Morsomme jenter Natt i: 8 fantastiske ideer for en natt sammen

Behandling av jentene dine er like viktig som å tilbringe tid med din kompis! Her er 8 awesome girlsâ € ™ natt i ideer for din neste sammenkomst.

Dine kjærester har alltid vært der for deg. De kjenner dine innsatte vitser, dine relasjonsvaner, dine tidligere hjertesmerter og din favorittcocktail! På LovePanky har vi en lidenskap for å opprettholde romantiske forhold, men hva med dine relasjoner med vennene dine? Vi sier at en god jenter i natt er like viktig som å lage en date natt med mannen din!

Å være en god venn betyr å balansere tiden mellom dine romantiske forhold og vennskap med jentene dine. Når det blir sagt, drar du ut med dans hver gang du vil henge med dine besties, kan du få litt drenering på lommeboken din og bena! Det er derfor vi ser på 8 fantastiske jenter natt i ideer for din neste sammenkomst.

Girlsâ € ™ natt i ideer

Mens den gamle standbyen * flaske vin og en kyllingbrik * sikkert ser ut til å gjøre kunsten, er det ikke noe galt med å spise opp vanlige jenter i natt. Her er noen forskjellige tilnærminger til jentas natt i, bachelorette fest, eller generelt ikke-gutter-tillatt sleepover!

# 1 Pinterest matlaging utfordring. Denne nydelig morsomme ta en jenter natt inne innebærer to ting de fleste jenter elsker: Pinterest, og matlaging. Scour Pinterest for noen banginoppskrifter og tilordne ett kurs til hver kjæreste: startbilde, siderett, entrée og dessert.

Pass på at du får din beste spilleliste som humming i bakgrunnen og en åpen flaske Pinot Grigio på hånden under tilberedningsprosessen. Vi lover det vil gjøre din natt så mye bedre. Når du har alle spist til tilfredsstillelse, har alle skrevet ned en anonym stemme og se hvem som erobret sin Pinterest-oppskrift best!

# 2 Film natt med jentene. Vi innrømmer: En filmkveld er definitivt litt verdslig når det gjelder å henge med damene, men det er en klassiker av en grunn! Du trenger bare å lære å krydre det opp. Først, ha en popcornbar hendig. [Les: 14 filmer du bør passe på for en god gråtsøkt]

Pop et par poser med popcorn og hell dem inn i en fancy bolle. Deretter har popcorn pålegg og spiseskjeer klar i ramekiner i nærheten. Toppings kan omfatte M & Ms, hvit sjokolade chips, karamelsaus, peanøtter, gummy bears, Reese's Pieces, Kit Kat barbiter og marshmallows. Deretter finner du en fantastisk, rosa cocktail du kan lage hjemme og servere! Noen gode ideer for rosa festdrink inkluderer:

en. Cotton candy champagne cocktail. Riv av en liten ball med rosa bomullsdukkert og legg det inn i champagnefløyten. Hell champagne over det for en god, piggy damer med nattdrink.

b. Den charleston rosa dame. 3 skudd av gin, 1 1/2 kopper tung krem, et sprut av applejack og en teskje grenadin. Rist, strekk og tjene!

c. Rosa limonade margarita. 4 kopper limonade, 2 kopper trippel sek, 1 kopp limejuice, 2 kopper tequila og salt og lime for garnityr. Rist, bland med is, og server.

Filmnatt har blitt mye bedre. * Hvis det er enda mulig. *

# 3 Klassisk spill natt - med en vri. Hva kan være bedre enn en fullstendig spilledag med damene? Bust ut vinen og kom deg til forretninger med favorittspillene dine. Spice opp en vanlig spilletatt ved å inkludere sassy spill som Cards Against Humanity, Quelf, Poker, Iâ € ™ ve Neverâ € |, eller Apples to Apples. Eller du kan holde fast i gamle, men morsomme damer, nattverdier som Balderdash, Yahtzee eller Poker!

# 4 Ladiesâ € ™ nattklesbytte. Er garderoben din bedøvet? Rengjør skapet ditt og dump dine uønskede klær, sko og tilbehør til en vaskeromskurv * eller la oss være ekte, søppelpose * og få vennene dine til å gjøre det samme. Deretter samles i løpet av jentas kveld og har en stor klærbytt!

# 5 Makeovers: strobing og opping ditt puslespill. YouTube skjønnhetsguru eksisterer av en grunn, og den grunnen kalles girlsâ € ™ natt. Scour skjønnhetsvideoer av favorittguruene dine, velg det vanskeligste utseendet å gjenskape, og få alle vennene dine til å praktisere utseendet på hverandre. Øv, øve, øve til de er på flekken!

# 6 Pinterest mislykkes. Har du noen gang sett de populære "Interess fail" -postene på blogger og sosiale medier? I utgangspunktet tar du tilsynelatende genialt liv og skjønnhetshacker, for eksempel enkle flettede frisyrer, virvelsømmer, muffinblikkegg eller strømpe, og dokumentere suksessen din eller mangel på det. Hvis alt går bra, vil du oppdage noen fabelaktige nye livskapere å dele, og hvis alt går, hvordan vi tror det vil du vel være i det minste for en morsom kveld!

# 7 Kast et fornøyelsesparti. Ok, før ting blir litt for â € œGirls Gone Wildâ € Â for din smak, la oss forklare. Nei, vi foreslår ikke at du bytter lag om natten og ta en tur med vennene dine. I stedet, hvorfor ikke ha en ekspert vert en nytelse fest?

I utgangspunktet kommer en morsom og sosial salgsrepresentant inn og presenterer en stor samling av sexleksaker, spill og små ekstrautstyr * som for eksempel lys * til salgs! Denne frie natten med jentene gjør det til en jevn natt med din mann! [Les: Hvordan planlegge det perfekte sexleketyget med vennene dine]

# 8 Jenter natt i ideer: Oscar natt! Med Oscarene truende i horisonten, hvorfor ikke kaste et Oscar-tema parti? Gear opp for å se en håndfull Oscar-nominert flicks * eller se Oscarene selv * med galsene - og ikke glem atmosfæren! Dekorer stuen din med noe svart, hvitt og gulldekor som Great Gatsby ville være sjalu av, og få vennene dine til å bli kledd til ninene i deres beste Oscar-verdige kjoler.

Hvis du ser på Oscar-live, sørg for at alle jentene dine fyller ut en Oscar-stemmeseddel og holder poeng gjennom hele natten. Ha en gull-spray-malt, naken Ken dukke klar til å presentere til vinneren med de mest riktige gjetningene!

Jenter natt i trenger ikke å være like gammel hatt. Enten du feirer eller rett og slett henger ut, gjør din neste damekveld minneverdig med disse fantastiske jentekveldene i ideer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar