15 Morsomme, rare og intime ting å gjøre som par

Like gøy som det er å tilbringe natten med kjæresten din, slår ingenting den ultimate formen for intimitet: å bo hjemme og hengive seg i disse tingene.

Se deg rundt, og du finner et mangfold av date-nattideer for deg og din elsker å hengi seg til. Fra splurging på fransk champagne på et vakkert utkikkspunkt, til den klassiske middagen og en filmdato, er det mange måter å behandle dere selv.

Avhengig av hvem du spør, bør par delta i en date natt minst en gang i uken. Med en fin middag koster $ 100 i gjennomsnitt, vil mat alene gi deg tilbake $ 400 i måneden - for ikke å nevne alle de andre tilleggene, som filmbilletter, gass og parkering. Selv om du ikke bør være gjerrig når det gjelder å behandle hverandre, dikterer virkeligheten at det er regninger å betale og en fremtid å planlegge for. [Les: Topp 50 fantastiske date ideer å wow din dato hver eneste gang]

Netter ute? Du har konkurranse

Så fantastisk som det klir opp og drar ut for en morsom kveld på byen, noen ganger alt vi vil * og trenger * er å spare en dollar eller to ved å bo hjemme, slappe av og slappe av. Du vil bli overrasket over hvor fantastisk det er å nyte hverandres selskap fra komforten av ditt eget hjem.

Her er 15 ting å gjøre, som et par hjemme, for å føle seg nærmere. Noen er morsomme, noen er rare, noen er intime, og noen er alle tre. Hvis du gjør alt på denne listen, naken, mer kraft til deg.

# 1 Bli neste Masterchef (e). Kok noe nytt sammen og nyt fruktene av arbeidet ditt. Akkurat som "Masterchef" finalen, pisk opp en utrolig entrée, hovedrett og dessert med partneren din. Fest din fest med riktig vin, og lagre opprydningen for i morgen.

# 2 Spill "Hvis jeg hadde en million dollar" -spill. Spør din elsker hva de to av dere ville gjøre sammen hvis du fant en million dollar på gata. Planlegg turer, velg fly, hotell og reiserute, og føl deg helt elendig etter at det var bare et spill. Likevel, det er fint å hoppe inn i en fantasiverden med kjæresten din. Ingen grunn til at du ikke kan jobbe for å gjøre det til virkelighet.

# 3 Har en fart-off. Ja, dette kan være et rart alternativ, men stol på meg når jeg sier at det er både morsomt og intimt. Du går ikke rundt med å snuble foran fremmede, men du gjør fart foran de nærmeste til deg. Bryt ned alle veggene med partneren din, og nyt en fart. Å fungere som 5-åringer kan bare være den aktiviteten som trengs for å bringe deg to nærmere. [Les: 13 unike og brutto måter å bygge intimitet med partneren din på]

# 4 Løs ut â € œAmericaâ € ™ s neste toppmodell. Sett inn et fotoposisjon for hjemmet. Ta bilder av hverandre, og ikke vær for sjenert for å bli kreativ. Fra stoic gjenoppta skudd, for å bevare de to av dere to nakne i hverandres armer, blir du kildet når du vurderer bildene etter.

# 5 sitt popping. Ja, dette kan virke grovt, men hva er meningen med å være elskere hvis du ikke skal bruke hverandre til å pope de vanskelig tilgjengelige hvite og svarte hodene? Min partner har en besettelse med kviser, og hopper på sjansen til å pop min. Så rart som det, det sparer meg for å forstyrre meg i bisarre stillinger. Selvfølgelig gjør jeg det samme for ham.

# 6 Kjærlighet overalt. Sex er alltid morsomt, men hvorfor ikke ta det opp og ta det overalt rundt huset? Fra baren disken, til toppen av ditt antikke, marmor toppede salongbord, ingensteds bør være utenfor grenser når det gjelder å bli freaky. Spice det opp enda mer ved rollespill, bruk av kostymer, og introdusere leker inn i forspillet ditt. [Les: 30 sexy ting som definitivt er verdt å prøve å spice opp sexlivet ditt]

# 7 Få alle DIY. Fra å male gjestesoverommet, for å sette opp den IKEA-bokhylle, prøv DIY prosjekter som et par. Du vil definitivt føle deg nærmere hverandre etter å ha slitt med 20 forskjellige skruer og en kraftbore. Popp i noen god musikk og ha et danseparti i pauser.

# 8 Har en camping økt. Ikke alle har tid til å ta en lang campingtur når de vil, så hva gjør du? Sett opp teltet, blås opp de madrassene, løsne soveposene, og slå av alle lysene. Foreløpig er du ute på camping, og sørg for å fordype deg fullt ut i opplevelsen. Ta det et skritt videre ved å lage mat over en liten Bunsen-brenner på balkongen din. Eller bare bestill uttak.

# 9 Krølle opp på sofaen. Det er ingen benektelse at en koselig kveld med kjæresten din er den ultimate formen for enkel intimitet. Krølle opp på sofaen, skru ned lysene, slå på surroundlyden, arm deg selv med snacks og dessert, og slå spill på den du har bestilt.

# 10 Spill natt. Hvem sier at spillnatt må involvere mer enn to spillere? Nyt alt fra strip poker, til naken Twister, til brettspill med seksuell vri. Du kan få voksen-tema spill overalt, så hvorfor ikke planlegge noe morsomt for neste uke? [Les: 10 frække sexspill som vil forlate de to av dere veldig kåt på ingen tid]

# 11 Debatt. Velg et tilfeldig emne og bare gå på det. Fra å diskutere den franske revolusjonen, om Scarlett Johansson er varmere før eller etter baby, hold det morsomt og spennende. Husk at emnene skal være spontane og ikke planlagte.

# 12 Har nakne dager. Hver dag er naken dag på mitt sted.Hva med deg? Hvis du ikke allerede har en, velg hvilken som helst dag i uken og gjør den til din offisielle naken dag. Gjør alt naken: kose på sofaen, spis middag, og til og med svare på det kjedelige PTA-brev. Hvis du har barn, må du bare gjøre det etter at de er tucked inn for natten fordi? Vel, duh.

# 13 Se en hel serie. Lagre dette for en langhelg hvor du ikke har noe annet planlagt. Gris ut på fettopptak sammen og gå mentalt på å se på en hel serie. Hvis du ikke allerede har sett dem, er det noen gode alternativer som omfatter et mylder av sjangere: Lost, House of Cards, Breaking Bad, Game of Thrones, Orange er den nye sorten og skandalen.

# 14 Har en spa dag. Hvem sa at bare kvinner burde skjemme seg bort? Menn burde også. Neste gang dere begge har en hel dag til dere selv, planlegger vi en egen spa-dag. Ta et boblebad sammen, sett på en ansiktsmaske, og masser hverandre. Ikke glem ingefærteien eller vinen, for den saks skyld.

# 15 Svette det ut. Jeg mener ikke sex. Jeg mener popping i en intens trening video og går på den. Hvis du sitter fast for alternativer, kan du gå over til YouTube og søke etter noe i tråd med â € œcoupleâ € ™ s trening.â € Â Paret som svetter sammen forblir sammen, ikke sant? Du vil begge føle seg rippet etter, og kan jobbe av det uansett adrenalin du har igjen med litt dusjeksempel.

[Les: 16 enkle, ikke seksuelle berører som vil forlate deg mer sammenhengende og elskede]

Som du allerede kan fortelle, er det mer til et forhold enn å gå ut hver uke og tilbringe en formue. Det er mange enkle, men likevel fantastiske ting du kan gjøre hjemme, for å føle deg nærmere hverandre. Om du ender opp med å bli merkelig og sprø klokken 4, eller sovner i hverandres armer klokken 8.00, er ingenting mer intimt og morsomt enn å tilbringe litt kvalitetstid hjemme hos din elsker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar