Gratis og enkle sykkelhack for å gjøre hver tur bedre

Innholdsfortegnelse:

Gratis og enkle sykkelhack for å gjøre hver tur bedre - øVELSER 2023
Gratis og enkle sykkelhack for å gjøre hver tur bedre - øVELSER 2023
Anonim

Denne artikkelen ble først oppført på coach søster tittel, Syklist

1. Dobbeltklikk Bar Tape

Du kan gjøre turen til en helluva mye enklere på dine hender, bare ved å pakke inn to stykker tape rundt styrene dine for å suge kjørestøy.

Dette er et triks som har blitt brukt av profesjonelle i årevis - spesielt de som tar på den fryktede pavéen fra våren Classics.

Et billigere - men ikke mindre effektivt - alternativ er å vikle et gammelt indre rør rundt barene dine under ditt eksisterende tape. Fjern tydelig det indre røret og kutt det ned til lengden først før påføring.

2. sove på en tom (ish) mage

"Nektet drivstoff i fem timer, kroppen din vil begynne å brenne sitt eget fett," sier fitness ekspert og forfatter Bob Harper.

"Det betyr at hvis middagen var klokka 8.00, brenner du fett om klokken 1 Mangelen på karbohydrater i blodet ditt vil også la kroppen din produsere hormonene den trenger for bedre søvn. "

Teorien er støttet av idrettsforsker og sykkeltrener Dr Allen Lim, som sier, "De beste proffene går til sengs litt sulten.

"Når du går til sengs moderat sulten, mister du om et pund i uka."

3. Gå for lyse farger

Dette er en annen for når solen (til slutt) kommer ut igjen. Unngå å sykle i mørke farger i varmt vær.

Velg i stedet for lyse farger som vil reflektere solens stråler i stedet for å absorbere det, hvilket er det mørkere farger gjør.

Og når vi sier klær mener vi topper (jerseys etc) aldri shorts. Hvit shorts til en syklist er bare feil.

Hvorfor? Fordi de dukker opp noe smuss øyeblikkelig, inkludert eventuelle lekkasjer, kan kroppen din velge å bli våren midt på turen. Ewww …

4. Ikke glem solkremet

Tan-linjer er alle gode og gode, men lange timer på sykkelen når solen kommer igjen, kan du forlate deg med solbrenthet, så søk før du rir og ta litt med deg når svetten din har vasket den av.

Ved å bruke mini shampoobeholdere av den typen du klemmer deg fra hotellrommene (vi gjør alle, ikke vi?) Er en måte å transportere dem på.

En annen er å få et kontaktlinsesak (du kan kjøpe pakker med fire for mindre enn en fiver på Amazon).

Fyll det venstre øyehuset med solkrem, den rette med leppebalsam, og hold den i baglommen.

5. Bruk trafikklys som motivasjon

Trafikklys er gode når de er grønne, forferdelige når de er rav og søppel når de er røde. Så gjør dem til din fordel, og bruk dem som en måte å få litt fettforbrenning, anaerob-fitness som øker sprints i.

Hvis du nærmer deg et sett med lys og de fortsatt er grønne, sprint til og gjennom dem - vil du mer enn sannsynlig slå en rød eller rav på neste sett, hvor du kan få pusten tilbake.

Med mindre du synkroniserer det bare riktig og treffer en "grønn bølge" - i så fall vil du sprette til du setter opp frokosten din!

6. Bruk dine gamle indre rør for å strekke seg

En annen god bruk for tilsynelatende gjort-for indre rør er å konvertere dem til improviserte motstandsband for før- og etter-ri-strengeøvelser.

Du vil bidra til å holde musklene smidige, legge til dine eco-legitimasjonsbeskrivelser med litt øyeblikkelig resirkulering, og redd deg selv et par quid i prute. Som er en vinn-vinn-vinn!

7. Ha alltid noen kanalbånd med deg

Gode ting, duct tape. Det kan brukes til å avhjelpe et hvilket som helst antall klissete saddlesituasjoner fra å la opp tornet vanntette eller busted mudguards for å gi en nødhjelp for et slashed dekk.

Bare pakk et stykke rundt seteposten eller din pumpe om bord og glem det til den dagen du trenger den.

8. Aldri forlate hjemmet uten en reservedeler

Altfor lett å bøye eller knuse, en ekstra girkasse - også kjent som et utskiftbart utfall - er nyttig å holde om deg.

Vanligvis laget av metall, er sykkelens hengebøyer designet for å bryte under stress for å beskytte dyrere biter av sykkelen som bakspareren og rammen.

Faktisk kan noe som er så enkelt som å bruke feil utstyr, føre til at det snaps. Det er mange typer henger og som de vanligvis er spesifikke for rammen din, kan det være vanskelig å kjøpe en erstatning.

Så pre-source en fra din lokale sykkelbutikk hvis du ikke allerede har en og ta den med deg.

9. Vær sikker på å stikke en plastfiver

Disse nye plast fem-pund notatene kan se ut som spill penger, men de faktisk gjør for store midlertidige oppdateringer.

Skulle du finne deg selv strandet på vei med en stor skråstrek ned på dekkveggen, kan du bruke notatet som en midlertidig støvel på innsiden av dekket for å få deg ut av trøbbel.

Hvis du ikke har en fiver på deg, vil en energi bar wrapper gjøre jobben like bra. Bare ta energibaren ut først, eh?

10. Hold på ventilventilene dine

Neste gang du bytter dekk, må du ikke kaste ventilhetten som følger med det nye indre slangen. Hvorfor? Fordi hvis du sniper toppen av, kan du bruke den som en grov og klar Presta til Schrader ventilomformer.

Hvis du er i et stramt sted, kan du bruke den til å fylle opp dekkene på nærmeste bensinstasjon.

Og hvis du er ute av penger eller ikke vil bryte inn i den plastfiveren, kan du prøve å finne en Sainsbury-garasje i stedet for en Asda eller en Tesco, hvor de ikke vil belaste deg for luften.

11. Hold noen Zip Slips Handy

Zip bånd er ikke bare for cuffing crims, de er gode for å lagre syklister også.De gjør alle slags jobber i en nødstilfelle, fra forankring av en ødelagt sadel til skinnene, for å tjene som en provisorisk seterpostbolt, eller stå inn for en savnet kjede ringbolt.

De er lette og billige, og vil holde ting sammen, hvis turen din blir til en pære.

12. Pakke noen Split-Links

Disse smarte, sammenkoblede kjedeleddene gjør det lettere å knytte seg til en ødelagt kjede.

Ideelt sett bør den skadede lenken fjernes med et kjedeværktøy, men du bør kunne knuse en knust kobling med skrutrekkeren på multifunksjonen.

Det er ikke ideelt, men det kommer deg hjem. Bare skriv "splittede lenker" til Amazon hvis du ikke eier noen - din for et par quid.

13. Bruk stammen som en buffer

Og hvor legger du alle dine nødforsyninger (zip bånd, fiver og så videre)? Enkel. Pass på at du aldri forlater hjemmet uten nødsettet ditt ombord på sykkelen din ved å stikke det i kroppen på håndtaket.

På den måten, hvis sykkelen kommer til en krok når du er ute på veien, vil du alltid ha de nødvendige biter og bobs for å redde turen.

14. Kjør med bredere dekk

Hvis du for tiden kjører på 23mm dekk og sykkelen din har klaring for å ta litt bredere gummi, bør du vurdere å legge bredden til 25 eller til og med 28mm.

Kjører bredere dekk med litt lavere trykk kan bidra til å forandre komforten på turen, særlig lindring av nakke og hånd.

15. Se alltid for å opprettholde et stabilt tempo

Fordeler renner mye i et jevnt tempo for å bygge og opprettholde utholdenhet - og det bør du også.

Det betyr at du kjører i Zone 2, med hjertefrekvensen på rundt 25-35% under maksimum. Hvis du kjører uten hjertefrekvensmåler, kan du bedømme det ved å holde en samtale.

Behandle en, og du kommer til å være i riktig sone, begynn å gli og du kjører for hardt. Det betyr ikke at du kjører super-sakte, men opprettholder et jevnt, moderat tempo - det vil virke nesten for lett først, men på rides over to timer, vet du at du har vært på sykkel.

16. Bruk Møbelspray på rammen

Alle liker sin sykkel å se sitt beste ut. Men hvis du nettopp har gitt din elskede en vask og skrubbe bare for å oppdage at du er ute av showroom-polish, så vil en tin av Mr Sheen eller til og med et supermarkeds eget møbel polish gjøre like bra.

Ikke bare vil det få sykkelen til å glirne, men det vil begrense mengden av smuss som en plager seg til rammen når du neste gang går ut for et snurre.

Det sparer deg også for å forkalkede showroom sprayer, og når du er ferdig kan du gi stuen en gang over med det også!

17. Klem fersk limesaft inn i vannflasker

Limene er fantastiske. En studie i 2000 viste at tilsetning av limejuice til mat hadde bidratt til å redusere en koleraepidemi i Guinea-Bissau i Vest-Afrika.

OK, så du kan ikke være i faresonen av kolera, men som flavonoider i limejuice har en bevist banespor som et kraftig antibakterielt middel, vil det bidra til å holde innsiden av bidonene rene.

Det vil også legge til en zesty tang til metall-smaker vann fra springen, samtidig som immunsystemet ditt får et dash av vitamin C. Og alt for 30p går fra lokale grønnsaker. Handel!

18. Bruk avis på skoene dine

Når du er ferdig med turen, og du tar av deg skoene, fjern fotstøvene, og deretter tømmerarkene av krøllet avis inne i dem.

Dette vil suge opp regn eller svette skoene har absorbert på turen din. Du blir overrasket over hvor mye fuktpapir kan absorbere på denne måten, så sjekk dem etter et par timer og bytt avisen om nødvendig.

På den måten legger du føttene til fine, tørre sko neste dag, ikke noe som føles som ørretens munn!

19. Gjør din Zip-Trenger lenger

Gjør deg selv en tjeneste - gå til amazon.co.uk, skriv inn "glidelåsforlengelse" og trykk en pakke billig (vi snakker mindre enn en fiver) glidelås i kurven din.

Når pennen legger dem gjennom brevboksen, legg dem til glidelåsen på jakken din, sadelpose eller jerseylomme for å gjøre det lettere å åpne og lukke dem når hendene dine er dype inne i vinterhanskene.

20. Bruk talk på dine indre rør

Ved å dusting dine indre rør med babypulver før du installerer dem, reduserer du sjansene for å få en punktering.

Pulveret gjør gummien overflate glatt, så røret og dekkene er mindre sannsynlige å holde seg sammen, og reduserer friksjonen i prosessen. Det vil også gjøre det enklere å montere rørene, noe som aldri er dårlig!

21. Bruk telefonen som et kart

Med mindre du fortsatt rocker en gammel Motorola clamshell, vil telefonen mer enn sannsynlig ha muligheten til å ta skjermbilder av den internett-ting.

Så klikk et kart eller en rute du vil følge på Google maps, og bruk den til å navigere frakoblet når du er ute på veien. Du sparer både datatillatelsen og batteriet.

22. Lagre store anstrengelser for slutten av din tur

Smashing intervaller er alt bra og bra i starten av en tur, men du får mer fra dem på slutten når du er sliten.

Når du er i en glykogenutarmet tilstand, vil mer intens innsats sannsynligvis gjøre kroppen din mer effektiv ved å brenne fett og forbedre mental tøft også.

Som sportspsykolog og forfatter av Den eneste måten å vinne, Sier dr Jim Loehr, "Tøftighet er evnen til å konsekvent utføre mot det øvre spekteret av ferdigheter uavhengig av omstendighetene."

Så grave dypest når du har det minst, og du vil sette nye, forbedrede grenser for deg selv.

23.Frys en flaske før en varm tur

Neste gang du går ut for en lang, varm tur (vi setter pris på at dette kan være fortsatt en måte unna!), Forhånds-fryse væsken i en av dine bidoner.

La den være på den siste delen av turen, da vil den smelte, og du vil ha en lang, kul og forfriskende drink for å se deg inn i hjemmet rett.

Likte dette? Kanskje du vil ha et abonnement på Syklist, magasinet dedikert bare til sykling.

Populært emne