Fire uventede fordeler med yoga

Yoga kan bidra til å legge til muskel

"I treningsstudioet har vi en tendens til å jobbe med isolerte muskler, men ganske lineære bevegelser, noe som er litt glipp av et triks," sier Vinyasa yoga lærer og Manduka ambassadør Adam Husler (@AdamHusler). "Legg ut en støttende yoga matte i huset ditt og gjennom konsekvent yoga praksis, vil du begynne å sette pris på fordelene ved å integrere alle kroppsdeler i bestemte bevegelser som du naturlig begynner å bygge mer funksjonell mobilitet. Du vil utvikle den søte balansen mellom fleksibilitet og styrke. Over tid vil skaderne skje mindre, utvinningen blir raskere og treningsarbeidet ditt vil begynne å ha mer bruk i verden. "

ANBEFALT: "Gutter som gjør vekter eller kjører - Yoga forandrer sine liv"

Yoga kan hjelpe skape en seks-pakke

"Yoga kan ikke spesifikt målrette mot de overflatemuskulaturene som får deg vaskebrett abs, men alle poser bringer din bevissthet til" kjernen i kjernen "- musklene som samhandler med bekkenet, spesielt psoasene," sier Husler. "Når du får tak i å aktivere disse musklene i grunnleggende stillinger, begynner du å engasjere dem når du løfter eller gjør calisthenics. For å føle det jeg snakker om, kom i en plankstilling, berør høyre skulder med venstre hånd uten å flytte alt annet enn armen din, så venstre med høyre. Hold vekslende og gå sakte - ingen fly-swatting. Det er ikke så enkelt som det høres ut. "

Yoga kan bidra til å unngå skade

"Yoga er ikke en strekningsklasse, og etter hvert som du blir mer erfaren, forstår du finessene av hva som skjer med kroppen din," sier Husler. "Som det øker selvbevisstheten, kan du begynne å bruke det på treningsøktene dine, sportene dine og gjenopprettingsregimet. Yoga fikk meg til å engasjere kjernen min mer effektivt i boksing og bidro til å overleve en ultramarathon. En ekstra bonus er at det ikke er noen vinnende på yoga - du må bare gjøre noe som er subjektivt vanskelig for deg og puster gjennom det. Og noen ganger kommer du til å ligge på en forsterker, med beina i luften og snike i en liten lur. Bare snork ikke. "

Yoga kan hjelpe deg med å smarte opp

Øvelse av oppmerksomhet, en form for meditasjon, kan tilby en rekke mentale fordeler som forbedret minne, akselerert læring og redusert stress, ifølge forskning fra Harvard Medical School. Forskere sammenlignet hjerneskanninger av langsiktige meditatorer med de i en kontrollgruppe og fant at den tidligere "hadde mer grå materie i frontal cortex, som er knyttet til arbeidsminne og utøvende beslutningstaking".

Hvis du er ny på oppmerksomhet, kan det være vanskelig å oppnå den rolige tilstanden som lar deg nyte de fulle effektene. Hvis det er tilfelle, vil du kanskje ta opp yoga, som vil levere de mentale fordelene, samtidig som du gir deg en trening som bidrar til å styrke kjernen din og redusere risikoen for skade.

ANBEFALT: Mindfulness Øvelser og Apps Selv Cynics Vil Vil Prøv

Du vil finne det vanskelig å være oppmerksom hvis du prøver å trekke ut treningsbukser fra vanskelige steder i midten. For å spore din mentale tilfredshet, sørg for at du har det riktige utstyret.

Det nye spekteret fra yoga spesialist Manduka er bra både for miljøet (det er laget med en kombinasjon av resirkulert polyester, plantebasert materiale og organisk bomull) og til kroppen din.

Den minimalistiske tanken (bildet, £ 32) er laget av et lett strekkmasket stoff for å hjelpe bevegelsen, mens Atman strømpebukser (bildet £ 72) har konturerte flate låser og elastisk linning for å maksimere komfort og ytelse. manduka.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar