Fragil mannlighet? 70 ting menn gjør det ikke gjør deg "gay"

Bro, det er så "homofil". Hater det uttrykket? Disse 70 tingene gir deg frihet til å være deg og ignorerer folkene som tror at du har skjøre maskulinitet.

Fragil mannlighet er hva en hvilken som helst rett fyr frykter mest. Ikke ønsker å komme over som "homofil", men noen ganger overdriver det. Eksempler på en fyr med skjøre maskulinitet er muskelhoder som bærer en kone, bare for å vise sine pecs. Eller folk som går på kino og legger seg mellom dem bare for å vise at de ikke er "homos".

Det er utrolig hvor fryktelig noen gutter kan vise sin kvinnelige side. Men problemet er at jo mer du prøver å negere det faktum at du har en feminin side, jo mer alle av oss lurer på hva du er så redd for.

Ting å gjøre for å slutte å bry seg om hva folk tenker på din skjøre maskulinitet

Så, hva er menn så redd for når det gjelder å vise deres skjøre maskulinitet? Kanskje det blir gjort narr av andre gutter, eller kanskje er det en "du protesterer for mye." Uansett hva som driver den skjøre maskuliniteten, er jeg her for å sette deg fri.

Å gjøre visse atferd gjør deg ikke homofil. Å være homofil gjør deg homofil. Hvis du er i orden med deg, så slutte å bekymre deg for hva alle andre sier eller tenker på.

# 1 Har manikyr eller pedikyr. Det er ingenting galt med å pleie deg selv. Det gjør deg ikke homofil; det gjør deg attraktiv for resten av sivilisasjonen. [Les: Hvilke kvinner finner attraktive: 16 trekk jenter faller umiddelbart for]

# 2 Kram en venn når de trenger det. Stopp huden sult og bare gi inn. Ingenting føles bedre enn en klem.

# 3 Vis din myke side. Det er greit å ha et tøft utvendig, bare vær så snill å holde den myke siden.

# 4 Se en kyllingflick. Du trenger ikke å late som om du hater det, eller du kan, bare slutte å gjemme det faktum at du gjør det for kjærlighet, eller at du elsker kyllingfliker.

# 5 Nyt en chick flick. Nyt det ... kjærlighet er kjempebra!

# 6 Bruk lotion for å gjøre huden myk. Menn får ikke det, vi elsker myk hud. Det er ok, salve unna!

# 7 Bruk solkrem. Det er ikke noe mannlig om hudkreft eller rynker ... selv om menn trekker dem av, er det enda bedre å se ung ut.

# 8 Grå når anledningen krever det. Så det er ikke kult å bare gråte etter ønske. Men når anledningen krever det, har du det. Ellers skal du bare være en robot, og det er ikke morsomt. [Les: Hvordan forstå forskjellen mellom menn og kvinner]

# 9 Svar en jente hvis hun sier, "Ser det bra ut? " Innrømmelse at du forstår når noen ser bra ut og når de ikke gjør deg homofil, men ikke svarer, gjør deg irriterende.

# 10 Kiss din mor. Ingen jente ønsker en mommas gutt, men vi vil ha noen som elsker sin mamma og er ikke redd for å vise den.

# 11 Bruk ryddig hvite. Hvis noen gir deg dritt, må du minne dem om at boksere ikke holder "guttene" trygge. [Les: Har jenter som bokser eller truser?]

# 12 Bruk tøymykner. Det er ingenting galt med å ha noen gode lukter klær, det er menneskelig.

# 13 Hold en jentes pung til henne. Men bare hvis hun sier "vær så snill."

# 14 Bløt tennene dine. Å være varm gjør deg ikke homofil. Det gjør deg bare varm.

# 15 Ta vare på hvordan du ser ut. Gutter tror at omsorg for hvordan du ser ut, gjør deg homofil. Det gjør at du har litt selvtillit og bryr seg om ditt utseende. Ikke en dårlig ting, lover!

# 16 La henne kjøre. På den måten kan du sende emojis og tekst unna ... eller bare sove. Uansett hva flyter båten din.

# 17 La noen andre kjøre. Du trenger ikke alltid å ha kontroll. Mannlighet betyr ikke at du må ha kontroll hele tiden.

# 18 Dekorer ditt hjem. Du jobber hardt for å nyte det du har, så bare nyt det hele.

# 19 Lukt bra. Gutter bør lukte bra også, og jenter liker det. Så, hvis noen annen fyr forteller deg at du er homofil, si "ok" da du kjører bort med den drømme du er drøm om. [Les: Hvordan få jentene til å like deg: 11 enkle endringer for å vinne dem over]

# 20 Sitt ved siden av en annen fyr på et teater. De vil ikke bite, og det gjør deg ikke homofil.

# 21 Vær godt leste. Romaner og å være intelligent ved å lese store ord, gjør deg ikke en "homo". Det gjør deg smart og verdslig.

# 22 Har en komfortabel dyne på sengen din. Det er ikke noe mannlig om å sove på gulvet eller være ubehagelig.

# 23 Drikke te. Hvis du vil drikke varme eller varme drikker som ikke er kaffe, har du det. Sannheten er at hvis du ville ha en latte som ville være like feminin.

# 24 Spis matfattig mat og ta med grønnsaker. Å være sunn er ikke feminin, det er overlevelse for de fitteste.

# 25 Cook. Alle de beste kokker er menn, bare omfavne det.

# 26 Gå til terapi hvis nødvendig. Å være maskulin handler ikke om å være skrudd opp og gjøre alle elendige. Søk hjelp hvis du trenger det for å redde alle i livet ditt. [Les: 21 måter å finne din indre lykke til]

# 27 Innrøm at en annen fyr ser bra ut. Alle hater en hater. Hvis noen er het, må du bare innrømme det.

# 28 Drikk vin eller fruktige drikker. Vi alle liker den fruktige siden av livet som ikke har noe kjønn. Det handler om god smak.

# 29 Bruk rosa, lilla og gul. Farge definerer ikke deg, du definerer deg.

# 30 Har dessert. Å nyte livet er ikke anti-maskulin, det er pro-menneske.

# 31 Brenn lys, spesielt for å skjule stanken i huset ditt. Stearinlys er ikke bare hva jentene liker, de tar fuktighet og stygg det noen ganger, og unnskyld meg her, gutten kan etterlate seg.

# 32 Rengjør leiligheten din. Igjen, feminin er ikke like rent. Rengjør er like rent.

# 33 Sett klærne inn i en kommode i stedet for å la den ligge i hammeren. Det er hyggelig å åpne og skuffe og finne det du trenger.

# 34 Snakk om dine følelser. Jeg vet virkelig, veldig vanskelig å gjøre for gutta. Hvis du handler om det, skal du score kvinnenes drømmer og leve et drømliv! [Les: De 10 viktigste reglene av en gentleman]

# 35 Plant blomster. Ja, de er fine, det er greit å beundre skjønnhet!

# 36 Se HGTV. Bare ikke det tvillingsjente showet ... de er tvilsomme alene.

# 37 Vær glad for å se en gammel venn. Lag nye venner, men hold den gamle. Den ene er sølv, og den andre er gull.

# 38 Vær begeistret for noe. Å være sullen er ikke mannlig, det er bare ikke moro.

# 39 Smil virkelig, veldig bredt. Å være barnslig er ikke feminin, det lever livet til det fulle.

# 40 Laugh, som helt magegrin. La det gå ... selv om du liker det Frossen kan ikke vinne deg maskulinitetsprisen.

# 41 Kompliment en annen fyr. Hvis du liker det, liker du det!

# 42 Kamp. Det betyr at du har din dritt sammen, helt greit og alt bra!

# 43 Bruk en undertrøye. Spesielt hvis du er hårete. Chewbacca kan ha vært maskulin, men ingen ønsket å danse ham.

# 44 Ikke som sport ... ja, jeg vet, ikke sant? Helt greit og hyggelig fra et kvinnelig perspektiv.

# 45 Se babyvideoer på YouTube og tror de er søte. Vi liker når en mann blir all svimmel om babyer, stol på meg!

# 46 Innrøm at du vil gifte deg og ha barn en dag. Det er ikke svakt å ønske å møte hummeren din.

# 47 Skriv kjærlighetsbrev. Du vil bli misunn av alle dine kjærester, venner. Stol på meg på denne. [Les: 10 viktigste tips for å skrive et fantastisk kjærlighetsbrev]

# 48 Skille mellom hvitt og farger når du vasker. Med mindre du vil ha rosa uten å ha på seg rosa, vær smart.

# 49 Gjøre vasker før du setter på undertøyet ditt innvendig. Um, yuck.

# 50 Hold en loofah i dusjen. Eksfoliering er ikke en svakhet.

# 51 Si at jeg elsker deg til en annen mann. Han trenger ikke engang å være pappa eller bror. Å uttrykke kjærlighet er ikke feminint, det er menneske. Vi bør alle elske noen og mange andres, ellers hva er livets punkt? [Les: Vi aksepterer kjærligheten vi tror vi fortjener]

# 52 Ikke chug øl eller gjør whisky skudd når du blir spurt eller utfordret. Ja, du kan helt si nei. Hvis noen kaller deg en "fitte", husk bare at du vil våkne bedre for det. De kommer til å være fitte legger på sofaen, eller verre ennå, badet gulvet!

# 53 Bruk Chapstick. Kyssbare lepper er så mannlige.

# 54 Hold bilen ren. Ikke la dem dinosaurflasker samle seg, de er ikke kule.

# 55 Spis uten å forlate ødeleggelsen i kjølvannet ditt. Gaffelen er ikke en spade. Det er ment å få mat i munnen din, jeg sverger.

# 56 Lukk munnen mens du tygger. Kyr gir melk = ikke mannlig.

# 57 Bruk smykker. Øredobber er greit hvis du bruker dem riktig. Stykker som minner deg om noen er sentimental og kult, men resten du kanskje vil hylle.

# 58 Få alle dumme når du ser en regnbue. Ja, Gud er mystisk, og det er greit å beundre naturen.

# 59 Baby snakker med babyer og små dyr. Det er innebygd og en del av sosialisering. Ok, så kanskje ikke med andres barn eller hund, men det er din forpliktelse for deg selv.

# 60 Kram for ingen grunn i det hele tatt. Igjen er kjærlighet ikke feminin, det er menneskelig.

# 61 Send emojis til vilje. WTF, hvem bryr seg?

# 62 Bruk en mannens bulle hvis du må. Jeg hater dem, men det er en trend, så har det på det.

# 63 Send takk kort. En gammel praksis, men du bør ta den tilbake, det handler om respekt. [Les: Riktig sosial etikette: 12 regler som omdefinerer moderne oppførsel]

# 64 Tekst to minutter etter mottak av en tekst. Å spille spill gjør deg ikke maskulin, det gjør bare deg glipp av.

# 65 Gå videre ... bestil en salat. Hvis du vil ha en salat, er den maskuline tingen å gjøre for å gjøre opp med deg selv!

# 66 Bruk balsam. Friset hår er forferdelig for både mannlige og feminine mennesker. Gjør hva du må gjøre for å gjøre deg tiltalende.

# 67 Bruk badfisker etter ønske. De er morsomme ... det er alt jeg skal si.

# 68 Send en selfie, vær så snill, ikke bare naken, med mindre du er awesomely beautiful. Selfies, generelt, er homofile. Men, hvis det er noe utrolig du vil dele, eller du er helt nydelig, så er en selfie i orden og ikke kjønspesifikk.

# 69 Være lærer, sekretær, husrenser, assistent, eiendomsmegler, sykepleier eller barnepike hvis du har anropet. Skru det, vi har alle et anrop, og det handler ikke om kjønn. Det handler om å gjøre en forskjell i noens liv. Periode. [Les: Selvbegrepet: Hva det er og hvorfor det er avgjørende for livet ditt]

# 70 Slutte å bekymre deg for hva folk tenker på hvem du er eller hva du gjør og bare LIVE. Bråkete maskulinitet er noe som heldigvis ikke trenger å bekymre meg om. Jeg er ikke bekymret for at noen stiller spørsmål om min femininitet, og for å være ærlig, bryr jeg meg ikke om du er mannlig eller ikke. Hvis du er ok med deg, så slut på å bekymre deg for alle andre.

[Les: Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?]

Du får bare en tur rundt. Så du kan bruke det å bekymre deg for folk som gjetter hva som skjer i tankene dine og kjønn, eller du kan bare nyte de beste delene av livet og ikke bryr deg om noen andre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar