â € œJeg stal min venns en nattstativ! â €

Innholdsfortegnelse:

â € œJeg stal min venns en nattstativ! â €
â € œJeg stal min venns en nattstativ! â €
Anonim

Hvor mange av oss har hatt muligheten til å bli intim med en jente ut av det blå? Har du noen gang laget en venns kjæreste? Ray Kenzo trodde ikke han ville bli frisk med sin venns en nattstand, til et sjanse øyeblikk som brakte sin villeste fantasi til liv!

One night stands er hver manns drøm, er de ikke? Jeg har aldri kommet over en fyr som har trodd at en natt står suge. Jeg tror ikke jeg vil. Det har vært mange år siden dagen jeg først hadde en flyktig tanke om å møte en nydelig kvinne som ender i ryggen, og så kysser vi hverandre farvel med frenet lidenskap, og så tilbringer jeg mange dager av resten av min Livet tenker på henne og lurer på hva navnet hennes kunne ha vært.

Den fantasien lever fortsatt i hodet mitt. Jeg ville bare oppleve en nooner-om natten før jeg ble for gammel, og måtte betale for slike trysts. Noen timer senere rullet planene, og min høye ball ble plassert.

Vår unge månelys lørdag kveld begynte som nightcrawlers startet pouring for gratis drinker og mat. Tre av mine beste knopper og jeg hadde bestemt meg for å kaste festen, og heldigvis, denne planen, i motsetning til alle andre, ble ikke skrubbet. Hensikten var enkel. Målene var ønskelige. Og det var to av dem.

Feire den lange helgen med enestående intentioner om å bli lagt. To, velkommen våre gamle venner, som kom for å besøke oss fra et rike langt, langt unna, der alt vi hadde planlagt for natten var normen.

Den gode delen var at disse vennene ikke hadde noen anelse om våre planer for natten, og ble overveldet av mottaket i dyregården. "Vi har sprit og du har din egen, natten er ung og det er oss alle!" Vi hører Billy, den berusede frisky-verten, blaring gjennom en smertefullt høyt mikrofon. Den triste delen om historien hans var at han ble bortkastet 20 minutter i festen, på en tequila-utfordring. Og det er hvor hans ynkelige del i historien ender.

Vi valgte hans barneseng som han hadde et stort tak på taket (jeg liker friluftsliv, minner meg om min drømme penthouse), størrelsen på en tennisbane, og han bodde alene. Det var høyere enn de fleste husene i nærheten. En perfekt setting for folk som ønsker å gå på mooning eller skje under månen, eller for en god trøbbel i måneskinnet med stjernene for peepers, og ingen sikkerhetsskader. Festen var ugudelig, salig gluttoni var rundt oss, og nye introduksjoner ble gjort i hast før det var for sent, da de fleste menn og kvinner ikke ville sove alene den kvelden. Og de visste at natten ventet på den siste ubudne gjesten, daggry.

Musikken var akkurat, noe som delvis skyldtes det faktum at jeg valgte melodiene. Jeg ønsket å jobbe kvinnene med musikk. Noen måtte legge merke til at jeg likte gode melodier, og slo på meg. Jeg håpte. Og så, Plan B, hadde jeg min frukt rum slag for damene. Og heldigvis, den kvelden smakt det varmt! Og de fleste av kvinnene var der, og tok inn mer min slag. Og jeg bytte ut noen stirrer. Hyggelig!

Ingen av kvinnene visste skjønt at frukten min hadde ingen frukt! Alt det hadde var cola, sukkerholdige fruktkonsentrater, og det som var igjen på baksiden, i kjøleskapet. Et par appelsiner, bananer, et eple og en håndfull druer. Jeg brukte alle fruktene til å pynte bollen. Noen damer spilte seg trygt med cola, og noen kom sammen med andre jenter og satte spor i brann. Jeg har aldri forstått hvorfor jenter blir beroligende med hverandre når de blir full, men du vet hva jeg egentlig ikke bryr meg fordi det er bare for varmt!

Med all forstyrrelse i våre sinn stod vennene mine og jeg fast med skjemaet i tankene. Det var en natt i luften, vi kunne føle det. Vi skannet korthorisonten til festdyr. Det var så mange og alle slags hele veien fra hyenaer, gribber, tigre, løver, hester, okser og geiter. Og så, la oss ikke glemme min kompis, Jim. En av de fire musketerne som ønsket å være en "night-rider" den kvelden.

Det var en kald kveld, men ingen syntes å bry seg. Rommene var overopphetet, ikke ved varmeren i lyet, men ved grinds som brakte ut gnistene av lidenskap. Stedet var oppvarming, og alt jeg kunne tenke på var bumping og sliping. Overalt så jeg, det var mer kjøtt enn stoff. De hadde ikke et snev av forsiktighet, da det ikke var noen hyklerisk censorbrett eller stikkende spioncams. Det var rent moro. Ingen PG nødvendig. Lyset var mildt fuzzy og rommene var røykfylt, som jeg må si, skapt bare det rette humøret.

Jeg så rundt, uten å ta meg tid til å gjøre kontaktene mine. Jeg hadde jobb. Jeg måtte fremdeles ha mye tid til skiftet mitt til slutt. Jeg var partiets liv (jeg føler meg som Gud?). Jeg var bartender og DJ, spinner blandingene mens du rist på cocktailer eller mocks for damene (jeg følte meg som Gud!). Heldigvis betydde det at jeg ble unnskyldt fra rengjøring morgenen etterpå. Men med så begrenset tid, og tilkoblinger skjer rundt meg, kan jeg få søt, søt dessert? Tiden løp ut foran øynene mine, men i merket på håndleddene, var jeg bak disken i knapt en halv time.

Min kompis Jim skulle gjøre denne smaken av cocktail og CD-jonglering, men han var tydeligvis i stand til å fange opp noen tidligere.Han hadde sådd i en uke, og han ønsket å høste høsten i kveld.

I historien kommer Judy. Judy. Jenta. Hun hadde en live-in kjæreste, en besittende skurk, slik at det sikret at vi kom inn i alvorlig skit hvis min kompis Jim blir fanget med undertøyet hans annet sted enn å hylle hans jocks. Samtidig måtte vi opprettholde vårt omdømme, eller det ville ikke være flere â € œopen sesongâ € etter den dagen. Men fristelsen er nøkkelen til en lustig kontakt.

Vi donned våre Reckless Musketeers alter-egos, og bestemte seg for å gå for det. I hvert fall gjorde Jim det. Han hadde lagt merke til henne på en annen fest tidligere. Det gjorde jeg også. Selv jeg kunne ikke glemme de søte, men flørtende øynene, de saftige leppene med et styggt smil og hennes himmelske kropp. Så hvorfor er Jim den som slår på henne og ikke meg? Jeg var papir. Han var saks. Jeg mistet Rock, Paper and Scissors spillet.

Om meg "elsker livet", ser jeg en jente, men til tider er jeg forvirret hvis vi faktisk ser hverandre eller blir til en bror og en søster! Hva er der igjen å si? Det er så dypt som en forklaring kan få. Om festen var det levende, sparket og gikk glatt. Dansegulvet var opptatt med aktiviteter som kunne gjøre regelmessig dans rødme rosa. Jeg kunne se Jim, han danset. Med gudinnen. De sliter og gyrater, og går tapt i sin lille verden. Den gamle hunden, Jim, hadde lært et par nye triks. Og det må ha jobbet. Jeg visste at det ikke ville være lenge før han tok henne oppe eller på terrassen.

Knapt hadde jeg den tanken da jeg så at han holdt henne ved midjen hennes og ba henne om å gå opp med ham. Hun syntes å være motstandsdyktig, men hennes uhyggelige lykke glemte bort sitt skjulte samtykke. Jeg lo, hylte meg en drink, ristet på hodet mitt og reiste en skål, "Der går du, Jim-gutt, et annet hakk på bedposten din!"

Jeg ble opptatt på festen, snakket med noen gamle venner da de kom til meg for brannvann og sigaretter. Jeg snakket også med de andre gjestene, noen av dem jeg aldri hadde møtt før. Det var femten minutter etter at Jim gikk opp da en av mine andre venner kom inn med nyheter etter å ha fått litt frisk luft, ute på balkongen. Han fortalte meg at han så noen fremmede traipsing på gaten ved lampeposten. De virket truende, eller det var det han sa. Jeg kikket ut ved å trekke skodder av vinduet til høyre og så Bob. I historien går inn i Bob.

Bob. Ikke Bob Builder. Det var Bob. Bob kjæresten. Med noen av hans brawny venner. De så ut som om de kom for å velge en kamp, og jeg visste nøyaktig hvorfor. Vridningen går inn i tomten. Tomten tykkere. Bob. Han er Judy kjæreste. Judy, vel, hun er jenta som skal gjøre opp med Jim, av beste venn.

Jeg løp opp for å advare Jim. Det var fire soverom over. Jeg slo på hver dør. Jeg fant dem alle låst fra innsiden. Stemmer som ropte tilbake til meg var ikke av Jim. For et sekund var tankene mine uskarpe, og spørsmålene svimlet i hodet mitt. Hvor i helvete var han? Hva i helvete skulle jeg gjøre? Jeg var nattvakten alt dette mens og ganske edru også. Likevel kunne jeg bare ikke tenke.

Unnlatelse av å få svar, gikk jeg opp på terrassen som var det siste alternativet. Jeg varslet dem ikke da jeg klatret opp, noe som ville ha gitt dem nok tid til å endre sin posisjon, noe som tydeligvis kompromitterte. Jeg ringte til dem i skarpe toner. Jeg kunne ikke risikere alarmerende eller varsle alle for en kilometer ved å yanking kjeden. Jim så opp, skremte og forvirret, så var Judy, som var under ham. Hun skrek nesten. På en eller annen måte klarte Jim å lukke munnen hennes og oppdaget hasteren. Jeg ville ikke komme til å kikke uten grunn. Ja sikkert!

Jeg forklarte alt, mens de begynte å ordne sine klær. Hun var forstenet og rystet. Jeg var nykter, og kunne tenke riktig. Jeg fortalte Jim hva han skulle gjøre. Jim var alle ører. Jeg fortalte ham å gå ned med noen av vennene mine og snakke med de gutta. Han burde forklare at hun ikke er her, og det var ingenting som skjer mellom dem. Han burde til og med invitere Bob og hans venner inni slik at de tror på ham. Jim gikk ned. Fingrene krysset. Jeg bodde tilbake med Judy. Hun var nesten i tårer, skremt og rystet.

Uten å innse hva jeg gjorde, trakk jeg henne mot meg og holdt henne stille henne. Hun snuggde opp og klemte meg tett. Hun var like delikat som sterk. Imponerende. Jeg fortsatte å fortelle henne at det var alt bra. Og da ble jeg ridderlig. Jeg sverget jeg ville ikke la noe skje eller skamme henne. Tårene hennes tørket opp og hun ga meg det vakreste smilet, og øynene hennes glitret med tårer som gjenspeiler måneskinnet. Hun var så sårbar og delikat, jeg lurte på om hun smelte i armene mine.

I øyeblikket av hast var hun ikke kledd enda. Hun så så fristende og fortryllende. Kampen om romantiske smiler og amorøs instinkt. Hun så dypt inn i øynene mine. Jeg unngikk blikket hennes som det gjorde meg ubehagelig og likevel oppvokst. Hun holdt ansiktet mitt med sine små hender, trakk meg mot henne og kysset meg. Var hun full, eller var hun forelsket i meg og min ridderlighet? Det var en rask peck. Jeg lukket øynene mine uten å innse det. Og så åpnet jeg dem. Da jeg så henne igjen, kunne jeg ikke, men trekke henne nærmere igjen og kysse henne tilbake. Hun motsto ikke, hun kysset meg tilbake og holdt på meg da jeg løp hendene mine på ryggen. Hun følte seg så myk og varm i armene mine, på den kjølige natten.

Plutselig følte luften varmere, og det gjorde jeg. Mine bukser følte seg trangt.Herregud! Jeg fortsatte å fortelle meg selv: Dette er Jims jente … Jimâ € ™ s … din beste vennâ € ™ s â € | â € Â Jeg sluttet tanken. Før jeg kunne si noe mer, kysset vi igjen. Den gangen dro jeg vakt og min gode samvittighet. Den andre stemmen i hodet mitt skrek. â € œHva i helvete! Det kommer til å være en skam for manndommen din hvis en slik gudinne ikke tilbedes på en slik natt! »For de neste øyeblikkene visste jeg ikke hvem vi var, hva vi gjorde, og hva som foregikk!

Hennes celle ringte ti minutter i vårt lidenskapelige øyeblikk av samvær. Det joltet meg tilbake til den kjølige natten. Det var Bob, den påtrengende kjæresten som trengte inntrengningen min. Jeg var sur. Jeg skjønte hva Jim må ha følt da jeg avbrøt dem på randen av å lage seg. Men var Bob eller Jim skyldig? Vi var de som trespasserte på andres ellers territorium, men hvem ville ha trodd det på et tidspunkt som dette. Jeg brydde meg ikke om hun var noen andens jente.

Nå var hun min. Jeg så ned rekkverket, og så Bob kjæresten stående ut på gaten som holdt sin celle og snakket med jenta. Og det var Jim ved siden av ham, fattig Jim! Hun fortalte at hun sov på en venns sted og hengt opp. Hun fnisset da jeg lot til å løfte en blomsterkule i nærheten, og kaste den rett på hans store hode, under oss. Hun kunne også se hva som gikk ned da hun kom ved siden av meg og fulgte øynene mine. Jeg tente en sigarett for henne, men da jeg gikk nærmere, kunne jeg ikke komme vekk fra henne og vi kom tilbake til hvor vi hadde gått av. Det varte i en god halv time, eller var det mer. Jeg kunne ikke fortelle. Jeg var ikke omhyggelig!

Det var en vill natt, og kunne jeg noen gang glemme den opplevelsen på terrassen? Judy og jeg visste at det bare skjedde og ville aldri skje igjen, da vi ville bli med verden og sine rare tradisjoner ved daggry. Og det gjorde det så spesielt. Jeg hvisket i ørene da vi kledde på at jeg ikke angret hva vi gjorde. Hun rødmet og svarte. â € œMe forâ € Â

Vi tiptoed ned til vi nådde garasjen, hvor jeg hadde parkert bilen min. Jim var med Bob og hans venner inni, på festen. Han klarte å overbevise dem om å komme inn og riste føttene selvfølgelig! Han var en ess talker. Vi snakket ikke mye på vei tilbake til hennes sted. Hun nøt brisen i håret og fnittret da hun så på meg noen ganger. Hun så nydelig ut som hun glødde i måneskinnet.

Hun spurte meg om jeg hadde en kjæreste. Jeg svarte med en bekreftende. "Hvis Anne, jenta min, visste om dette, vil hun blåse hjernen min ut". Hun smilte teasingly. Som om hun fikk det hintet som stod på et sted i tankene mine, reiste hun ut, holdt hånden min som var på rattet og forsikret meg om ikke å bekymre meg. "Det er kult, vår lille hemmelighet," sa hun.

Vi kom til hennes sted. Hun takket meg med et langt kyss godnatt. Puh! For en natt! For en fantastisk tur for en amatør bartender wannabe DJ. Jeg kjørte tilbake til festen, klemte og overbeviste meg selv om at det ikke var en drøm. Jeg følte meg fortsatt som om jeg var i trance. Det skjedde egentlig. Bena mine føltes som gelé. Når jeg kom til festen, fortalte jeg Jim om hva som skjedde og smilte en unnskyldning. Jim så på meg og skutt et annet smil. â € œSo du røvet min natteska, eh? â € œ

Det gjorde jeg faktisk. Og jeg svarte: Jeg trenger ikke å gjøre oppvasken om morgenen. Og. Jeg fikk desserten!

Populært emne