20 Morsom Bli kjent med spørsmål om å forbinde med noen umiddelbart

Når du blir kjent med noen nye, vil du ikke komme over som påtrengende eller avvikende. I stedet vær rolig med disse morsomme, bli kjent med dine spørsmål.

Møte nye mennesker kan være nervøs for oss alle, spesielt for introverts eller de med sosial angst. Du ønsker ikke å stille for mange spørsmål og virke påtrengende, men du vil også virke interessert. For å finne den perfekte balansen og sikre at dere begge har det bra, inkludert noen morsomme, lærer dere å få vite spørsmål i samtalen, er nøkkelen. [Les: Den beste morsomme samtale forretter å føle at du passer inn i]

Hvordan spør du morsomt å lære deg å vite spørsmål?

Hold ting lys. Når du først blir kjent med noen, vil du vanligvis unngå altfor dypt.

Hvis du ikke bare vil utelukke et spørsmål, kan du dele en morsom historie som er relatert til spørsmålet, slik at det kommer en mer naturlig flyt på de spørsmålene som kommer.

Unngå noe kontroversielt

Å være morsomt betyr ikke at du må presse grenser. Det er en ting som familie vennlig komedie, så med mindre du kjenner personens sans for humor, prøv å unngå noen morsomme spørsmål om politikk, religion etc.

Når du først blir kjent med noen, kan en ugjennomtrengelig vits ikke bare være et rødt flagg, men også en stor eller til og med øyeblikkelig avslag. Så hold det rent. [Les: Imponere alle du møter ved å gjøre et godt førsteinntrykk]

20 morsomme lærer deg å få vite spørsmål som virker som en sjarm

Disse morsomme spørsmålene spenner fra pinlig til informativ og til og med bare måter å starte en fyldigere samtale. Så velg og velg som du vil, og ikke bare vil din selvtillit bli bedre, men den som du blir kjent med, vil forlate å vite hvor morsomt du er.

Å stille morsomt å bli kjent med spørsmål er den perfekte måten å bryte isen med noen nye. Så fortsett å lese og ta noen notater.

# 1 Hva er ditt mest pinlige øyeblikk? Dette er en go-to og en klassiker av en grunn. Ingen svar vil noensinne være det samme.

Dessuten kan du vite hvor alvorlig denne personen tar seg selv, og om de kan le av sine tidligere pinlige øyeblikk. [Les: Morsomme spørsmål for å spørre vennen din om å bli bedre kjent med dem]

# 2 Har du noen rare talenter eller ferdigheter? Dette er alltid en interessant en. For eksempel kan jeg slikke albuen min og det skal være umulig. Det er noe folk alltid finner super spennende.

Men forvent at de skal stille det samme spørsmålet tilbake, så hvis du ikke er villig til å gå på hendene eller dukke din skulder ut av stikkontakten i midten av en restaurant, kan du hoppe over denne.

# 3 Hva var din favoritt barndoms TV-show? Dette starter alltid en morsom og nostalgisk samtale. Du kan minne om barndommen og diskutere hvordan sans for humor har forandret seg, eller hvis du fortsatt vil se det showet i dag. [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

# 4 Hva var din favoritt Halloween kostyme som barn? Hvis du har et bilde av deg på telefonen som er et pluss. Alle elsker å høre svaret på dette spørsmålet.

Ikke alle sammen med en heks eller et spøkelse, så å se hva denne personen elsket så mye at de ønsket å kle seg som det er ganske darn interessant. Mine var en gresskar prinsesse ... ikke spør.

# 5 Hva var din verste mote eller stil faux pas? Igjen får du gjøre narr av dere selv og hverandre. Snakker om det mohawk du hadde, de frostete tipsene, eller fjæret hår er alltid hyggelig.

Plus, det blir deg den perfekte segningen for et kompliment ... "Vel, du visste at det vokste opp pent."

# 6 Hva er den mest cringe-inducing pickup-linjen du noensinne har hørt? Personlig elsker jeg disse. Jeg mener ikke å faktisk bli plukket opp med, men å høre slike utrolig dårlige eller corny plukke opp linjer er morsom.

I tillegg, å vite at noen faktisk trodde det ville fungere, gjør det umulig å ikke le. [Les: 70 sjarmerende osteiske plukke opp linjer som vil la noen le]

# 7 Hvilke produkter har du kjøpt fra en infomercial? Infomercials er beryktet for noen virkelig vanvittige produkter. Noen er ment for folk som ikke kan lage egg, andre for folk som ikke eier et teppe eller kappe, og noen er bare helt ubrukelige.

Å finne ut hva denne personen var fascinert nok til å bestille, vil gi deg beskjed om dem. Og hvis produktet var en byste som de vanligvis er, kan dette morsomme spørsmålet føre til en god historie.

# 8 Hvis du kunne fusjonere dyr sammen hvilke to ville du velge og hvorfor? Dette kan være litt rart å spørre, men hvis du er begge dyrelskere, ville det være så interessant å høre svaret og deres forklaring bak det.

# 9 Hva er den beste pappaen du vet? Dette er et morsomt og lystartet, jevnt corny tema. Alle elsker en god pappaskade. Jeg mener, hvordan kunne du ikke? [Les: Slik bruker du humor til å vinne over en forelskelse]

# 10 Hvilket dyr tror du ville være det morsomste hvis det kunne snakke? Dette er flott. Ja, vi vil alle elske våre hunder eller katter for å kunne snakke tilbake til oss, men høre hva en hval, struts eller giraffe har å si, ville være ganske interessant.

# 11 Hva er din skyldige glede? Dette kan være en fin måte å bli kjent med en annen side til noen. Denne personen kan være all forretning eller super profesjonell, men finne ut at de elsker å se Ungkaren eller The Real Housewives ville være sjokkerende og morsom. [Les: 33 skyldige fornøyelser som best holdes hemmelige]

# 12 Hva er den mest ubrukelige supermakt du kan tenke på? Alle spør alltid hva supermakt du vil ha. Ja, det er et godt spørsmål, men for å gjøre det morsomt, spør dette.

Det er noen superhelter og sidekicks som bare ikke gir mening. Å snakke om de hypotetiske situasjonene hvor disse kreftene skulle komme inn i spillet kan føre til en unik og kreativ prat.

# 13 Hvis du kunne være motsatt kjønn for en dag, hva er det første du vil gjøre? Igjen sier dette mye om noen. Hvis du spør en fyr og han sier stirrer på seg naken, vet du at han kan være litt overfladisk. Så, denne, selv om det er morsom, kan også være ganske darn øyeåpning.

# 14 Hvilken sang er for øyeblikket lastet ned på telefonen din at du ville bli flau hvis det begynte å spille ut av det blå? Dette er en av de morsomme lærer å kjenne deg spørsmål som ikke bare får deg til å kikke inn i denne persons musikk smak, men også deres faktiske musikk smak.

Alle handler om å dele sin kjærlighet til Drake, men når du innrømmer å elske Nickelback eller One Direction, åpnes det en helt ny dør. [Les: De beste spørsmålene for å få noen til å le og nyte din bedrift]

# 15 Hva er ditt minst favorittord? Fuktig * beklager * er en populær, men dette er alltid ganske morsomt å lære om. Bare hold denne samtalen på et sted vekk fra mat.

# 16 Hva er den verste / morsomme tingen du noensinne har sett mens folk ser på? Folk som ser på er sannsynligvis en av de mest morsomme og interessante aktivitetene du kan gjøre. Enten du spiste lunsj på en parkbenk eller får en solbrent på stranden, er det svært sannsynlig at du har sett litt morsom menneskelig oppførsel.

# 17 Hvilket ord kan du aldri huske hvordan du staver? Du kan kanskje ikke tenke på dette veldig ofte, men vi har alle de ett eller to ordene som vi aldri kan stave riktig. For eksempel er min kvalme og garanti. Men din kan være restaurant, separat eller til og med vakuum. * Jeg stavet bokstavelig talt vakuum feil som jeg bare skrev det *.

# 18 Hvordan tror du din siste sjef ville beskrive deg? Dette kan være morsomt, pinlig eller skrytende. Det kan også fortelle deg mye om denne personen.

Hvis de tror at sjefen deres bare vil ha noe annet enn fantastiske ting å si, kan de være litt disillusjonert. Men alle har noe de gjorde på jobben for å passere tiden * annet enn arbeid *, hvis de deler dette, er de ganske ekte.

# 19 Har du noen gang hatt en merkelig interaksjon med en kjendis? Nesten alle har møtt minst én kjendis. Enten det var på en boksegistrering, på et fly, eller bare på gaten, er de nesten aldri normale.

Hvorvidt kjendisen var uhøflig, var du fangirling hardt, eller du mistok noen til noen andre, dette er alltid en morsom historie. [Les: De beste måtene å være interessant og bli livet til en samtale]

# 20 Vil du heller være veldig hårete eller helt skallet? Jeg måtte kaste minst en ville du heller her inne. Men kanskje hoppe over dette morsomme, bli kjent med deg, spørsmålet om datoen din faktisk er skallet. Ellers er det ganske morsomt å se hva noen sier.

[Les: Tegne et tomt? Prøv disse enkle 25 samtale forretter]

Og det er det, 20 morsomme lærer deg å få vite spørsmål du kan bruke på din neste dato, bli kjent med en venn, eller til og med en potensiell svigerfar. Gå nå og ler dagen bort.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar