Super Fun Bachelor Party Ideas som ikke involverer strippers

Innholdsfortegnelse:

Super Fun Bachelor Party Ideas som ikke involverer strippers
Super Fun Bachelor Party Ideas som ikke involverer strippers
Anonim

Har du laget en pakt ikke å ha strippere på bachelorpartiet ditt? Bra for deg. Her er noen bachelor party ideer som ikke involverer nakne damer.

Det er vanskelig å planlegge det perfekte bachelorpartiet. Dette gjelder spesielt når du strekker seg mellom en over-the-top stripper rave og en kjedelig runde golf mellom deg og dine venner. Bachelorpartier har forvandlet seg til et ritual. Strippers, nattklubber og over-the-top drikking tenkes som normen når det gjelder bachelor party ideer. I virkeligheten bør bachelorpartiet bestå av deg og dine venner som gjør noe du elsker.

Mens bruden har trolig planlagt hele bryllupet ut på hennes Pinterest-bord, for brudgommen, vil den eneste planleggingen han må gjøre for dette arrangementet trolig være hans bachelorfest. Å finne de riktige bachelor partiet ideer kan være en vanskelig oppgave, spesielt uten fallback av strippere.

Bare fordi bachelorpartiet ditt vil være brystfritt, betyr det ikke at det kommer til å bli halt. Faktisk varierer den nye trenden med bachelorpartier hvor som helst fra å trekke over-topp-stunter til å sitte på et LAN-parti. Verden er din siste-dag-som-en-enkelt-person østers - så gjør det telle! [Les: 20 spørsmål å spørre hverandre før du blir gift]

Hvorfor du noen gang vil ha en stripper-fri bachelor party

For noen menn representerer bachelorpartiet det siste hurraet. For andre er det bare en grunn til å komme sammen med venner før du er for opptatt av å ha rasende sex til å henge ut lenger. Stripper-fri bachelor party ideer kan virke som det nøyaktige motsatte av hva en bachelor party representerer. Men det er mange grunner til at et par kan bestemme seg for å kvitte seg med en naken kveld. [Bustle.com: Hvordan par handler med strippere på bachelorpartier kan forutsi ekteskaps suksess]

Her er bare noen grunner til at brudgommen kan velge bort.

# 1 Han sier nei strippere. Jenter er ikke fremmede for å stripe klubber, kom på bachelorette fest. Hvis brudgommen er sjalu, eller bare ikke vil ha sin kone til å miste seg mot en annen manns hardt under hennes "i går kveld som en enslig kvinne", kan de ha blitt enige om å avstå fra strippere.

# 2 Hun sier nei strippere. Hvis hans forlovede er den sjalu typen, kan hun sette støvlene på en annen jentes støvler i hennes brudgoms ansikt dagen før de bytter løfter om troskap og forevers. Dette kan virke som en downer til deg gutter, men husk dette: på slutten av dagen må han gå hjem med henne … ikke med dere. Lykkelig kone, lykkelig liv! [Les: 15 kvaliteter av gode venner som satte dem fra hverandre]

# 3 Underage groomsmen. Ah, gleden av å være 18 eller yngre. Hvis et medlem av gruppen din er mindreårig, kan dette føre til at det blir unødvendig å snike seg inn i en stripklubb. Selv om han kan komme inn, hvis han er under 21, vil han fortsatt ikke få hamre med resten av deg.

# 4 Det er forutsigbart. Hvis brudgommen er en indre daredevil som tilbringer tid på flotte opplevelser eller som foretrekker part-chats på Xbox Live, hvorfor ville de kaste bort tid på noe som forutsigbar som en stripklubb? Tro eller ikke, noen menn finner denne bryllupsritualen vanskelig, og kanskje mindre fristende enn å overnatte på et hockeyspill. [BroBible.com: 10 regler for det perfekte bachelorpartiet]

Bachelor party ideer til beste. Natt. Noen gang.

Uten videre ado, her er noen av de beste bachelor party ideene som ikke involverer deg tipping en G-streng med en dollar regning. [Les: 10 Super morsomme drikk kortspill for å få festen startet]

# 1 En biltur. Ikke alle bachelor party ideer som involverer en biltur må ankomme i Las Vegas. En feriehelg er en perfekt måte å feire den siste av brudgommens ensomhet. Her er noen fantastiske utflukter fra bachelorhelgen din:

- Utforsk undervannsgrotter, svøm i krystallblått vann, zip-line, eller utforske gamle ruiner. Mexico har alt og er et rimelig reisemål.

- Du trenger ikke å snakke fransk for å besøke. Montreal er kjent for sin fantastiske mat, gotisk arkitektur, biosfæren, museene og massevis av ost.

- Motorsykkel helg. Fredag den 13th kommer opp i ditt område? Få guttene ut på syklene og hodet ut for en dag eller en helg med biker antics.

- Bestill en helg på en Dude Ranch. Ta tak i cowboyhatter og spenne opp for en opplevelse i naturen, vill, vest! En "gjest" eller dude ranch, er en storfe ranch som er omgjort til en turist "resort". Her kan du ri hest, jakte og se naturen på sitt beste. Åh, og nevnte vi drikke?

- New Orleans. New Orleans er en klassisk weekend getaway. Gå ut til Bourbon Street hvor du kan feste og drikke ute på gata eller utforske det franske kvarteret når du kan sjekke ut arkitektur, jazzmusikk og alkohol.

- Canadas største by, Toronto, er full av bachelor party ideer. Gå ut til puber og bryggerier, sjekk ut gatupartnere i destilleriet, besøk CN Tower, Hockey Hall of Fame eller Casaloma.

# 2 fyrens natt i. Bare fordi natten er lav nøkkel betyr ikke at det må være kjedelig.Ha en kickass fyrs kveld med å gjøre et Local Area Network-fest og hekte datamaskinene dine sammen, eller bruk Xbox / PlayStation for en episk spillnatt.

Hvis du ikke er i spill, prøv en filmkveld. Velg dude sagaer som Rocky, Star Wars, eller National Lampoon-filmene for å gjøre natten din til å virke ekstra stor. Guys natt i must-haves inkluderer chips, pizza, øl og vinger. [Les: 13 opprørende, morsomme og spunky party temaer for voksne]

# 3 Billetter, billetter, billetter. Virkelig, bachelor party ideer trenger ikke å være komplisert. Å kjøpe billetter til en kommende begivenhet er en fin måte å tilbringe din natt som bachelor og kan huse en stor eller liten gruppe av dine venner. Her er bare noen ideer om billetter du kan kjøpe:

- Magic show / Cirque De Sole

- Fornøyelsespark

- Konsert

- Middelalderen

- Mord Mystery

- Flyver et mini-fly

- Riding hagle i en racerbil

- Gå til et skytespill

- Escape Room

# 4 Sport på tre måter. A: Hvis brudgommen liker sport, hvorfor ikke ha en visningsbegivenhet å bli husket? Få din favoritt junk food, masse alkohol, masse snacks, og samle rundt den største TVen du kan finne og få spillet på. [TheTalko.com: 20 måter bachelorette partier er verre enn bachelor partier]

B: Hvis du ikke ser en stor nok wow-faktor for en ungdomsfest, kan du ikke få bokseter til brudgoms favorittsporterteam? Pass på å fylle deg med tailgating og ta en drink på forhånd for å sikre at du har en vilt og konkurransedyktig kveld.

C: Hvis du ikke ser på brudgommen, kan du ikke få en gruppe venner sammen og spille dem selv? Sett sammen en baseball / hockey / fotball / fotball lag og gjør deg klar til å sparke litt rumpa.

# 5 Camping tur. En fyrs campinghelg er den ultimate macho-opplevelsen. Camp telt-stil under stjernene og engasjere seg i alle aktivitetene som følger med den. Dette inkluderer svømming, jakt, kajakkpadling, fiske, vannsport, rafting, bygningsbranner og drikke mye øl. [Les: 13 spørsmål å spørre deg selv før du blir gift]

Gjør denne aktiviteten til en vinterutgave ved å leie en hytte og slå bakkene for snowboard og ski.

# 6 Paintball. Så lenge helse og kropp tillater, er paintballing alltid en god ide. Denne aktiviteten bringer ut konkurransesiden din og får adrenalinpumpen din! Bare vær sikker på om det er dagen før bryllupet, ikke slå brudgommen i ansiktet.

# 7 Gjør noe farlig. Preform dødelagende stunts foran dine nærmeste venner. Hvis du noen gang har ønsket å hoppe ut av et fly, hoppe, leie en ATV, dykke eller gjøre noe annet som kan risikere livet ditt i prosessen - natten før bryllupet ditt er definitivt på tide å få det gjort. Hei, i det minste vil noen være vitne til din galskap og kunne forklare din kone hva som skjedde da hun besøkte deg på sykehuset!

[Les: Ekteskapsråd - 11 tips for lykkelig til enhver tid]

Bare fordi dine bachelorparty ideer ikke involverer nakne damer betyr ikke at din pre-marriage feiring ikke kommer til å sparke ass. Sett standarden og gi vennene dine en natt de vil aldri glemme på din siste natt som en eneste fyr.

Populært emne