Gratis bilsete sjekker på Halfords for Child Safety Week 2015

Innholdsfortegnelse:

Gratis bilsete sjekker på Halfords for Child Safety Week 2015
Gratis bilsete sjekker på Halfords for Child Safety Week 2015

Video: Gratis bilsete sjekker på Halfords for Child Safety Week 2015

Video: Gratis bilsete sjekker på Halfords for Child Safety Week 2015
Video: How to Install a Baby Bike Seat 2023, September
Anonim

For Child Safety Week 2015 (1-7 juni), sørg for at barnets bilsete er riktig montert - og du kan sjekke det gratis på Halfords.

For å gi mødre, far og farforeldre trygghet om at de ikke bare har riktig bilsete, men at den er utstyrt for å gi maksimal beskyttelse, tilbyr Halfords å sjekke dem - uavhengig av setemerken, modellen eller hvor den ble kjøpt - gratis på noen butikk i løpet av Child Safety Week i år.

Child Safety Week er en årlig kampanje som drives av Child Accident Prevention Trust for å øke bevisstheten om risikoen for barnulykker og hvordan de kan forebygges.

Oppdag M & B Awards 2015 bilstolervinnere

Danielle Slater, Halfords barnesete produktleder, sa: Vi vet at barnesikkerhet er nummer én prioritet for kunder som kjøper bilsete. Men mens vi sørger for at hvert sete som vi selger er riktig montert når det blir kjøpt, blir de ofte fjernet til bruk i en andre bil eller lånt til besteforeldre, noe som kan bety at de ikke er riktig montert igjen når de installeres på nytt.

"Sikkerhetsgruppene anslår at så mange som 51 prosent av barneseter i bruk er feilmontert - så vi bruker Child Safety Week for å øke bevisstheten om faren og tilby gratis bilsete sjekker i alle våre butikker for å gi kunden fred av sinnet. Vi ønsker å sikre at alle foreldre, besteforeldre og omsorgspersoner er trygge når de setter på bilstolen."

Halfords er for øyeblikket den eneste barneseteforhandleren som har bilsetepasset opplæring, akkreditert av Royal Society for forebygging av ulykker, og har også forpliktet seg til å forbedre barnesete sikkerhet ved å signere Which? Barnesteds Best Practice Charter.

Når du velger et bilsete til barnet ditt, følger du Halfords topptips:

  • Dobbeltklikk at setet du ønsker passer til både størrelse og vekt på barnet ditt og bilen din. Visste du at for eksempel kan bilseter som vender fremover kun brukes til barn over 9 kg som kan sitte uten hjelp og støtte sitt eget hode?
  • Tenk på hvordan du skal bruke setet, hvis du tar det inn og ut av bilen, er det praktisk å sikre?
  • Når du monterer bilseteret, må du sørge for at det er stabilt uten for store eller fremre bevegelser.
  • Fjern alle løse gjenstander fra hvor setet skal monteres - og aldri passe til et sete med airbag.
  • Se opp for beskyttelse mot sidekollisjon for ekstra sikkerhet, bare i tilfelle.
  • For å imøtekomme et voksende barn, se etter justerbar nakkestøtte og sele slik at setet kan vokse med dem.

Anbefalt: