Fra hvor de kjører: Sykling Inspirasjon på Instagram

Innholdsfortegnelse:

Fra hvor de kjører: Sykling Inspirasjon på Instagram - øVELSER 2023
Fra hvor de kjører: Sykling Inspirasjon på Instagram - øVELSER 2023
Anonim

Hovedbilde av Adam Leddin, Cycle EXIF

Sykler og Instagram går sammen som gummi og veien. Men hvis du foretrekker dine turer uten blomst blomster med kunstneriske poser i frontmonterte kurver, prøv disse visuelt fristende og generelt fascinerende kontoer. Og hvis disse bildene inspirerer deg til å sykle, så se milepælene fremover og finn ut hvordan du kjøper en sykkel.

Jered Gruber

Tidlig morgen på Col de Braus.

Et bilde lagt ut av Jered Gruber (@jeredgruber) på

Sammen med å skape de største løpene som Tour De France, viser Jered Gruber også majestet som sykler med fantastiske bilder av enslige ryttere som kjemper mot berømte fjellklatrer.

Radavisten

Sikkert, utsikten fra vår lunsj spot var rad … Men lunsj spot selv var ganske jammin også!

Et bilde lagt ut av The Radavist (@theradavist) på

Denne oppsiktsvekkende gruppekontoen inneholder overveiende eventyrlystne terrengsykler fra hele verden, fristende tilhengere til å nå passet og sette seg av for å gjenskape det som er tatt på kameraet.

Team Sky

Wheelie tid! @chrisfroome% uD83D% uDCF8 @modcyclingphoto

Et bilde lagt ut av teamsky (@teamsky) på

For et unikt innblikk i det profesjonelle sykkelpelotonet, er Team Sky et must følge. Bildene spenner fra en nervøs Geraint Thomas oppvarming til et fantastisk morgenskudd av laget på en treningsrute i Pyreneene.

Fjær sykler

Et bilde lagt ut av Feather Cycles (@feathercycles) på

Viser den beste håndlaget stålrammeproduksjon, gir Yorkshire-sjefen Ricky Feather sine følgere et innblikk i fjærsykler, som produserer over 50 egendefinerte sykler per år.

Angelo Calilap

% U2195% uFE0F

Et bilde lagt ut av Angelo Calilap (@angelocalilap) på

En fantastisk fotograf, Angelo Calilap har et godt øye for et bilde. Sammen med å ta fantastiske skudd i hans hjemsted New York City, reiser Calilap også verden rundt og deler sine erfaringer med over 9000 tilhengere på sin spesialiserte S-Works-asfalt.

Bradley Wiggins

Plukket opp i dag også, mitt neste prosjekt!

Et bilde lagt ut av Sir Wiggo (@bradwiggins) på

Sartorial sensasjon og olympisk åpenbaring, den fire ganger gullmedalje er også eier og grunnlegger av sitt eget profesjonelle sykkelhold. Et husnavn, Sir Wiggo er fôr, viser både sitt fascinerende faglige og personlige liv. Brad slo nylig på treningsstudioet og stablet på 11kg muskel som forberedelse til Rio.

Syklus EXIF

The Baltimore Butterfly … Eller er det Basilisk? Utrolig maling av Bryan Myers of Fresh Frame kompletterer bare den upåklagelige konstruksjonen av denne @bishopbikes-sykkelen, bygget for Nicole of @velovilleusa. Webbed 3Rensho Modeulo lugs og en full crimped @columbus_official Gilco tube sett legger til sin sinusform. Les hele historien om Cycle EXIF i dag. % uD83D% uDCF7 @highfructosecornsyrup

Et bilde lagt ut av Cycle EXIF (@cycleexif) på

Et nettgalleri av verdens vakreste egendefinerte, klassiske og håndlagde sykler. Med noen design som koster over £ 10,000, viser Cycle EXIF sykler som svarer på det evige spørsmålet: Hva er det første du vil kjøpe hvis du vant lotteriet?

Populært emne