25 morsomme ting å gjøre hjemme når du er lei, knust og alene

Å gå ut koster penger. Mat, drikke, gass, det spiser en betydelig del av ukens budsjett. Men det er morsomme ting å gjøre hjemme for å spare penger.

Like gøy som det er å gå ut, vil det være dager der en tom lommebok tvinger oss til en selvpålagt husarrest. Men det trenger ikke å være kjedelig fordi vi opprettet en liste over disse morsomme tingene å gjøre hjemme når du ikke har en krone igjen å bruke.

Hvordan finne morsomme ting å gjøre hjemme

Selvfølgelig kan ideen om å være hjemme alene med den uunngåelige oppgaven med å bekjempe kjedsomhet være utfordrende. Men ditt hjem kan være en uutnyttet ressurs for aktiviteter hvis du bare ser deg rundt. Hvem vet, kan du oppdage en aktivitet som ikke bare er morsom, men også sparer penger.

# 1 Hent en bok og les. Det er en vits et sted som sier at du bare kommer til å lese en bok du elsker, eller hvis du er i fengsel. Siden du har sittende fast hjemme, er det neste beste i fengsel, hvorfor ikke hente en bok? [Les: 12 må lese bøker som skal leses i 20-årene dine]

# 2 Ryd opp huset. Er det en ting du forsømmer fordi du er for opptatt med arbeid eller andre aktiviteter? Å være fast hjemme, hvorfor ikke ta deg tid til å rydde opp litt. Det kan ikke være en av de mest morsomme tingene å gjøre hjemme, men hei, det vil få deg til å føle deg så mye bedre og oppnådd.

# 3 Gjør noen DIY reparasjoner. Med ekstra tid på hendene, kan du nå jobbe på de knirkende hengslene, rustne rørene, og noe treverk languishing for din oppmerksomhet.

# 4 Spill noen brettspill. Gå ikke glipp av de gode gamle dager da folk fortsatt spilte brettspill og virkelig interagert med andre mennesker?

# 5 Sjekk ut noen podcaster. Hvis du er en podcast jomfru, så kan du være med på en ny avhengighet. Podcaster er som radioprogrammer over internett og lagret i en bærbar medieenhet.

Og akkurat som radioprogrammer, er det mange sjangere der ute å velge mellom. Det er det typiske komedie-, snakkeshow, politiske og dramainnhold sammen med spesialitetspodcaster som inneholder ekte kriminalitet, horror og vitenskapelig tema. [Les: Hvordan motivere deg til å gjøre stort sett alt]

# 6 Utforsk huset. Så dumt som dette kan høres, kan utforsking av huset fortsatt være en av de uventet morsomme tingene å gjøre hjemme. Noen gjør dette for å gjøre en slags "vedlikeholdskontroll" for å lete etter ting som trenger reparasjon. Noen gjør innenlands arkeologi og sjekke ut noen av de gamle interessante tingene som kanskje har ligget rundt glemt.

# 7 Begynn å skrive en blogg. Alene med ingenting annet enn dine tanker? Hva en god tid å skrive det ned! Blogging er ikke bare terapeutisk, men det er også en god praksis for dine ordstrengende ferdigheter.

# 8 Øvelse. Hvis du er den energiske typen og ikke kan sitte hele dagen, gjør noen push-ups, sit-ups, eller bare ta deg ut for en jogge eller gå.

# 9 Bla gjennom noen gamle fotoalbum. Ta en tur ned minnekorre og sjekk ut de gamle gulingsalbumene fra familiefilene. [Les: Slik slipper du fortiden din og blir begeistret av din fremtid]

# 10 Spill med kjæledyrene dine eller ta dem ut på en tur. Din hund setter pris på en ledig spasertur rundt nabolaget, og kanskje katten din er oppe for noen laserpointerjakt. Eller bare pet dem.

# 11 Prøv å lage en ny tallerken. Raid kjøleskapet og skapene og prøv å komme opp med en tallerken med disse ingrediensene, akkurat som Jamie Oliver. [Les: 10 ideer til å lage mat med vennen din]

# 12 Organiser skapet ditt. Med ekstra tid på hendene, rengjør de gamle ubrukte klærne, så vel som de dårlig passer for donasjon. Eller bruk dem til et DIY-klærprosjekt.

# 13 Ta ut symaskinen og stil klærne dine. Endre gamle skjorter til noe du vil ha på hver dag eller trim de buksene inn i shorts.

# 14 Gå ut for en fotogang. Hvis du tilfeldigvis har et kamera hjemme, gå ut og prøv fotografering. Utforsk nabolaget og dokument livet som du ser det.

# 15 Besøk det lokale biblioteket. Ikke nok bøker hjemme? Så er biblioteket stedet å gå. Du får gratis air condition og Wi-Fi, og du kan til og med møte en ny venn. [Les: Hvordan få nye venner som voksen - 15 måter å gjøre det riktig på]

# 16 Gå urbane utforsking. Hvis nabolaget ditt har et lokalt historisk landemerke, en industriell ruin, eller noe ryktet, skummelt sted som et forlatt hus, kan du prøve din tarm ved å utforske disse områdene. Bare vær forsiktig så du ikke blir fanget.

# 17 Barnevakt nabolaget barn. Hvis du er typen som er bra rundt barn, prøv å gjøre dette. Du kan også få betalt for din hjelp.

# 18 Hjelp en nabo ut med ærend. Akkurat som den ideelle forstadens nabo, hjelper naboens nabo med sine gjerninger hvis du kjeder deg og gjør dine egne gjøremål. [Les: 10 enkle måter å være en mer sosialt bevisst person]

# 19 Lær å spille et instrument. Hvis du har et instrument som ligger rundt huset og en internettforbindelse, er det et vell av instruksjonsvideoer som hjelper deg med å lære noen form for instrument der ute.

# 20 Start en urte og grønnsakshage. Hvis du har en liten tomt i hagen din, kan du prøve å dyrke noen urter og grønnsaker for dine kulinariske behov. [Les: Den dovne twentysomething's guide til å spare penger]

# 21 Spill gamle videospill. Du kan ha en gammel konsoll fra barndomsdagen din og samle støv på loftet eller garasjen. Gjenta de gode gamle dagene ved å slå de klassiske spillene du pleide å elske.

# 22 Ta opp noen kunst og håndverk. Strikk, gjør origami, skriv kalligrafi, og en hel haug med håndverk, avhengig av dine preferanser.

# 23 Organiser dine planer. Sett deg ned, ta ut planleggeren din, og skriv ned alle aktivitetene du planlegger å gjøre i fremtiden. Dette er også en god tid å skrive sjekklister for "å gjøre" og "å kjøpe" for fremtidig referanse.

# 24 Binge på Netflix TV-programmer. Netflix og chill er standardaktiviteten hvis du sitter fast hjemme uansett. [Les: Netflix og chill: Hvordan gjør du den riktige veien]

# 25 Sleep. Når du ikke kan tenke på noe eller bare så lat, vil du bare ha tid til å passere, ta en lur.

[Les: OMG, jeg er så lei av livet - 20 måter å bringe gnisten tilbake]

Folk som går ut ofte, skjønner ikke hvordan hjemmebaserte aktiviteter kan være overraskende morsomt og praktisk samtidig. Bare prøv noen av disse morsomme tingene å gjøre hjemme, og du vil innse at kjedsomhet aldri er ekte, og ingenting annet enn en sinnstilstand.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar