Fire måneder gravid? Her er alt du trenger å vite!

Måned fire av svangerskapet ditt er når mange mødre skal få nye batterier (hurra!), Men også klage på en sår bunn! Her er de typiske bivirkningene og symptomene på å være fire måneder gravid ...

Fire måneder gravid-symptomer

Masse energi!

«Trøtthet, hvilken tretthet?» Vil være ditt gråt når du haster rundt manisk slynger knicker skuffen i form og gjør planer for hver kveld i uken.

Det er riktig, det kan hende du kan holde deg oppe klokka 8.00 med nyoppdaget energi. Du er tilbake, baby, og du skal få det beste ut av det!

Som du kanten mot midten av andre trimester forhåpentligvis vil du ha en følelsesperiode på toppen av verden. Hvem er det som løper rundt og synger 'hilllls er i live?' Dine naboer vil spørre og du vil bli 'oh det vil være meg, få ting gjort.'

Og hvis du leser denne følelsen stumped på din fortsatte mangel på energi og den kvelende følelsen av at du må lurke igjen, så lukk øynene og nikk av, din tid kommer. Men hvis det ikke bare vet dette - alt som sover er verdifullt fordi fremtiden holder, vel, mindre snoozing, det er sikkert.

En sår bunn?

Uansett, uansett om du hopper rundt eller sitter fast, pass på din bum, vil du ikke? Du finner kanskje det er litt sår. Å har du ignorert det?

Det er ikke noe som det øyeblikket som står overfor mange gravide damer når de venter på lommen med et speil for å finne ut hva som skjer der nede for alle?

Vel, fortsett og ta en titt fordi det er en sjanse (og vi skal bare si det) du har hauger. Eller hemorroider hvis vi vil bli seriøse om det. Ikke hva du vil høre når du er midt i et hyggelig energibyte, men bedre å bare vite hva som skjer, og få litt krem ​​for å sortere den.

>> MER SIKKERHETSVILKÅR DER FINNER I FORBINDELSE MED DIN PREGNANCY

Haemorroider er en uheldig bivirkning av kroppen din som gjør noe superkult - fortsett å fortelle deg selv mens du vri på sofaen. Hvem sa graviditet er ikke sexy? (Ikke bekymre deg - partneren din synes du er varm akkurat nå, uansett).

Kjøre kjøre i overdrive!

Å snakke om hvilke, kan du prøve å holde på klærne dine i noen få minutter, i hvert fall til du har lest dette?

>> HVORDAN DU HAR SEX HVIS DU ER VÆRTIG

Din sexdrikk kan ha klatret til femte giret nå, så all den energien blir brukt til god bruk. Din partner kan ikke tro på lykken når du smugler til ham natt etter natt for mer enn bare en godnattspiss. Gode ​​gamle hormoner!

Og nei, du vil ikke skade barnet, og han eller hun har ingen anelse om hva dere er opp til.

Ditt morskapinstinkt sparker inn

Det er fornuftig at din femininitet kommer i forgrunnen nå. Du er en gudinne, ikke sant?

Så når du er ferdig med å være fantastisk i soverommet, kan det hende du oppdager at din moringinstinkt sparker inn på et tidspunkt fra dette punktet, pluss den overveldende følelsen for å sørge for at alt bare er riktig for din dyrebare lasts ankomst (om du ikke er faktisk komme seg rundt for å gjøre alt er ganske en annen ting, men du definitivt liker ideen om å være perfekt organisert).

Hvordan velger jeg et babynavn ?!

Sikkert er en av de beste tingene med å bringe en liten person inn i verden at du får det til å være et helt fantastisk babynavn - eller en ryddig, tradisjonell en, uansett hvilken du foretrekker. Men hvem visste det var så komplisert?

Du tenker på et navn og så husker den personen i skolen som ble kalt den samme og det er en goner, en annen blir slått av fordi din tredje fetter fjernet kalt hennes baby det, det neste forslaget møtes med en grimas fra moren din slik at man borte, ingen kan uttale den neste på listen og la oss innse det, partneren din kommer aldri til å gå for den Disney Princess-navnet du har drømt om å ringe datteren din i årevis. Dette kan ta litt tid.

>> BRUK VÅRE BABY NAME GENERATOR

Vil du lese mer graviditet måned for måned blogger?

En måned gravid

To måneder gravid

Tre måneder gravid

Fem måneder gravid

Seks måneder gravid

Syv måneder gravid

Åtte måneder gravid

Ni måneder gravid

Eller besøk vår graviditet uke etter uke seksjon

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar