Morsomme påske gaver og spilletid uten sjokolade

Tenk utenfor boksen denne påsken - det er mange morsomme gaver og spill å spille som ikke stoler på sjokolade

Lisa Bradburn, mor til tre, videregående skole lærer og grunnlegger av What2buy4kids.co.uk gir oss litt inspirasjon når det gjelder en mer kreativ påske i år.

Med påske rundt hjørnet kan du være tilbøyelig til å laste opp handlekurven din med påskeegg, kassen og tenk 'jobben gjort!'. Etter å ha vært en fungerende mor i det meste av livet, kan jeg empati med de som tror at gavekjøp, dekorere og bake opp en storm, kan reserveres til jul med påskeglidning uten så mye fanfare. Men å lage påske litt mer spesiell trenger ikke å være stressfremkallende, heller en mulighet for litt fokusert tid med barna dine.

Påske gaver

Jeg foreslår ikke en helt sjokoladefri påske, men hvorfor ikke vurdere forskjellige måter å gjøre ditt barns påske spennende, bortsett fra sukkerrushen fra et sjokoladeegg? Den riktige gaven kan inspirere til timevis med kreativ familiemoro, som rollespill, baking og håndverk, og vil vare mye lenger enn de slemme mumiene.

Dekorere huset til påsken

Feire ankomst av våren med noen lyse og fargerike dekorasjoner. Ta tak i farget kort, saks, lim og maling, og du kan lage påskeegg, søte og enkle hilsenskort, "Happy Easter" skilt og mye mer. Ikke glem hvilke muligheter Playdough bringer med - hvorfor ikke skape en påskedyr scene med litt hjelp fra noen googly øyne, fjær og renserier (alt kan hentes for pennies på Amazon).

Ha det gøy og lær!

Påske er den perfekte muligheten til å få barna dine interessert i planter og dyr - med vårblomster, lam, kyllinger og bunnies tar alle senter på denne tiden av året. En ide som gir god kjørelengde er å besøke en lokal gård. Legg merke til hva som involverer barna dine mest når det er, og husk dette senere på dagen eller uken. Puslespill og spill er en fin måte å hjelpe barn til å huske hva du så på gården, og hjelpe dem med å utvikle minne- og språkkunnskaper. Å reflektere og gjenopprette på dagens aktiviteter etablerer også dypere forståelse og øker barnas læring, samt å være morsom. På samme måte kan du gå en tur på landsbygda og se hvor mange blomster dine barn kan få øye på, og be dem om å huske og beskrive dem senere - du vil ha et ekstra par hender i hagen på kort tid.

Tid til å bake

Å lage påske kjeks og cupcakes er en fantastisk familieaktivitet - det er mye å dele, en metode for å følge og fine motoriske ferdigheter er godt utviklet med alt måling, omrøring og dekorering. Bare vær sikker på at du lager opp på mange Mini Eggs - de har en tendens til å gå rundt når små fingre og munner er rundt.

Her er noen alternative gaveideer for påske, alle tilgjengelige fra what2buy4kids.co.uk

Rachel Ellen påskefargebok, £ 1,99

Denne Rachel Ellen påsken farger boken er full av våren karakterer og baksiden av hver side er blitt tomt, slik at barn kan frigjøre sin kreativitet og ha det gøy å legge til egne tegninger.

Lag dine egne sjokoladepåske, £ 12,50

Påsken ville ikke være den samme uten noen sjokolade - så hvorfor ikke bruke dette settet og lær barna dine om baking og holde dem opptatt en stund? Ved tilsyn med voksne må barna bare smelte sjokoladeknappene og deretter bruke moldene til å lage eggene. Når eggene er klare, vil barna ha det gøy å bli kreativ med posen med søtsaker for å dekorere eggene sine.

Orchard Toys Farmyard To-Piece Puslespill, £ 6.50

Den perfekte oppfølgingsaktiviteten etter en dag på gården. Små barn vil elske å identifisere gårdsdyrene, lære navnene deres og lydene de lager. De enkle designene er perfekte for barn i alderen 18 måneder og over.

White Cow Happy Hopperz Medium, £ 21,99

Barna vil gjerne sitte og tippe i flere timer, og Happy Hopperz kan brukes innendørs eller ut - gir underholdning uansett vær. Disse oppblåsbare gir en sunn dose mosjon også, og barna vil sikkert brenne av overflødig energi med en morsom hoppende økt.

Lam Cuddle Buddy Night Light, £ 22.99

Dette søte lille lammet er bedtime-vennen som beroliger og beroliger barn når det er på tide å sove - perfekt etter en hektisk dag baking, lage og besøke gårder. Med blå, grønne og gule lys gir lammet en trøstende glød, mens en galakse av stjerner projiseres på taket. Det smarte lille lammet har også en automatisk bryter av etter 45 minutter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar