Brenn din mudder

Innhold

Ikke vær fyren på startlinjen til et Tøft Mudder som har gjort all trening, forsket på alle hindringene og fått det beste utstyret, men når du spør ham om ernæring, sier han stille og tuller noe om energi geler. Det er fyren du vil se litt senere suger av The Liberator.

Som alle aspekter av trening, må du tenke på det i god tid før løpet. En del av å være klar til å kjøre er carb-loading, en strategi designet for å øke mengden drivstoff i musklene dine for utholdenhetsturneringer.

For å sikre at du teller dine kalorier effektivt, last ned Lifelog-appen - den ultimate digitale dagboken - bruk SmartBand fra Sony til å spore data så mye som du vil, og du kan deretter parre med din Xperia ™ Z3 + fra Sony til se gjennom og analyser det på din fritid. Du kan følge treningen og underholdningen, spore hjertefrekvensen din, sette mål og se tilbake på de øyeblikkene som betyr noe - og det vil også overvåke ditt kaloriforbruk. Perfekt for å få carb-loading riktig.

Mens carb-belastning starter rundt en uke før løpet, må du sørge for at kroppen din er klar for de ekstra kaloriene. 'Carb-lasting fungerer best når du allerede har spist et karbohydratrikt kosthold under treningsregimet,' sier Glenn Higgins, personlig trener og ernæringsfysiolog (glennhigginsfitness.com). 'Det er også viktig å sørge for at du blir hydrert gjennom prosessen . Prøv en liter vann for hver 25 kg kroppsmasse. '

Nå er dette ikke bare et tilfelle med å fange baguetter og skrape pasta til du ikke kan puste. "Du vil fokusere på kvalitetskarbohydrater fra frukt, grønnsaker og fullkornsfôr til hovedparten av karbohydrater," sier Higgins.

«Ikke bli så besatt med karb-lasting at du glemmer de andre makroene dine,» sier Higgins. 'Om lag 10 til 15% av dine ikke-karbo kalorier bør være fra magre proteinkilder slik kjøtt, fjærfe eller fisk. De resterende 15 til 20 prosent av kaloriene dine skal komme fra sunne fettstoffer, som avokado eller mandler. '

Syv dager før løpet

"I uken av carb-loading-fasen, spis små måltider som er karbonhydriske gjennom hele dagen, sier Higgins. "Hvis du prøver å gjøre det i ett treff, vil du bare ende opp med å føle oppblåst og vil ikke få de fulle fordelene."

Når du er syv dager ute fra Tough Mudder, blir carb-belastningen virkelig rammet opp. «Karbohydrater bør utgjøre ca 60 til 70% av ditt daglige kaloriinntak, sier Higgins. "Skyt spesielt for 3 til 5 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt hver dag, begynner på 3gram før du arbeider deg opp til 5.

Tre dager før løpet

Med loppet avsluttende i dette er når carb inntaket vil være på sitt høyeste. "På dette tidspunktet skal 70-90% av kaloriene dine komme fra karbohydrater," sier Higgins.

Hvis du sitter fast for ideer til snacks for å holde karbobonnene oppe her, er noen forslag fra Higgins

1 stor håndfull rosiner, tørkede aprikoser eller annen tørket frukt

3 skiver fullkornsbrød spredt tynt med honning

4 tykke skiver fullkornsrøtter

5 ris kaker spredt med syltetøy

Dagen før

Den gode nyheten er at hvis du har startet carb-belastningen tidlig, trenger du ikke å fylle ansiktet ditt med carbonara klokken 11.00. "Hopp over de høye fibervarene som rå grønnsaker, bønner og kli," sier Higgins. 'De kan godt la deg føle seg oppblåst og gassy på startlinjen.'

Når det kommer til den aller viktigste middagen, skal den være relativt liten, men karbonfattig, enten pasta eller frukt, sier Higgins. "Spis på tidlig side, så du har mye tid til å fordøye og unngå fettstoffer som tar lang tid å fordøye."

Hvis du forbereder deg riktig, vil musklene dine komme til å kjøre sammen på dagen. Alt du trenger å bekymre deg for, er at du ikke mister hodet når du nærmer deg Sonys Arctic Enema 2.0, en av de tøffeste hindringene på banen.

Finn ut mer om Xperia Z3 + fra Sony og dens fordeler for Tough Mudder forberedelsen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar