Fire grunner til at du ikke bør drikke mer for å redusere risikoen for diabetes

Omtrent 700 mennesker om dagen diagnostiseres med diabetes i Storbritannia, og det er anslagsvis 4,5 millioner mennesker som lever med sykdommen. Det er et stort og voksende helseproblem, så noe nytt råd om endring i livsstil som kan redusere risikoen er velkommen. Og hvis den informasjonen antyder at du regelmessig drikker alkohol, så unnskyld oss ​​mens vi snakker til offisen.

En ny dansk studie på over 70 000 personer publisert i journalen Diabetologia har funnet at drikking moderate mengder tre til fire ganger i uken reduserte en manns risiko for diabetes med 27% og en kvinne med 32% sammenlignet med folk som ikke hadde noe å drikke i det hele tatt . Drikker i moderasjon betyr å holde seg til NHSs retningslinjer på maksimalt 14 enheter i uken. Disse enhetene skal spres over tre eller flere dager, med noen alkoholfrie dager.

Før du drar til puben for å feire, er det verdt å sjekke ut den nykterte vurderingen fra NHSs uvurderlige service bakom overskriftene, som vi har oppsummert hjelpsomt, slik at det ikke kuttes i drikketiden for mye.

1. Studien bare samlede folks info om å drikke en gang

Deltakerne i studien ble bare spurt om sine drikkvaner en gang, men folk har denne irriterende tendensen til å forandre seg. Så deres vaner kunne ha utviklet seg i løpet av perioden de ble testet for diabetes.

Som noen vet hvem som noensinne har sett opp og til høyre før du forteller legen din hvor mange enheter de drikker en uke, er det også problemet at folk spiller fort og løs med sannheten når de blir spurt om drikking.

2. Folk blander sine drinker

Studien fant at ulike typer alkohol var knyttet til forskjellige effekter. Drikkevin reduserte risikoen for diabetes for både menn og kvinner, men øl kun reduserte risikoen hos menn og brennevin, økte faktisk risikoen for kvinner, uten noen effekt hos menn.

De ulike funnene for ulike drikker kaster opp noen vanskelige spørsmål om alkoholens innvirkning på diabetes, og forskerne tok ikke hensyn til at folk kan blande sine drinker, både på en enkelt kveld eller i løpet av en uke.

3. Studien bare sjekket hvis folk fikk diabetes etter fem år

I gjennomsnitt ble deltakerne fulgt opp i nesten fem år, men diabetes kan ta lengre tid å utvikle seg. Det er en sjanse for at alle som drikker kommer opp med folk i år sju.

4. Det er bedre måter å redusere risikoen for diabetes

Viktigst av alt er det langt sunnere måter å redusere risikoen for å utvikle diabetes enn å drikke alkohol - nemlig et sunt kosthold og mye trening.

Selv om alkohol var endelige bevis på å redusere risikoen for diabetes - og denne studien viste bare korrelasjon, ikke årsakssammenheng - det ville ikke forandre det faktum at sprut er knyttet til flere andre helseproblemer. Som prof Janne Tolstrup, som ledet forskningen, sier, "Alkohol er assosiert med 50 forskjellige forhold, så vi sier ikke" gå videre og drikke alkohol "."

Drikker i tråd med NHS-retningslinjene, eller mindre, er usannsynlig å gi deg store problemer, og enda viktigere kan det være veldig hyggelig. Men forventer at det blir sunnere, virker det fortsatt som en pipedrøm.

ANBEFALT: Er rødvin bra for deg? Deep Down, du vet allerede svaret

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar