Fire sunne ting Menn er søppel på å gjøre

1. Kutt tilbake på sprut

Fra 2016 anbefales det at menn ikke overskrider 14 enheter i uken (ca. fem pint på 4,5% ABV-øl), ned fra forrige grense på 21. Så det er nå enda enklere å overskride målet. Den gode nyheten er at du kan kutte ned like lett: NHS anbefaler å bytte pint for flasker, dytte sterkere øl for svakere, og bytte til en enkelt ånd og kalorier med lavt kaloriinnhold. Din midje - og alle store organer - vil takke for det.

ANBEFALT: Fem enkle måter å kutte ned på å drikke alkohol

2. Ikke tapping opp stress

Du kan ikke tenke på stress som en dårlig vane, men det er å treffe menn hardt - vi er fire ganger mer sannsynlige enn kvinner som er syke på grunn av arbeidsstress - og våre vaner gjør det verre. Menn er dobbelt så sannsynlig å henvende seg til alkohol som en behandlingsmekanisme, en undersøkelse på mer enn 3000 personer fra forsikringsselskapet Medicash viste. Hvorfor? Fordi kvinner er bedre til å snakke med andre om deres bekymringer. Du bør gjøre det samme.

3. Slapping på solkremet

Det er vår, så solen kan snart vise seg. Og kanskje er det på grunn av sine flyktige besøk på disse øyene at vi er så dårlige for å beskytte mot effektene. Bare 52% av menn bruker solkrem, ifølge forskning fra Mintel, selv om hudkreft er den vanligste formen for sykdommen i Storbritannia. Beskytt ditt største organ (definitivt huden din) ved alltid å bruke solkrem før du drar ute.

REKOMMENDERT: Hva ingen plaget å fortelle deg om solkrem

4. Behandle tennene dine riktig

Kvinner er nesten dobbelt så sannsynlig å ha regelmessige tannreguleringer som menn i henhold til Journal of Periodontology, mens den amerikanske dentalforeningen fant at bare to tredjedeler av menn børster tennene sine to ganger om dagen. Ikke å ta vare på gnassene dine har verre effekter enn bare å tømme tennene: Forskning har funnet en sammenheng mellom tannkjøttsykdom og hjertesykdom, samt erektil disfunksjon og demens.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar