Fra Barer til Barbells

Innhold

Komme i form. For meg er det en av de tingene som ikke er like grei som bare popper til treningsstudioet og løfter noen få vekter. Hvis jeg er ærlig, er jeg lat ... veldig lat. Jeg har hatt et gym medlemskap for rundt et år. Hvor mange ganger har jeg gått? To ganger.

Første gang det var fordi jeg følte at jeg måtte fordi jeg hadde betalt for det. Den andre gangen var fordi den første gangen jeg gikk der, var en veldig attraktiv jente i trenerklassen min. Viser seg at hun ikke gikk til samme klasse neste uke. Se ... Jeg er lat.

Men jeg gikk gjennom litt av en endring i livet mitt i februar. Jeg brøt sammen med kjæresten min, flyttet jobber og solgte bilen min. Du kan tenke at den siste delen av det er trivielt, men bilen min betydde mye for meg - jeg er et stort bensinhode og går for stasjoner bare for å sette windows ned, spille litt musikk og finne noen flotte veier. Jeg prøvde å være fornuftig, og å ha en bil som kom rundt 11 kilometer til gallon i London var ikke fornuftig - det drømte mer enn meg! Hver bil jeg har eid, synes å ha en personlighet, så å bli kvitt en bil er noen ganger så ille som, om ikke verre enn, en break-up ...

Når jeg snakket om det, så mye som jeg ikke ville ha det til å påvirke meg, begynte jeg å gå ut mye og drikker mye etter min oppbrytning. Jeg spiste ute rundt fem ganger i uka og drikker med venner de fleste netter.

Effekten av alt som virkelig slått hjemme da jeg ble bedt om å presentere en serie videoer til et fantastisk nettsted kalt Thryve.world. Jeg måtte sykle et par runder i velodromet i London, deretter litt terrengsykling og BMX. La oss bare si at prøvelse nesten drepte meg. Jeg følte meg så uegnet.

Christian ble enige om å bli fotografert med skjorten sin fra før han begynte å jobbe med å få montør, fordi han er en bedre mann enn treneren

Mens jeg vil elske en seks-pakke og et fint par våpen, er det jeg virkelig ønsker å føle at jeg kan løpe opp trappen uten å ha pusten på toppen. Jeg elsker også å stå på ski, og det krever at du er i ganske god form - som jeg ikke er for øyeblikket.

Jeg leser Trener mye og da de fant ut om min vanskelighet, sa de at de kunne hjelpe meg, så jeg hoppet på muligheten.

Trener ga meg et par seks ukes alternativer til å begynne med. En ville være å delta i en serie HIIT-klasser, den andre jobbet med en personlig trener, kalt Ruben Tabares.

HIIT-klassene var relativt nye og jeg leste en god del om det. Du jobber med en PT i en gruppe og beveger deg rundt maskinen som i en kretsklasse, men hver maskin svarer på hvor mye innsats du legger inn. Jeg elsket ideen om at jeg kunne få det til å passe meg veldig fort med dette, men jeg følte at noe var savnet. Nemlig, den personlige berøringen du får jobbe direkte med en PT, heller enn med en gruppe mennesker. Jeg kunne også se at det kunne være ganske enkelt for meg å ikke bry meg å gå til en klasse, da jeg ikke ville føle at jeg ville la noen nede, mens hvis jeg hadde ordnet en tid med en person, kunne jeg ikke avbryte!

Jeg vil fortsatt elske å prøve klassene på et tidspunkt da jeg tror jeg virkelig vil glede meg over det, og jeg elsker hvordan det blir hele gruppen involverte - men for å ødelegge disse seks ukene, er Ruben fyren.

Ruben har jobbet med noen fantastiske folk - sanger Tinie Tempah, rugbystjerne Danny Cipriani og bokser David Haye. Den viktigste grunnen til å plukke Ruben var imidlertid fordi jeg trenger noen til å gi meg motivasjon og retning for å få mest mulig ut av dette. Han er også veldig god på ernæring som jeg trenger hjelp med mest! Å spise og drikke dårlige ting hele uken er aldri hva jeg tar sikte på å gjøre, men på en eller annen måte skjer det hele tiden. Jeg trenger Ruben for å få meg av mine dårlige vaner så mye som å få meg på dumbbells!

Når jeg skriver dette, skal jeg gå for introduksjonsøkten med Ruben. Hvis jeg er ærlig, har jeg ingen anelse om hva jeg kan forvente, men hvis han får meg til å gjøre noe mer enn å kjøre på stedet i 30 sekunder, må han kanskje ringe 999.

Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke var nervøs, men jeg trenger og vil gjøre dette veldig dårlig, så jeg er også spent.

Hvis du, som meg, vil komme i form, men bare ikke er sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, la oss gjøre dette sammen. Jeg skal blogge hele greia her på Trener og vil at du skal bli involvert med meg.

Hvilken trening gjør du? Hvilke mat spiser du? La oss gjøre dette til en innsats! Det er bare seks uker ... hva er det verste som kan skje ?!

Så her går vi - fra bar til ... bar (med vekter på slutten!). Nå går jeg ut på treningsstudioet - hvis du ikke hører fra meg neste uke, send hjelp!

ANBEFALT: Les mer fra Christian

Christian Williams presenterer helgen frokost showet på Virgin Radio, 6-10am.

Følg Christians treningsreise på coachmag.co.uk/christian, på showet hans på digitalradio, på VirginRadio.co.uk eller via Virgin Radio-appen, og på Christians Twitter og Instagram med hashtag #coacheffect.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar