20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL

Innholdsfortegnelse:

20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL
20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL
Anonim

Vi vet alle hvor mye damene elsker en god sans for humor, så hvis du leter etter noen morsomme spørsmål om å forlate ROFL, ser du ikke lenger.

Å levere en linje som lar en kvinne le seg helt hjem er ikke en lett oppgave. Du kan gå for den prøvde og prøvde vitsen, men denne tilnærmingen har dessverre en tendens til å være mer av en mannlig ting. Mange kvinner går egentlig ikke for den fullstendige komiske tilnærmingen.

Et annet alternativ er den osteiske en-liner. Du vet hva slags ting: hvordan liker du eggene dine om morgenen? Gjorde det vondt da du falt ut av himmelen? Hvis jeg sa at du hadde en vakker kropp, ville du holde den mot meg? Imidlertid kan cheesy linjer få deg til å virke litt arkaisk og ikke litt patetisk for noen kvinner, og kan ha helt motsatt av den tiltenkte effekten. [Les: 70 sjarmerende osteiske plukke opp linjer for å få en jente å le]

Hva skal jeg da gjøre?

Den beste tilnærmingen for å få en kvinne som ruller på gulvet, ler uten å ofre verdigheten din, er å gi stafetten til henne. Still henne et spørsmål som vil få henne til å gjenoppleve humoristiske erfaringer eller sette seg i humoristisk hypotetiske situasjoner, og la henne oppdage latteret selv.

Ikke bare appellerer du automatisk til hennes personlige sans for humor, men det er også en mindre egotistisk og mer inkluderende måte å få henne ombord.

Morsomme spørsmål å spørre en jente

For å hjelpe deg på vei har vi tatt med en liste over de topp 20 spørsmålene som mest sannsynlig vil starte ROFL-effekten.

# 1 Vil du beskrive deg selv som stygg eller hyggelig? Denne er bundet til å få henne til å tenke og vil ikke presse henne til å føle humor før du insisterer på at hun rettferdiggjør svaret. Da giggles vil gjøre et plutselig og velkommen utseende.

# 2 Hva ville du gjøre hvis du kunne være usynlig for en dag? Du kan forestille deg noen svar du kan få på dette spørsmålet - nesten alle av dem morsomme. Et morsomt spørsmål med bestemt ROFL potensial.

# 3 Hva er ditt mest pinlige seksuelt øyeblikk? Forlegenhet er nesten alltid morsomt, selv når det er ditt eget, så lenge det er sagt i det riktige miljøet. Da blir det bare morsomt og noe å bli delt og glede av.

# 4 Hva er den morsomste tingen som noen gang har skjedd med deg? Anledningen er i spørsmålet. Hvis det er det morsomste hun noensinne har opplevd, så har det åpenbart potensialet til å nytes på vilje. Og du vil være der for å dele frivolity med henne.

# 5 Hva er det merkeligste kallenavnet du noensinne har hatt? Du må være i tillit til å spørre denne, og hvis du er, kan forlegenhetfaktoren gi svært morsomme resultater.

# 6 Hva er den rareste forelskelsen du noensinne har hatt? Alle har en morsom historie om noen tidligere valphunder, og en forlegenhet av denne typen kan føre til latter rundt.

# 7 Hvem ville du gjøre mellom …? Et valg spørsmål. Velg tre av de mest anstødelige personene du kan forestille deg og spør: Hvis de måtte ha sex med en av dem, hvem ville det være? Be dem til å rettferdiggjøre svarene sine for å legge til latteren. [Les: 36 tilfeldige, morsomme spørsmål for flørtende gutter og jenter]

# 8 Hva er de beste og verste ting om å være en kvinne? Forvent noen flak for denne, å være en mann av arten, men det er halve moroa. La henne løsne på deg og ta det på haken, og vis henne at du er en ekte mann som kan nyte en latter på egen bekostning.

# 9 Hvis jeg fanget deg på masturbating, ville du fortsette, eller stoppe og late som om du ikke var? Et ekstremt pinlig spørsmål som fører til morsomme svar og mye moro rundt. Ganske saus også.

# 10 Hva er din favoritt vits? Igjen er ledetråden i spørsmålet. Det er hennes favorittspøk, så det er bundet til å få henne til å le. Og selv om det er forferdelig, kan det bli en kilde til underholdning i seg selv.

# 11 Hva er vanen du hater mest i en kjæreste? Hun vil uten tvil ha noen anekdote til å hånd om en tidligere kjæreste som hun kan bringe til dette spørsmålet - og som vi alle vet; Tidligere horror er de morsomme fortellene i fremtiden som forteller. [Les: 40 spørsmål for å spørre din elendighet og subtilt flørt med dem]

# 12 Hva er det første du vil se på hvis du så meg naken? Hun bror med latter på dette, og det vil oppmuntre henne til å være kreativ med svaret hennes. Alltid en god måte å få latteren til å flyte.

# 13 Hva er det verste som noen har gått inn på med deg? Hun vil sannsynligvis kjempe for å fortelle deg sannheten om dette til å begynne med, men når hun til slutt åpner seg, vil dere begge brølle med latter.

# 14 Hvis folk kunne lese tankene dine, hva ville de vanligvis høre? Den kreative siden til henne oppfordres til å flyte fritt med dette spørsmålet, og det kan variere fra det mildt pinlige til det rip-roaringly offensive.

# 15 Hva er den villeste seksuelle fantasien du noen gang har hatt? Et veldig frøkt spørsmål, og en som også kan være veldig morsomt også. [Les: 12 arousing sex fantasier verdt å prøve i det virkelige liv]

# 16 Vil du helst være vakker og dum eller stygg og smart? Uansett hva svaret er, er det stort potensial for moro, i tillegg til et godt plassert kompliment eller to.

# 17 Hvilken seksuell kink vil du være minst sannsynlig å prøve? Du kan begge bli veldig kreative og dumme på denne, avhengig av hva slags humor du har, og har deg ROFL for resten av kvelden.

# 18 Har du noen gang blitt tatt naken av noen du ikke vil? Vi har alle, og det er alltid morsomt i tilbakestillingen - uansett hvor skremmende pinlig på tiden. [Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 19 Hvis du kunne være en fyr i bare en dag, hva ville du gjøre? Sannsynligvis mer enn noe annet spørsmål på listen, dette har potensialet for så mye hilarity du ville være en idiot å forlate den.

# 20 Tror du at du ville vite om jeg følte meg kåt? Dette er en slags poking-morsom-selv-spørsmål. Kvinner er ganske stolte av sin intuisjon på slike ting og finner menns ekvivalente galskap ganske morsomt. En flott mulighet til å oppmuntre til et morsomt kjønnsslag.

[Les: Hvordan lage en jente le, smil og fall for deg umiddelbart]

Væpnet og klar med disse morsomme spørsmålene ovenfor, vil hun være ROFL hele natten lang og rett inn i armene dine - eller hvis du er veldig heldig i sengen din!

Populært emne