Fire svømmepøller for å øke din tid i bassenget

Svømming er en fenomenal måte å holde seg i form og aktiv. Ingen burde trenge overbevisende om det. Men hvis du er en bortkastet paddler som lærte å svømme som barn og bare kommer tilbake til bassenget, kan det også være fenomenalt kjedelig - slog unna med samme hastighet med samme slag.

For å gjøre hele opplevelsen mer fornøyelig og gunstig, har Speedo lansert Mind Body Swim, et microsite som tilbyr treningsplaner skreddersydd til fire mål og ditt nåværende nivå, samt nærings- og trivselråd.

Hvis du bare har lyst på å dyppe tåen i vannet, kast en av disse fire svømmeborene fra Mind Body Swim treningsøkter til neste sesjon. For å hjelpe deg med å velge, spurte vi Speedo trener Dan Bullock for å bryte ned hvordan hver drill vil være til nytte for teknikken din, så vel som vanlige feil å se etter. Men først…

Når skal du gjøre disse øvelsene

Når du er i bassenget, åpenbart, men når du har oppvarmet, anbefaler Bullock å gjøre dem enten før eller etter en hovedblokk av svømming.

Å gjøre dem på forhånd kan hjelpe deg med å utføre et slag etter din evne, og som Bullock forklarer, er det fornuftig å utføre øvelsene mens de er i utmattet tilstand, slik at kroppen kan tilpasse seg og gjøre endringer.

Alternativt, sier Bullock, "øvelser kan også være til bruk etter hovedsettet som en måte å polere en sliten og utmattet svømmeteknikk før du forlater bassenget. Ideelt sett gjenoppretter du teknikken din før du avslutter i stedet for å gå med en forverret teknikk. "

Svømmemaskiner

Tombstone

Denne macabre-lydende boren kalles ikke gravsteinen fordi det er morder på beina (selv om det kan være). Navnet refererer til flottørens vertikale posisjon i vannet.

Hva det gjør: Økningen i motstanden fra å holde brettet på denne måten vil bidra til å forbedre benstyrken din, og hvis du følger teknikkpoengene, vil du også utvikle et kraftigere spark. "De to elementene med bedre teknikk og styrke i beina vil kombinere med armspenningen for å hjelpe den totale svømmehastigheten," sier Bullock.

Ekspert tips: Ikke hold hodet opp, fordi denne tiltaket vil senke hoftene og bena, og bevege seg fremover vanskeligere. "Popp opp raskt for luft og returner hodet til vannet nedover," forklarer Bullock.

"Start med en liten mengde float nedsenket. Du kan enkelt utvikle dette ved å nedsenke float fullt ut.

"Ikke ta større spark tenker dette vil skifte deg fremover. I stedet ta hyppigere mindre spark for å forbli strømlinjeformet i vannet. "

Se relaterte Fordelene med svømming vil overbevise deg om å grave ut de trunksDe beste svømmebrillene av 2018Two Sinnsomme, hjelpsomme Svømmeteknikk-tips som vil gjøre at du nyter den fremre krypingen igjen

BAFL

Å klappe på hodet og gni magen kan baffle hjernen din, og så kan BAFL bore - i utgangspunktet minst. BAFL er et akronym som står for breaststroke armer og fremre krypben.

Hva det gjør: «Svømming er en svært cerebral prosess,» sier Bullock, »kombinere timing, rytme, proprioception [kroppens posisjonssans], dyktighet og koordinering. For å forbedre visse bevegelser kan vi gjøre dem mer utfordrende, slik at den normale bevegelsen kommer lettere.

"Kombinere brysthåndtakarmene og fremre krypben gjør dette i en grad. Ved å ikke rotere kroppen som du vil for å krysse forfra, kan du fokusere på et kontinuerlig benspark. Ofte, under full slag foran kryp, utvikler beina en pause knyttet til pusten. "

Ekspert tips: "De vanlige problemene med denne øvelsen holder hodet opp og vendt fremover, noe som vil øke motstanden, kombinert med en armbevegelse som er for stor, sier Bullock. "Under trekk, ikke la hendene reise bak haken. Sveip hendene ut, rundt og inn i haken området mens du begynner å se ned og skyv armene dine fremover. Kicks skal være sterke og kontinuerlige uten døde flekker. "

Punch

Dårlige nyheter, du kommer ikke til å ta din opptatt aggresjon på vannet - denne øvelsen oppfordrer ikke til rasende sprut (lagre det for ditt bad). Verre nyheter, bruk av knyttne knær i stedet for åpne hender gjør svømming så vanskelig som det høres ut. Gode ​​nyheter, din forreste teknikk skal forbedres enormt.

Hva det gjør: "Å ta hånden vekk, gjør krypskranken mye vanskeligere," sier Bullock. "Alt annet trenger å jobbe litt vanskeligere å kompensere. Ideelt oppfordrer det svømmeren til å trekke med underarmen for å kompensere den manglende hånden, noe som fremmer en tidlig sving i albuen og vertikal underarm. Kroppen er veldig smart å gjøre opp for det som mangler!

"Vari dette ved å svømme med bare en knyttneve knytt for en halv lengde for å merke forskjeller i armbevegelser, veier under kroppen og hastighet av trekk."

Ekspert tips: "Bare fordi hånden din er festet betyr ikke at armtrinnet ditt blir perfekt," forsvarer Bullock. "Unngå å presse ned med en rett arm og svinge på skulderen, da dette vil øke hodet opp og begrense fremdrift fremover. I stedet, sving armen på albuen og rull knuggene dine for å peke ned tidlig akkurat som fingertuppene dine ville med en normal trekk.

"Fins kan gjøre dette litt lettere, og selvfølgelig trenger du ikke å prøve full lengde ved hjelp av denne øvelsen.Å utføre to eller tre slag med knyttneve før de åpnes og lukkes kan hjelpe deg å føle en sterkere trekk på vannet. "

Superman

Det er ikke noe galt med å hummer Superman-tematikken til deg selv mens du prøver denne øvelsen som hjelper deg med å få en følelse av hvordan du skal rotere og forleng kroppen din under krypende forside. Det er heller ikke noe galt med å bruke finner og flyter - ingen av oss er faktisk Superman.

Hva det gjør: "Den perfekte frontkrepet er ikke svømming flat med skuldrene horisontale til vannoverflaten," sier Bullock. "I stedet, roterer overkroppen fra side til side senker frontprofilen din, noe som skaper mindre dra og løfter bakre skulder, noe som gjør det enklere å puste.

"Denne enkle utseendet er egentlig ganske vanskelig å gjøre det bra, men det oppmuntrer til en forbedret kroppsposisjon i vannet og ber deg om å puste på begge sider."

Ekspert tips: Arbeid med å finne den Goldilocks-sonen. "Hvis sparken ikke er ganske sterk nok, er det ikke lett å heve den bakre skulderen over overflaten," sier Bullock. "Men for mye voldsom sparking vil se overkroppen og skuldergyngingen fra side til side.

"Prøv ikke å se på siden når du utfører denne øvelsen - du vil ha ansiktet ditt ned som du ville når du svømmer hele forkrepet. Hold hodet ditt fremdeles til du trenger å puste. Din ledningsarm skal være parallell med overflaten, men ikke ved overflaten som peker opp fra en nedre skulderposisjon som utsetter armen og legger til dra. "

For sett, runder og treningsøkter, registrer deg for Mind Body Swim på speedo.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar