomme hva hvis spørsmål som vil lette noe humør

Er du klar til å rocke? La oss gå.

#1 Hva om alt i verden besto av osttyper? [Les: Disse isbryterspørsmålene vil gi en samtale med noen]

#2 Hva om vi alle hadde en snakkende eselkammerat som i Shrek?

#3 Hva om hver gang vi tok et skritt, ville bakken "squeak" under føttene? [Les: Merkelige spørsmål å vise frem din goofy side]

#4 Hva om du fikk 10 liter Coca-Cola, og det var det eneste du kunne bruke som valuta for resten av livet ditt?

#5 Hva om vi bodde i heliumballonghus som fløt like under skyene og å komme seg rundt, brukte vi andre heliumballonger festet til et spor?

#6 Hva om hundene gikk oss?

#7 Hva om du bare kunne ha det samme antrekket du hadde på din sjette bursdag til bryllupet ditt?

#8 Hva om vi bodde i hager, og solsikker var våre vegger og vinstokker dekket hodene våre som taket?

#9 Hva om ditt første kyss var det eneste kysset du noen gang kunne oppleve for resten av livet ditt? Selv om det var med forskjellige mennesker, spilt kysset det samme som det første - for alltid.

#10 Hva om våre badedrakter var vår formelle slitasje, og vår formelle slitasje var våre badedrakter?

#11 Hva om drager eksisterte og vi bodde blant dem, som om vi hadde kollegaer som var drager og kjærester / kjærester som var drager?

#12 Hva om vi kunne se nøyaktig hvordan vi ville bare ved å forestille det? Vil du ha blått hår? Tenk på det. Vil du ha en gigantisk rump? Tenk på det.

#13 Hva om i stedet for pels, var dekket i falske øyenvipper - over hele kroppen deres? [Les: 40 virkelig grov ville du heller spørsmål som vil få noen til å skje]

#14 Hva om romvesener var våre utleiere, og hvis vi ikke betalte leie i tide, ville de bortføre oss til deres hjemplaneter hvor vi bodde hos andre mennesker som ikke betalte leieen til tiden?

#15 Hva om skateboards faktisk var i live, og i stedet for å skyve mot bakken, kjørte skapningen bare til du fortalte at den skulle stoppe på reisemålet ditt?

#16 Hva om stjernene var virkelig lys på kameraer som så på alle dine trekk? Noen oppe i himmelen ser på videoene og ler på alt vi gjør.

#17 Hva om mennesker var som hester og esler, og i stedet for å ha på seg sko hadde vi hover / hestesko og i stedet for å få pedikyr fikk vi hoove-icures.

#18 Hva om tatoveringer egentlig var bare tørr sletter, og når vi ønsket at de skulle bli skjulte, kunne vi bare "slette" dem, og for å få dem til å komme tilbake, ville vi gni motsatt retning?

#19 Hva om trær og planter virkelig snakket til hverandre og snakket smekk om antrekkene vi har når vi går gjennom skogen og tar bilder for Instagram? Som vi spotter våre poser og ting? Kan du forestille deg et tre som poserer som en jente på Instagram? [Les: 20 avslørende spørsmål for å bli bedre kjent med noen]

#20 Hva om vi hadde personlige musikere som fulgte oss rundt overalt, gikk vi, og de spilte musikk etter hva som skjedde på det aktuelle tidspunktet? Oh, og de hadde på seg matchende antrekk.

#21 Hva om innsjøer var fulle av havfruer og vanvittige skapninger, og de beskyttet oss hver gang vi gikk og svømte fra de store sint havdyrene som vil spise oss? Som en krig skjedde under oss i vannet, og vi aner ikke.

#22 Hva om når sanger ble sittende fast i hodene våre, spilte de faktisk høyt for alle å høre? Forestill deg. Hvor sint som ville høres i en gruppe mennesker? Absolutt kaos, ærlig. [Les: Synes du? 20 spørsmål å spørre din beste venn]

#23 Hva om i stedet for å gjøre klesvask, ble vi nettopp vendt til en dataskjerm hver gang vi ønsket å bytte klær, og det ville umiddelbart forandre seg på kroppene våre, som et dataspill?

#24 Hva om hver gang vi tok et bilde, i stedet for å høre "lukkeren" lyden, hørte vi en kvinnes skrik. Jeg tror vi ville ta mye mindre bilder, det er sikkert. [Les: Disse vil du heller stille spørsmål vil gjøre din tenkning]

#25 Hva om i stedet for hår, vokste vi vinstokker med blomster rett ut av hodene våre? Oh, og ansiktshår og kroppshår var det samme. Vi ville være vakre guder og gudinner!

[Les: 15 enkle måter å være hyggelige og elskede av alle umiddelbart!]

Disse morsomme hva hvis spørsmål er sikker på å få deg til å tenke på de uendelige mulighetene i verden. Del det morsomme, hva hvis du har spørsmål med vennene dine eller komme opp med flere tilfeldige spørsmål. Du er også velkommen til å tweet meg noen av dine ideer også!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar