Four Tasty-As-Heck Sunn matpakke ideer

Syk for å være i godhet med hva som er igjen i sandwich-butikken? Det er en vanlig ulempe, men barmhjertig, det er en enkel løsning. "Lunsjer er ikke bare for barn lenger, og å få dem riktig er lettere enn du tror," sier næringslærer Michelle Lake, forfatter av pakket. "Det krever bare litt fremoverplanlegging. Kast ut kjedelig brød og fyll lunsjboksen med næringsinnpakte matvarer som er enkle å forberede, deilige, og vil gi deg en brennende dag. "

Prøv de fire oppskriftene her, laget av Lake og hennes samarbeidspartner Becky Alexander - og sørg for at det er nok igjen til å holde i kjøleskapet.

Oppgradert pottnudel

Legg til en spiseskje med brun miso, litt revet ingefær, halvt finhakket rød chili, 50g tørkede brune risnudler, spiseskje med cashewnøtter, noe ristet cavolo nero eller krøllet kale, en hakket vårløk og en håndfull tynn skiver sopp til en varmebestandig pott. "Hold beholderen kjølt i arbeid hvis du kan, men fjern den 30 minutter før du er klar til å spise slik at potten kommer til romtemperatur," sier Lake. "Når det er på tide å spise, hell kokende vann til å bare dekke alle ingrediensene, og fortetning. Gi glasset en god risting og la den stå i tre til fire minutter. Rør godt og nyt. "

Fordelen Brune risnudler frigir sin energi langsommere enn hvite varianter, og har en anstendig mengde stress-busting mineral magnesium, mens miso-pasta hjelper med å fylle tarmene med vennlige bakterier. Denne oppskriften arbeider med mange friske grønnsaker også - kryp det inn.

Hjertestimulerende burrito bolle

"Bruk svart ris med denne raske, meksikansk-inspirerte lunsjen," sier Lake. "Det er en rikere kilde til anthocyaniner enn brombær og blåbær, og du kan kjøpe poser som er ferdigkokte." Til skålen legger du 75g nyrebønner, en halv skåret vårløk og litt hakket rødpepper, avokado og tomater i en bolle. I en separat bolle, bland chilipulver, olivenolje og koriander, hell den deretter inn i nyrebønnsblandingen og rør godt. Tilsett havsalt etter smak. Sett den i den ene enden av beholderen, ris i den andre enden og klem litt kalk over hele greia.

Fordelen Bortsett fra risen, vil du ha nytte av hjertes helse: Avokado er pakket med hjertevennlig enumettet fett, E-vitamin, folsyre, vitamin B3 og kalium.

Immunitetsstøtende suppe

Du trenger ikke å vente på vinteren: Hvis du trener hardt, kan immunforsvaret alltid bruke en topp-up. Varm litt kokosnøttolje i en panne, legg til en hakket rødløk, 400g hakket butternut squash, litt hakket ingefær, to hakkede hvitløksklyv og kok til løket er mykt. Legg til en klype gurkemeie og cayenne, rør godt og rør i 1,5 liter vegetabilsk lager og 100g røde linser, og kok deretter i ti minutter. Til slutt legg til en hakket gul pepper og en rød chili, og rør i en krukke med kokosmelk. "Bland det opp for en jevn suppe, eller la den være tøff hvis du har det travelt," sier Lake. "Du kan fryse dette i opptil tre måneder. Det er deilig med en sprinkle av gresskarfrø på toppen, så det er verdt å pakke litt i lunsjen din. "

Fordelen Den ingefær, hvitløk og chili kombinerer for å gi deg en punchy anti-inflammatorisk boost og holde infeksjoner i sjakk.

Se relatert Vår favoritt Connie Simmonds '"Kan ikke bli bedt om å lage mat" OppskriftFiv Sunn Take-To-Work Lunsj Ideer Fra Fit Menn CookMake Denne Tre Beansalat Oppskriften For En Sunn Lunsjpakke

Varm chorizosalat

Det er ingenting verre enn en kald salat på en regnfull ettermiddag - invester deg i en vakuumflaske, og du vil kunne nyte denne varme. Roughly skive 50g chorizo, to løkløk og en halv rød pepper, og legg dem til en stekepanne. "Det er ikke nødvendig å legge til olje fordi chorizoen frigir sin egen," sier Lake. Kok i åtte minutter, rør ofte, og legg deretter til en håndfull halvert kirsebærtomater og 50g kikærter, med rikelig med sort pepper. "Legg til rakettblader, så tett det - de vil litt i varmen."

Fordelen Du får jern og ben-vennlig mangan fra kikærter, og også phytoøstrogener som bidrar til å opprettholde en sunn hormonbalanse.

Få boken Oppskrifter tatt fra pakket: Lunsjhacker og oppskrifter for å presse flere næringsstoffer inn i din dag av Becky Alexander og Michelle Lake (£ 12.99, Nourish), tilgjengelig nå, kjøp på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar